Mamici de martie-aprilie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
adar spune:
Of, ca nu mai stiu ce-i de capul meu...la al doilea link, mergeti in jos pe pagina pana gasiti undeva "Jurnalul unui copil nenascut" - asta e durerea...
Va pup si va doresc sa aveti partea de grija ingerasului lui Dumnezeu...
http://community.webshots.com/user/adarr103
Tina_Welsh spune:
Adar?Ce patitisi?De ce ai plans?eu m-am uitat pe site si n-am vazut nimic trist!??ZI si mie!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Catrinel_17 spune:
Bafta, Laura Ioana, te asteptam cu vesti!!
Tina,
multumesc frumos!! Ai grija cu raceala…vezi ca mai e putin pina la nunta!!!!!! Poate nu pui poze de la nunta! Abia astept sa te vad!
Pispi, esti tare dragutza!
Nu stiu ce sa zic, poate de la tirg, ca era curent acolo. O raceala mai merge, sper sa nu fie gripa. Febra nu am… Sper sa-mi treaca repede. Chiar voiam sa te intreb, poate ai scris, dar am citit asa de rapid tot ce s-a scris sapt trecuta, ca nu-mi amintesc. Bebelu’ tau a miscat?
Aileana, casa de piatra si toata fericirea din lume!! 
Ama_kaly, se mai intimpla ca mamicilie sa se procopseasca cu anemii – ai primit ceva pt asta? Papa multi struguri si sfecla rosie, cartofi, vinete, fasole verde.
Andreea Georgiana – deci sa mai am rabdare pina la 20 de sapt. Fix asa am patit si io ca tine – o falfaiala acum 2 sapt si de atunci nimica. Maaai, cum ma fierbe bb mik asta…
Catrinutza, mie dr mi-a zis ca pot sa beau cite o bere din cind in cind. Dar nu am nici un chef… Asta vara aveam, dar nu aveam voie…
Tweety, cum mai e cu pata? Cum te simti?
Maine ma duc sa iau rezultatele de la amnio. O sa stiu ce esteeeeeeeeee!!!!
dar si un pic...brrr! 
Catrinel & bb mik
MP spune:
Fetele,tot eu sunt!...
A adormit partenerul meu de joaca si uite asa am timp de forum un pic.
Catrinel 17,sarumana de urari! O sa incerc sa intru mai des ca nu vreau sa ma pierd de grup.Te sarut,numai bine!
Pispirica,chiar am jucat Nu te supara frate...si a fost fain.Mai greu cu numaratul punctelor de pe zar...Dar deh,la trei ani si un pic,mai ajuta mami pe unde ne impotmolim.
Aileana,casa de piatra si copii sanatosi si frumosi, si numai fericire si pace la voi!
Tina, si mie imi pare bine de cunostinta! Nu sunt eu asa tanara...am acusica 27 de ani.Tanara eram cand eram insarcinata cu Vladut si toata lumea ne spunea ca o sa fim copii cu copil.Te pup!
Tu esti o scumpa si o draguta ca intotdeauna.
Adar,daca e ceva care te face trista mai bine nu te mai uita,nu mai citi...stii si tu,nu face bine la bebe...Eu daca mi-ai zis ca e de plans nici nu am avut curajul sa deschid link-ul ala,ca si asa plang din te miri ce.Asa ca hai sa zambim si sa fim cat mai senine.
Gata,am zbughit-o! Cand mai prind un moment liber intru si stau pe capul vostru!
O zi minunata in continuare!
Monica,
19+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
dananita spune:
Adar! Ce-i cu tine de citesti nenorociri din astea? Fiecare cu deciziile lui, nu sunt de acord cu asta dar nici nu se poate interzice.
Tu trebuie sa ai grija de sufletelul din tine, nu-l face sa sufere cand te aude plangand!
Capul sus! Si citeste numai bancuri...
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Pispirica spune:
Catrinel a miscat o singura data si de atunci pace. si atunci nu cred ca l-as fi simtit, dar asa de tare ma strangeau blugii ca probabil il sufocam pe bebe saracutu si s-a zbatut de trei ori asa ca un pestisor. cred ca s-a suparat pe mine ca il strangeam prea tare si nu a mai suportat si s-a decis sa-mi dea una sa ma invat minte.![]()
si de atunci tot astept. stau cu mana pe burta tot timpul, ca deja ma si intreb daca o fi fost el sau nu.mai simt asa cate ceva in burtica, dar eu stiu ce sa fie, poat emai degraba or fi gaze, n-am idee
ce misto de tine ca maine afli sexul lu bb mik, sa vii repede sa ni-l zici si noua. 
MP imi pare bine de cunostinta si sa-ti traiasca Vladut. e un dulce. si sa stii ca intr-adevar esti o mamica tanara.
tina cat mai ai pana esti miresuca? vezi sa nu uiti sa faci pozici sa ne arati. si vezi cu raceala cum stai, ca nu vrem miresuca cu nasucu'n batista, da?
adar cred ca azi treci printr-o pasa mai proasta si iti vine sa plangi din orice, nu? si pe mine m-a apucat azi si m-am si enervat tare, dar n-am apucat sa plang ca am avut mult rau de lucru, au sarit toti pe mine. fruntea sus! asa e cu noi gravidutele. cred ca diseara sigur o sa trag o portie de plans. ca asa ce-mi vine acum, dar ma vede lumea si n-am unde sa ma ascund.
pupici la tine
Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Tina_Welsh spune:
Pai Pispirica draga
am sa incerc sa ma fac bine pana la nunta.Mai am 2 saptamani.In ziua nuntii voi face fix 19 saptamani!
Ei comedie sa vezi dantuiala pe bebe!![]()
Catrinel17 si tu ai grija si am sa pun poze imediat ce le am!

Sunt fericita ca mi-a venit azi patul matrimonial!Abia astept sa vina sotul deseara!![]()
![]()
![]()
![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Pispirica spune:
tina te superi pe mine daca iti zic ceva? ma uitam eu asa pe lista cu medicii recomandati de fete si la doctorul recomndat de mine scrie recomndat de PIPSIRICA. E prima data pe ziua de azi cand m-a bufnit rasul
. iti multumesc! chiar m-ai facut sa rad cu nik-ul asta.
tcelen cum te simti? sper ca esti bine si ca iti iei tratamentul, da?
Pispirica's album
Pispirica spune:
tina zgubilitica mica, deci ti-a venit patul matrimonial zici? si cam ce ai de gand mataluta sa faci in el, ha? cumva la ce ma gandesc si eu? ia sa vad cum mai sta treaba la arcurile mele ![]()
![]()
asta asa... ca zau ca m-ai inebunit 
Pispirica's album
Tina_Welsh spune:
![]()
![]()
![]()
Pai...Pispirica draga am sa iti schimb nickul acolo...cu mare placere si am bucur ca te-am facut sa razi! Norocul meu e ca patul meu nu e cu arcuri de fapt nici ala vechi nu era!
Pai nush la ce te gandesti tu ca o sa fac eu in el dar eu am sa fac in el ceea ce ma gandesc eu sa fac!
Hehehhe te-am bagat in ceatza!Dar pana la urma tind sa cred ca ceea ce crezi tu ca voi face,ai dreptate.Acum sa vedem!Cum ne simtim si daca ne da voie piticul!
Asa ca draga mea Pispirica si iubita asa imi trec mie zilele!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby