Mamici de martie-aprilie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tina draguto nici nu ma gandesc ca ai face altceva decat m-am gandit eu ca o sa faci tu, intelegi? nici eu da' nu-i nimik.
las ca-mi povestesti tu maine, da? asta numai ca sa vad daca e la ce m-am gandit eu, si tu te-ai gandit ca m-am gandit eu, nu-i asa?

hai ca te pup

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Aileana, casa de piatra, bine-ai venit in "clubul femeilor cu contract"

MP, daca tu nu esti tinerica la 27 de ani, sa stii ca io o sa am o criza chiar acu', la astia 32 ai mei :)) Sanatate lui Vladut, mi-a placut ce bosumflat era in poza de cind era bebe :)

Tina, eu ma simt bine acum, singerari nu mai sunt, Slava Domnului! Ma supara doar umarul drept, pentru care ma si duc la doctor in dupa amiaza asta. Din cauza asta nici nu am mers la birou azi, pina si manevrarea mouse-ului imi da dureri de umar (de fapt, problema e de la o umflatura aparuta pe clavicula dreapta, am scris pe pagina 2 sau 3). Probabil ca azi ma va trimite la un ultrasound al zonei respective, odata ce radiografii nu-mi pot face.
Ai grija cu patul ala matrimonial, sa nu scirtziie, da? Ca altfel o sa-si aminteasca copilul tau peste ani de ce i-era asa de familiar sunetul

Kim, nu stiam ca si diabeticii se dreg, inainte de injectia cu insulina, tot cu suc. Omu' cit traieste-nvata :)) Frumoase pozici! Si burtica :)

Pispirica, pai daca am vazut ca nu pot sa ma las de ele, am zis ca macar sa le iau fara zahar

cristina30, se pare ca sarcinile noastre au exact aceeasi virsta (daca si la tine e calculat tot din ziua conceptiei, ca la mine)

dea0277, phuai ce burtoasa frumoasa ai :) asta ca sa vezi ca am putut avea acces la pozele tale :)

TweetyGeo, utile informatiile despre tratarea candidei. Nu cred ca s-a suparat cineva pentru ca le-ai postat, multumim! Sper ca te simti deja mai bine.

Catrinel_17,
citeam ca fetele de dreg cu ceai de lamiie cu miere, poate te ajuta si pe tine? Sanatate!

Lady_Hawk, ai putintica rabdare Am inteles ca incepi sa-l simti pe bebe din saptamina 16, dar nu-i obligatoriu. Unele abia prin sapt 19-20 incep sa-l simta.

Laura Ioana, felicitari! Mai ai inca 4 luni, si gata! Asa-i ca trece repede timpul?

Nshiro, mi-am amintit ca povesteai de cursurile alea si ca te apucase teama ca poate nu te poti descurca la nastere. Sa stii ca de multe ori suntem in stare sa ducem mai mult decit de imaginam, o sa fii uimita. Si daca altele mai firave si mai nestiutoare sau nepregatite s-au descurcat, ne-om descurca si noi. Gindeste-te ca acum ceva vreme nu exista nici internet nici forum, pe cind acum macar stim la ce sa ne asteptam, ce inseamna aia si ailalta. Asa ca nu te mai speria, o sa ne descurcam TOATE!

Se vede ca azi n-am mers la birou, nu-i asa?

14+1 (de la ziua conceptiei )

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

OK Pispi.Iti spun maine!
Aida, fii antena, daca la servici tastezi mult si stai foarte mult in fata calculatorului durerea de umar poate fi de la gat!Stiu ca e ciudat dar Mark al meu a stat cu o durere de umar o luna de zile si zicea ba ca e de la reumatism ba ca e de la nu stiu ce.Si i-a dat medicul un suport din ala pentru gat si a dormit cu el,si dupa 7 zile n-a mai avut nimic!ASta asa ca sa stii!
u all! SI cica in Februarie ma apuc de cursurile de pregatire!Pfoai de-abia astept!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Tinutza, nu cred ca e de la git, pentru ca durerea a aparut atunci cind a aparut si umflatura aia pe clavicula. O sa vad azi, te tin la curent.
Aoleu, ceva cu care sa dorm la git imi mai lipsea... dupa ce ca ma dor oricum toate alea si abia ma intorc de pe-o parte pe alta...

Am mai pus si eu poze, sub semnatura (la "alte poze", ca pe celelalte din album cred ca le stiti deja)

14+1

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Abia acum m-am adunat si eu de pe drumuri si am citit in liniste tot ce ati scris.Am facut triplul test astazi si trebuie sa astept 8-10 zile rezultatul.O sa moooooor!

