Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ca sa vedeti cat de harnica am fost astazi va invit sa intrati pe
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9578

Daca va place va mai arat si alta data .
Va pup si va doresc noapte buna tuturor !!!

ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004

Mergi la inceput

Fetele din Zalau langa troita ( pentru cine nu stie e crucea de la urcarea in parcul Tineretului , vis-a-vis de Casa de cultura a sindicatelor ) se vand brazi frumosi , de toate tipurile si marimile , si bineinteles si toate preturile . Asa ca doritorii pot veni sa-si aleaga bradutii ....

Acum chiar merg la culcare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Salutare!Salutare!
La mine se lua curentu vreo 30min si nu am nici lanterna, nici lumanare .Sa va imaginati cum orbecaiam prin casa cu bricheta si le doream ceva de bine celor de la CONEL.
FETELOR NINGE !!! marunt da ninge , sper sa fie zapada pe dimineata.
Va urez noapte buna . Pupici dulci la fete.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Adriana eu acum vazui ce ai lucrat tu.Bravo! FFF fromos si aspectuos.Ai retetele listate ? Si cu deserturi si aperitive?Ca as trece luni sa mi le dai 30 de minute sa le xeroxez.Nu ca le-as gati da macar sa ma cultiv si eu.Eu is dezastru in bucatarie.Nu stiu pe cine mostenesc ca gasca de femei din familia mea sunt niste gospodine jos palaria pe cand eu is antitalent la orice inseamna gatit.Cred ca mostenesc ceva strabunic.Da la ceva tot is buna stiu si-mi place sa schimb prize, garnituri, dibluri, roti la masini, etc.

Incet, incet se asterne zapada peste oras.
Va doresc noapte buna.Pupici dulci la printese.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!!!!
Mama ce vesela eram aseara ca ninge!!!!!!Da acum gata vraja s-a rupt.
Adriana mai vrem poze !!! Cum e Paula? Au iesit dintisorii?Ati inceput sa papati mancare sau tot lapticu-i baza?Sa ne spui ce cadou ai cumparat.
Elvira treci la o cafea bunaaaaaaaaaa!!!Ce-ti face printesa?
Mihaela succes la serbare .Te asteptam cu poze.Cum e Silvia?Mai aveti mucisori?Diana ce face?
Vin mai tarziu sa scri ca-s cam chioara acum.Pana nu-mi beau cafeloiu si nu tragggggggg vreo 5 tigaroie nu-s in stare de nimic.
Pupici dulci la printese!

Mergi la inceput

Fetelor!!!!!!! ati vazut ce cetite suntem de alte persoane? Pacat ca nu mai vor si alte zalauance sa ni se alature.Da nu-i nimic ca noi 4 facem cat 100.

Mergi la inceput

Am uitat! eu nu ma las si va tot bazai ca sa ne mentinem in TOP pe prima pagina.
Pupici dulci la printese!

Mergi la inceput

Fetele!!!! eu sunt la a doua cafea si tot singura, " saraca mama"!
Ce -i cu voi de nu va prezentati la apelu de dimineata?

Mergi la inceput

salutare! salutare!

Elvira nu fumez in casa ca ies in balcon si e asa de rau ca e frigggggggggggggg Brrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrr, dar asta nu ma opreste de la fumat.Si dupa tzighi urmeaza si/ sau bomboane mentolate la greu .Da e nociv rau tutunu frate ca pot sa-mi dintii de 1.000 de ori pe zi ca tot nu se albesc.Cum te descurci cu printesa in magazin?
P upici dulci la printese!

bianca - soacrca cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

dulci la toata lumea !!!
Azi am sa gatesc spagheti a la carbonara , dar nu fac cu spagheti ci am sa folosesc paste obisnuite .
Mihaela va tinem pumnii pentru serbare , sper sa iasa bine si Mosul sa fie darnic !!!
Elvira azi chiar vin la tine , pe la 13.30-14 o culc pe Paula si atunci trag o fuga rapid pana sus in Dumbrava Minunata !!!
Bianca haide cand doresti tu dupa retete , numai luni si marti nu pentru ca atunci o sa am nevoie de ele ....
Vorbim mai incolo !!!
Sper sa avem pana la !!!

Mergi la inceput