Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca1820 spune:

Salut.Sunt noua pe forum dar veche in Zalau.Am si eu o intrebare:cum e nasterea prin Zalau?Am 22 saptamani de sarcina si m-ar interesa parerile voastre despre medicii de aici.Stiti voi,care e mai bun ,de care sa te feresti,cum ati fost tratate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

fetele, salutari!
Azi am fost la cumparaturi, la metro in BM. La noi s-au deschis alaltaieri 2 magazine: un supermarket interEx si Billa, dar nu e de facut acum cumparaturi pe acolo...la primul n-am reusit macar sa intram, iar in Billa era o coada! asa ca am preferat sa mergem la BM, e locul unde ne facem cumparaturile de 4 ani.

Am pus pozele in albumul Silviei, chiar jos e de la serbare. Unele au iesit tremurate, dar mie imi plac.

Silvia a ramas cu gura cascata la aparitia mosului, s-a rusinat de el, apoi un copilas a indraznit sa mearga la el si hop! si Silvia. A luat cadoul foarte degajata.

Elvira, la fel au fost serbarile Dianei(fetita mea cea mare) de la camin, faceau alea o armata cu copiii! Diana plangea ca nu vrea la camin, ca striga educatoarele la ei, ca o forteaza sa manance...ei silvia merge cu un drag la caminuul asta...le adora pe educatoare, iar ele sunt topite dupa ea. A invatat foarte multe de cand e acolo, inclusiv cuvinte si cantecele in engleza, e un camin cu predare in engleza, vorbesc mult cu copilasii in aceasta limba. Eu sunt foarte multumita, desi costa mult...

adriana, eu vreau retete de rulade!

bianca, Silvia mai tuseste putin, i-am facut aseara si azi dimineata un tratament naturist, probat pe propria mea tuse si cu mare efect. mucisori putini, stie sa sufle nasul si ma lasa sa-i pun piaturi, e tare cumintica!
diana e la tatal ei acum, adica la voi acolo si vine acasa maine dupamasa. Are serbare joia care vine, abia astept sa vad, fac serbari foarte frumoase copiii din clasa lor.
sotul meu e internist.
Puiutii tai ce mai fac?

anca, bine ai venit! Cat de veche esti in zalau? Hai prezinta-te, trebuie sa te cunoastem!
Eu am nascut-o pe diana in zalau, dar dr, era prietena cu fosta mea cumnata, asa ca nu pot sa-ti fac recomandari. am auzit vorbe frumoase despre maidik, pe vremea aceea era sef de sectie, acum nu mai stiu...
Tu la ce medic te-ai inscris?