Kim,frumoase poze,frumos model si in burtica,frumos bebel!!!!
Adar,de ce citesti chestii triste?Incearca sa stai in preajma unor oameni pozitivi,cu povesti frumoase si,mai ales,cu energii benefice.Alunga tot ceea ce te deprima din jurul tau.Si eu sunt extrem de sensibila(sarcina m-a facut si mai si...)si eu plang atunci cand ma intristeaza ceva,in special atunci cand vad batrani neputinciosi pe strada.Hai sa ne mobilizam sa gandim pozitiv!
Tina,ii multumesc lui D-zeu ca sotul meu nu citeste ceea ce scriem noi pe forum.S-ar oftica tare de tot sa afle ca doar nevasta-sa fuge inca de ,in timp ce alte au chef,nevoie mare.Adica tu.Si cine stie,poate si altele dintre voi.

ANDREEA GEORGIANA +17 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uitasem....CASA DE PIATRA,Aileana!!!!
Sanatate,fericire,dragoste si nici un nor pe cerul iubirii voastre!Multe , frumosi si cuminti si zeci de ani impreuna!

ANDREEA GEORGIANA +17 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Kim,frumoase poze,frumos model si in burtica,frumos bebel!!!!

da' unde ai vazut poze cu bebelul lu' Kim, ca si io vreau sa vaaaad! m-am mai uitat o data in albumele ei si nu am gasit

ANDREEA GEORGIANA, da' ce frumusheatza de mamica esti si tu, muah!

in poza asta, sotul tau seamana cu cineva cunoscut, da' nu mai stiu de un' sa-l iau. parca de la un post de radio de unde am lucrat pe vremuri, da' nu-s sigura, ca am imbatrinit si m-a cam lasat memoria si nici macar nu stiu daca e acelasi tip cu cel pe care-l stiu io, ca sa vezi ce varza am in cap :)) zic asta pt ca in pozele de la nunta parca nu seamana deloc cu poza aia din Creta, or io vorbesc de cineva cunoscut acum mai mult de 10 ani.

14+1

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Buna dragelor, am lipsit 5 zile si astazi mi-au trebuit ore sa citesc tot ce ati mai scris. Am fost la maternitate fetelor! Toata saptamana trecuta m-a ros curiozitatea: oare cum o fi la Elias? Si vineri cand m-am ridicat de la catedra am simtit cum se scurge ceva cald din mine. speram sa fie Utrogestanul pus de cu seara, insa era sange rosu aprins care imi patase si blugii.Am plecat imediat acasa (stau la 15 minute de serviciu), am sunat la spital si am fost internata de urgenta. Pe drum ma rugam sa fie copilul bine, ca eu sunt dispusa sa suport orice pentru asta! Si am avut parte 4 zile de perfuzii cu Gynipral care tineau cate 11 ore, de injectii la 6 ore cu no-spa, de 2 ecografii si de rezultatul dorit sangerare oprita si bebe bine. Cauza: placenta joasa (aida_o nu esti singura cu asa ceva). In plus, fibromul uterin ce in saptamana a 7-a avea 3 cm, acum are 4,8.Daca nu as fi citit pe forum de alte gravidutze cu sangerari din cauza placentei joase, as fi fost fara speranta ca va fi bine. Banuiam ca asta e sursa problemei pentru ca doctorul Iosup mi-a spus la ecografie ca am o asa placenta si sa nu fac nici u fel de efort, insa cine sa-l asculte? Acum m-am speriat si ascult ce mi-a spus dr T: fara efort, sotul sa te ajute in casa, nu ai voie sa ridici nici macar 1 kg, treaba ta e sa manevrezi telecomanda! Inghit 4 feluri de pastile: no-spa, gynipral, magne B6, biomarin plus si stau in pat si la calculator.Catrinutza, l-am intrebat pe doctorul Iosup daca la CMU pot veni pt. inregistrare cu CD sau cu caseta video si mi-a raspuns: numai cu caseta video.mp eu le spun oamenilor cu tupeu ca acelea sunt locuri rezervate gravidelor si am invatat sa le infrunt privirile care se indreapta intrebatoare spre burtica mea.Ma bucur ca lui Vladut ii merge mai bine.ama_katy eu am aflat sexul lui bebe la eco facuta intravaginal de dr. Tutunaru pe cand aveam 12 saptamani fara 2 zile! iar 2 saptamani mai tarziu dr. Iosup a confirmat ca e baiat.Pentru ca nu stii unde sa nasti, hai sa-ti povestesc de maternitatea Elias: arata foarte bine, personalul este zambitor si se poarta foarte frumos cu gravidutele: pe mine m-au incurajat spunandu-mi ca va fi bine, pe cele care urmau sa nasca incercau sa le calmeze, sa uite de frica nasterii. In prima zi am incercat sa-i dau ceva asistentei care mi-a facut prima injectie, mi-a pus perfuzia, mi-a luat sange pentru analize si am fost refuzata (eram doar noi doua in salon, nu ar fi stiut nimeni!)! Am intrebat o mamica ce venise sa nasca si care fusese internata la 4 luni daca ea a dat ceva si mi-a confirmat acelasi lucru: a incercat in prima zi sa dea si a fost refuzata, deci nu a mai dat nimic. Toate gravidutzele cu care m-am intalnit mi-au spus acelasi lucru: s-au simtit ca intr-o maternitate din occident cu o singura exceptie: mancarea. Poate de grija, poate din cauza ei am slabit 2 kg in cele 5 zile de spitalizare, desi am avut si ceva de acasa.Ce doctori pot sa-ti recomand? Pe doctorul Tutunaru- medicul meu, pe doctorita Cristian ( si ea am auzit numai lucruri bune de la pacientele ei), doctorul Mateescu, dr. Strajean-aici nu sunt sigura de nume. Ar fi 2 medici pe care nu ti-i recomand, daca vrei sa-i afli da-mi un mesaj.Tina, dar casete cu bebe poti avea? daca ei nu vor sa-ti spuna ce este, nu-i nimic, poti vedea acasa! Am citit de greutatea ta si am zis wow! cat ai luat de cand esti insarcinata? Parca si tu ai avut probleme cu placenta joasa. Si acum esti ok, nu?Cum pot sa-mi pun si eu un PM? Din profilul utilizatorului? Acolo am vazut doar adresa de mail ca optiune.Va pup pe toate,DianaD

