Mamici de martie-aprilie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Pispirica spune:
catrinel dar unde ziceai ca sunt pozicile noi? ca eu nu le-am vazut.

da ce pisica grasana ai. ce mistoaca e![]()
Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
dananita spune:
Catrinel multumesc mult!
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
MP spune:
Buna dragele mele!
Am promis ca voi raspunde mai mult dar nu am mai apucat.Va rog sa ma iertati!Acum cu zilele astea frumoase am tot iesit cu Vladut prin parc,am mai avut de mers la spital pentru controale tot pentru el...si uite asa am ramas codasa grupului.Am citit ce ati scris...Atata ca nu am timp sa raspund fiecareia in parte in primul rand pentru ca ar trebui sa scriu foarte mult si as deveni plictisitoare si apoi pentru ca nu ma lasa inamicul asta mic care ma tot imbie cu o partida de Nu te supara frate!...Si ma striga,"esti gata mami,jucam?".
Asa,pe scurt...Am terminat de facut injectiile lui Vladut.Slava Domnului ca era terorizat!Acum facem tratament de convalescenta,si dupa aia trecem iar pe vitamine si siropele pentru refacerea florei intestinale.Se simte bine si sunte foarte fericiti.
Bebe mic misca si el,ce'i drept cam rar il simt...Abia astept ziua de vineri cand o sa merg la spital la medic si apoi sa ne facem programare pentru eco.Sper sa fie bine.
Asa...despre cursuri pentru viitori parinti voiam sa va zic ca se fac si la noi.Noi am facut cand eram insarcinata cu Vladut si a fost super.Faceam si gimnastica pentru gravidute...metode de respiratie...masaj...teorie...puneam o gramada de intrebari...etc.Deci exista si la noi.Am luat si diploma pentru viitori parinti!
Si mie mi-au descoperit o candida si medicul meu mi-a recomandat spalaturi cu ceai de galbenele dimineata si nalba seara...sau invers
...Oricum nu conteaza ordinea...Altceva nu as baga ca ma tem.Dupa ce iese bebe...mai tratez si cu alte chestii.
Asa...pe Vladut l-am nascut cu cezariana.Cu toate ca eram pregatita pentru o super nastere normala,a trebuit sa fac cezariana pentru ca nu statea cum trebuie...adica era cu picioarele incrucisate exact pe iesire...Pozitia aceea din yoga,lotus sau cum se cheama...Am bocit ca trebuia sa fac cezariana nu prea stiam ce presupune,credeam ca o sa mor in timpul operatiei...eram tinerica si naiva.Dar a fost totul mai mult decat bine.Duminica dimineata m-au operat si marti la pranz eram acasa
,ma miscam,toate bune si frumoase.Asa ca acum...tot cezariana vreau sa fac.Le admir pe fetele care au curaj sa nasca normal,mie mi se pare un act de mare eroism...si eu sunt o mare fricoasa.Asa ca...nu dati cu pietre!
A inceput sa mi se vada cat de cat burtica si sunt foarte mandra.![]()
Nshiro,o sa nastem in aceeasi zi?Am vazut ca burtica ta se vede bine,nu ca a mea...O sa pun poze si cu burtica,deocamdata am pus vreo doua fara,asa ca sa ne cunoastem.
Va felicit pe toate cele care ati mai aflat sexul bebelusului! Sa vi-i dea Dumnezeu sanatosi si frumosi! De asemenea le felicit si pe cele care intre timp si-au simtit puii pentru prima data!Va doresc tuturor numai bine,din suflet v-o spun.

Va multumesc pentru urarile de insanatosire grabnica pentru Vladut si va mai multumesc ca nu ma uitati chiar daca eu intru asa de rar.
Va pup pe absolut toate!

19+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
Catrinel_17 spune:
Cu placere dananita!!
Pispiiiii, ai dreptate, trebuia sa schimb linkul, sa se vada albumele. L-am schimbat acuma, trebe sa apara incepind cu mesajul asta. Pisica e a unei colege, dar e fantastica. Super inteligenta. Are 15 ani si e o…venerabila. O cheama… Tzitza.
MP, multa sanatate lui Vladutz!! Hai, intra mai des pe la noi….
Kim, misto poze, esti foarte dragutza in toate!!!!
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
catrinel
le-am vazut! misto pozici si se vad si bine. Da nici tie nu prea ti se vede burticuta nu-i asa? Si cum ai reusit sa racesti? Sigur la targul de carte, asa-i? ai grija de tine si bea ceai mult. sa te faci bine pana pleci in state,da?
MP ma bucur ca e bine Vladut si ati trecut peste ce era mai rau cu tratamentul ala. Si mai bine fugi si joaca un nu te supara frate! ![]()
Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Lady_Hawk spune:
Hello mamici cu burtici!!!!
Imi pare rau ca nu am fost mai activa in ultimul timp dar am fost foarte aglomerata cu serviciul...si sunt chiar si acum 

...eram multumita ca macar apucam sa va citesc printre picaturi...
Ma bucur ca sunteti bine si bebicii vostri sunt activi...am inceput sa fiu si eu atenta sa vedem cand s-o hotara si bebu_mic al meu sa isi faca mama fericita
...pana una alta mama lui o sa fie fericita pentru ca are intalnire cu el vineri la o ecografie de rutina..si asa o sa il mai vada si ea putin
...astfel va fi in al 9-lea cer!!!!
Va pupam pe toate si pe toti bebicii mici!!!!
Ah...Aileana CASA DE PIATRA si Dumnezeu sa va ajute, sa fiti fericiti si sanatosi!!!!
Io
15+ cu bebu_mic
Laura Ioana spune:

Fetelor de azi am intrat oficial si calendaristic in 5 luni

Tina la mine pune, mai bine, medicul de la Iasi: Maternitatea Cuza Voda, Iasi, dr. Mircea Onofriescu. Multam fain 
Aileana casa de piatra, sa fiti fericiti ca-n povesti! Si eu si Nshiro mergem la eco 3D tot sambata viitoare, pe 5 noiembrie, si atunci poate venim toate cu vesti despre sexul lu' bebe. Nshiro stiu: tu prima, cu 8 ore mai repede
Eu cred ca mai pe seara, ptc am programarea la ora 13 si pana ma intorc din Iasi la Piatra Neamt dureaza ceva (ma duc si la magazine poate iau ceva frumos pentru bebe - pana acum nu am cumparat nimic).
Laura
19+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Uitai sa va spun ce era mai important: peste o ora merg la ginecolog si imi fac iar eco. Abia astept sa vad care e treaba si, mai stii, poate vin cu vesti despre sexul puiului meu mai repede decat credeam!![]()
Laura
19+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
Multumec Ama_Kaly, si al tau la fel.Sa creasca mare si voinic ca tare clar si frumos se vede in pozici!
Aida daca nu o sa imi mai faca astia nici o ecografie iti dai seama ca am sa mimez si eu ..dar stii ca e o vorba aici..."Be careful what you wish!"Asta e o sa ramana o surpriza sexul bebeului.La amandoua testele care le-am facut cica ar fi fetita acum sa vedem!AL meu sarea de bucurie eu ma faceam ca sunt imbufnata ca de..o tineam intruna ca vreau baiat vreau baiat dar asta numai pentru ca a zis el ca vrea fata ca mie imi este indiferent!
Succes la doctor!TU cum te mai simti?TI-au dat astia ceca medicamente?Ai mai sangerat?
Cristina30 imi pare rau ca te-am sters de pe lista dar nu mai dadusei nici un semn de viata de mult timp si am crezut ori ca ti s-a intamplat ceva ori ca numai vrei sa postezi.Asa ca mai da-mi odata datele tale!Medicul si spitalul la care vei naste daca stii deja daca nu, cand aflii imi dai de stire!Scuze inca odata!
Dea ai reusit si esti simpatica foc!Incantata de cunostiinta!
Iar tu Kim esti o dulcica!Incantata de cunostiinta!
Bine a zis cine a zis ca suntem niste mamici frumoase!Adar parca!O sa avem niste bebei de o sa ii imbracam numai in rosu!
Zuzilici merci pentru date.Si uite.Tu ai deja pus la semnatura un ticker care nu se vede!Iti dau eu acum un url facut pentru tine si adauga-l acolo in locul celui vechi ok? Uite asta e noul tau ticker! http://bd.lilypie.com/Kv3up1/.png ia-l si pune-l in locul celui vechi!Iti mai scriu odata cum [,url,=,"(aici e url-ul care ti l-am dat",]Pitic mic [/url] numai ca tu o sa scrii fara virgula.si o sa fie asa..Pitic mic
Tweety, noi suntem deja in al doilea trimestru.EU am unguentul de la CLotrimazol pe care il folosesc doar extern asa ca nu vad cum sa ajunga ala la lapte.Ce am folosit intern a fost Canesten(Clotrimazol) o pastila de 500 mg intern o singura data si zice in prospect ca,gravidele trebuie sa intrebe medicul ori mie chiar ea mi le-a dat si mi-a zis sa nu imi fac griji!Acum ma dau si eu cu crema il dau si pe-al meu si vad ca deja ma simt mai bine.Putin din pastila care am pus-o in interior s-a eliminat dar foarte putin din cat era...asa ca nu imi fac griji!Eu zic ca e ok ca am citit si eu prospectul!
Mamaariadna,multumesc pentru date.Am sa adaug si numele printului tau!
Dananita am inteles sa traiti! Chiar ma miram.Ca al meu are la 17 saptamani 12,5 cm!
Aileana tin pumnii stransi sa aflii ce e!Casa de piatra!
Daniela eu sunt o fire optimista!Zic ca daca am ajuns pana aici o duc pana la capat asa ca trebuie sa existe remedii!
MUltumesc!
Catrinel,
Ptiu sa nu fii de deochi!ce burtica mumoasa ai!Maimaimai!
Si eu sunt racita!baga ceai cu lamaie si paracetamol stiu ca e voie doar 3 zile!Nu am idee cu ceaiurile astea electrice si nici cu alea non-electrice!Insanatosire grabnica!Ma certai pe mine a?Ca n-am grija de mine..nah vezi acum?Uite ca eu am asa grija de mine de-am ajuns la 107 kg!![]()
Mp,
.ABia acum am realizat ce mamica tanara esti!Incantata de cunostiinta!
Laura Ioana am inteles!
V-am pupat pe toate!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
adar spune:
Fetelor...sunt asa de trista....am dat de un site asa...trist....
de am plans sa mor si alta nu....
Primul a ceva frumos, dar al doilea e....
ia uitati-va si voi:
http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html
http://www.primulpas.ro.org/indexie.html
http://community.webshots.com/user/adarr103