va pup fetelor, pe maine ca vrea si huzbandul la comp., e batalie la noi

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Salutare!Salutare!
Bine ai venita Anca!Te asteptam cu vesti despre tine si bb din burtica.Ce o sa fie?Eu pot sa-ti spun ca pe Tudor l-am nascut la Zalau , dar am fost ff dezamagita de servicii, conditii de spitalizare si de asistente.Putin noroc am avut totusi pt ca la acea vreme lucram in sistemul sanitar si m-au lasat sa merg acasa la 2 zile de la nastere.Cred ca daca mai stateam o zi innebuneam.Eram nervoasa , obosita si nemultumita de modul in care erau tratati bebelusii.In schimb pe Matei l-am nascut la o clinica privata din Cluj.Nu m-am dus la Cluj pt ca am avut probleme cu sarcina ci pt ca prima nastere pt mine a fost o trauma si efectiv imi era frica sa repet figura si a doua oara.La Cluj a fost ceva de vis am nascut fff usor nici nu stiu cand si cum.M-au ajutat mult medicul si moasa in sensul ca mi-au facut masaj , au vorbit calm si au stat tot timpul cu mine.Nu am stat singura nici o secunda( de la internare pana m-au pus in pat).Sincer daca as mai vrea inca un bb ( tot baiat ca sa fiu soacra cu TREI nurori) tot acolo m-as duce sa nasc.Sa sti ca Adriana pote sa-ti spuna mai multe despre spitalul din Zalau.SA ai o sarcina usoara.TE MAI ASTEPTAM LA NOI.
Elvira mama te pun absenta.Am trecut pe la magazin cu cafeaua in pahar izoterm.Mama ce cafea bunaaaaaaaaa ( luata de la o statie de benzina).tu nicaieri.Nu-i nimic ca mai incer, poate -poate te gasesc.Pupici la printesa.Mi-am adus aminte de un banc cand am citit dileme cu pronumele personal , persoana I, sg,( mama ce buna-s).Bancul: Bate cineva la usa.
Proprietarul intreaba : Cine-i?
raspunsul: Eu!
proprietarul: Cum Eu ? Eu is in casa!!!!!!!!
Adriana ce faci? Unde esti? Te chefuiesti?
Mihaela am vazut pozele .Superba fetita ai .De fapt amandoua sunt superbe.Ce sirop i-ai dat la Silvia? Poti sa ne spui reteta? Sa-l avem de rezerva si noi ca nu se stie cand ne-apuca tusea.
Pupici la printese.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bine ai venit anca
Sper sa ti pasul cu noi , ca suntem tare active , dupa cum se poate observa ...
Ce sa-ti povestesc eu despre spitale , Bianca zicea ca eu as putea sa-ti spun mai multe . Intr-adevar eu amvbele fete le-am nascut in Zalau . Dr.ginecolog mi-a fost dl. Sabau ( are4 cabinet langa salvosan ) . La ambele nasteri am fost asistata de catre el . Mie personal mi-a placut , in sensul ca a stat langa mine , a fost calm , am primit calmante , dupa nastere m-a vizitat in salon . Vezi tu ca parerile sunt impartite . Ce ti-as recomanda e sa naste cu anestezie peridurala , a 2 a oara eu asa am nascut , te ajuta si la dilatare(in sensul ca decurge totul mai repede) , dar e super fain sa nu ai dureri in travaliu . Cand se angajeaza copilul sa iasa normal ca simti durerea , dar nu se compara cu durerea traita in travaliu . Acuma si aici depinde de persoana , care cat suorta de bine durerea . Eu daca ar fi sa mai nasc , as opta tot pentru peridurala .
Cat despre tratatia din spital , eu atata iti spun , e o vorba mai veche " dai unban , da stai in fata " .
Am stat in rezerva , am avut hainute de acasa pentru BB , sotul mai venea si el in rezerva , am nascut luni dupa-masa , miercuri la amiaza am fost acasa . Dar la tine fiind prima nastere , stai cat trebuie in spital , ca dupa aia tot acsa o sa fii , macar mai inveti cate ceva cat stai pe acolo .
Si dupa cum zicea si Bianca asteptam sa ni te destainui cine , ce , cum , etc .??? si bineinteles ce o sa fie sau ???
Vai Mihaela da ce frumoase a-ti fost la serbare !!! Ai vazut ca pana la urma a iesit bine cu costumatia !!!La Mosii urmatori nu o sa mai aveti emotii . Se vede ca sunteti la camin particular dupa cum e aranjata sala si dupa " marimea " cadourilor .
Ma buvur ca v-ati revenit din raceala , sa aveti grija acum cu gerurile astea care se anunta sa nu va prinda din nou .
Asteptam reteta pentru siropul care zici ca a avut efect la tine .
Retete de aperitive si rulade daca vrei iti trimit , dar daca mai ai un picut de rabdare , sper ssa reusesc sa descarc aparatul joi seara si atunci ai sa vezi si poze cu cateva din ele . Daca nu vrei sa atepti zi-mi si-ti scriu ce am , numai sa zici cam cu ce te-ar interesa ( ciuperci,branza,ficat,oua,etc.) .
Sanatate multa la toata familia si pupici la fete !!!
Mai Bianca m-ai prins . Am fost la socri la masa ca maine pleaca cumnatica si e ultima seara cand am mai putut sta la taclale . Maine iar ne chefuim , la ziua unei fetite de 1 anisor ( colega Paulei de salon , nascuta in aceeasi zi , adica pe 20 decembrie , mai avem 2 zile , abia ateptam ). de luni dimineata ma apuc de bucatarit ca sa fac cat mai multe mancaruri . Marti suntem super aglomerati , face paula 1 anisor , Andreea are serbare la camin , dupa-masa avem musafiri ( Bianca sper ca nu faci figuri si te prezinti la apel cu tot familionul ca de nu ti clar ce urmeaza , nu ???
Elvira mama ,nu pot sa cred ca zice bianca , ai lipsit de la magazin , ai ???
Pai trebuie sa-ti faci putintel timp si pentru tine , asa mi se pare corect , ca lucrurile merg ele si daca nu esti 12 din 12 ore la magazin ....
Ce face Alexia , i-ai povestit de Mos' , in final v-ati hotarat faceti bradut , vine Mosu ' la voi ???
Ai ghicit ce ar impresionao cel mai mult de Craciun ???
Azi i-am spus lui Andreea ca trebuie sa mergem cu scrisoarea catre Mos Craciun la cutiuta de la Magazinul Copiilor si atat mi-a trebuit ca de atunci una-intr-una ma intreaba cate nopti trebuie sa mai doarma , mai ales ca deja stie ca sunt leagane,tobogane acolo...
Asa ca pe joi sau vineri te vizitam . M-am hotarat si in legatura cu cadourile fetelor si chiar te-as ruga daca cumva vezi ca trec sa-mi pui deoparte : papusa aceia din material si pusculita cu acuarele . Mersi , tare amabila esti , bine ar fi daca in toate magazinele, si nu numai , ar fi atata de amabili angajatii ...
Acum va las ca merg si eu la

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Salutare!Salutare!
Elira draga eu am venit pe la 19,40 si am zis hai sa-ti luminez fata ca haine bune na-i avut , cafeaua ta s-a terminat si m-am gandit ca o cafeloaie mare nu ti-ar strica.( sper ca nu te-ai suparat de glumita).Nu pot sa cred ai fost la dr Nanu pe str Decebal si nu ti-a aratat clinica.Mie primul lucru mi-a aratat clinica ( sala de nastere, baile, saloanele)si apoi m-a consultat.M-a programat la consultatie peste o saptamana si atunci m-a intrebat daca vreau sau nu sa nasc in clinica lui.
Adriana te iert ca si maine stiu ca nu o sa ne vizitezi da de luni nu vreau sa mai vad absente.Daca gatesti ai o scuza , dar sa ne pui si noua poze cu produsul finit.
Anca te-am speriat ? Sarcina usoara!
Mihaela ce oferte bune ai gasit in Metro si eu merg marti dar la Cluj.Sa sti ca eu nu-s incantata de BILLA, nu-mi inspira incredere pt ca cel din Cluj e cam mizerabil si dezordonat.Silvia a fost cu voi? PS L-am vazut pe sotul tau in pozele din album si eram convinsa ca e cardiolog sau neurolog( nu am gresit mult).Pupici la fete.

Va pupicesc pe toate fericitelor.Voi nu o sa aveti nurori.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!
Ce faceti astazi ???
Noi mergem cu Andreea la dans , apoi la Artima la cumparaturi .
Dupa-masa mergem la ziua onomastica de care va povesteam ieri si uite asa trec zilele incet,incet si se apropie 20 decembrie !!!
Pupici , poate reusesc sa intru mai pe seara !!!!

Mergi la inceput

'netza fetele!
Unde-i cafelutza? Bianca, Elvira? Pe Adriana o iertam, a fost matinala .

Adriana, o rulada cu ciuperci suna bine...nu e graba, oricum pe 24 intentionez sa o fac, asa ca mai poate astepta. Distractie placuta azi!

Bianca, la Metro am cumparat cadouri, am gasit patine de iarna pentru Diana, Silviei ceva puzzle si o bluzita. Ei nu i-am gasit ce cautam, o masuta pentru joaca. Mai cautam in oras. In rest doar alimente, cosmetice...ce te intereseaza?
La noi la Billa e frumos, am dat o tura si mi-a placut oferta foarte variata de produse-carnuri, legume-fructe, cereale, etc.-insa cand vad cozi ma apuca o nostalgie din aia din copilarie si ma car repede din magazin. Silvia a ramas acasa cu mama, de obicei o luam cu noi dar acum am avut cu cine sa o lasam si cum am luat si cadouri, a fost varianta cea mai buna.

Elvira azi ai pauza? la magazin desigur ca ai, dar de net?

Pupici, azi comp e al meu, tati al nostru e de garda si ma delectez si eu!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!!
Am intrat doar sa va salut.Ma duc sa-mi beau cafeloiu si sa-i dau papa la Matei.

Mai vin.Pupici la printese.
PS Mihaela am dat nr de telefon.Am intrebat daca Silvia a fost cu voi, pt ca eram curioasa ce a facut la raionul de jucarii.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Elvira, sanatate!
Cred ca am spus pe undeva la inceputul subiectului ce si cum...dar pentru tine am sa repet: eu sunt zalauanca, din 1977, atunci s-au mutat acolo parintii mei. Am facut scoala acolo, liceul, apoi mi-am petrecut 5 ani in cluj, la facultate. Acolo l-am cunoscut pe primul meu sot, zalauan si el. dupa facultate ne-am intors in Zalau, eu am lucrat acolo vreo 7 ani. Am divortat, l-am cunoscut pe actualul meu sot care e din SM, si m-am mutat aici acum 4 ani. Impreuna cu Diana, fetita din prima casnicie. Periodic, la cateva saptamani merge la tatal ei in we. Cam asta ar fi. Silvia e fetita cu actualul meu sot. Bianca stie... pentru ca ne cunoastem de pe vremea primei mele casnicii, eram prieteni de familie , iar Diana mergea la magazinul ei cand era la mama mea, era magazinul preferat. Acum ne-am regasit aici pe DC .

Bianca, inca Silvia nu s-a manifestat la raionul de jucarii, dar Diana da!

Mai vin! sau bere?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Elvira nu mai retin exact fiecare papusa cum arata dar stiu ca una era chiar prima inspre peretele din capatul magazinului( ala cu lingurita si farfurioara pentru copii) la 170 mi cred . Iar Andreea doreste porcusorul , ca am testat-o ce animal ii place mai mult broasca sau porcusorul si bineinteles ca a zis porcusor , asa ca porcusor sa fie .
Sanatate multa si ia vezi ce amestec zicea Mihaela ca a baut de i-a trecut tusea , poate ne scrie si noua reteta ...
Va pupicesc si vb mai spre seara sau maine ( depinde cat stam la chef ).

Mergi la inceput