Mergi la inceput

dianad,

sa stii ca intre timp am citit mai multe despre placenta joasa, si se pare ca este un diagnostic pus cam abuziv, cel putin aici peste ocean.
treaba este urmatoarea: ai singerari in trimestrul I, medicul vede la ecografie ca placenta n-a urcat, si iti pune automat acest diagnostic. dupa multe lecturari pe mai multe site-uri, am ajuns la concluzia ca, daca placenta incepe sa urce si ajunge intr-o pozitie normala pe la 20-27 de saptamini, atunci inseamna ca nu a fost niciodata, de fapt, vorba de o placenta joasa. asta pentru ca placenta joasa se presupune ca ramine asa pina la capat, nu mai urca.

se pare ca medicii pun acest diagnostic mai mult in ideea de a se asigura ca, daca placenta chiar nu urca mai incolo, tu sa nu-i poti da in judecata pentru ca nu ti-au spus din timp de riscurile unei astfel de probleme. cel putin medicii de aici asta fac, le e frica de procese ca de naiba.

din nou, nu pot sa nu observ ca medicii din Ro fac ceva pt a ajuta gravidele care au singerari, pe cind cei de-aici nu se baga daca ai sub 20 de saptamini. ei considera ca daca e sa pierzi sarcina, tot o pierzi, si ei n-au ce face. asa ca iti baga in cap tot felul de scenarii sumbre, din nou pt ca nu cumva sa zici ca nu ti-au spus. iar apoi iti spun si ca "e posibil sa nu se intimple toate astea, dar e bine sa fii pregatita, in caz de ceva". mie, pe foaia de la urgenta, mi-au scris (la diagnosticul initial) "amenintare de avort spontan", dupa care au pus "placenta praevia". pai cum naiba sa nu te sperii, cind vezi asa ceva pe hirtie?

14+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

adar am citit si eu..la cat sunt de curioasa nu m-am putut abtine dupa ce am vazut ce ai scris tu!e intradevar fooooarte trist si mie mi-au dat lacrimile cand am citit..e groazzniic!Catrinel mercic pt sfaturi..cu strugurii si cartofii ma impac f bine dar cu restul nu! nu iau nimik pentru anemie..dianad esti foooarte dragutza!pare minunat ceea ce povestesti tu nu credeam sincer ca poate exista asa ceva la noi..sa nu accepte asistentele nimik si sa se poarte asa frumos cu tine..
cat despre sexul bebelului FELICITARI!!!cat imi doresc si eu un baietel..credeam ca la eco 3d se poate vedea cel mai repede sexul lu'bb da vad ca tu spui ca ai aflat la eco transvaginala..eu vreau sa ma duc sapt viitoare cand voi avea 14+ eco trans nu se face doar in primul trim?ce frumos tb sa fie sa shtii deja ce ai in burtik..ai grija de bebelul tau cel minunat si asculta-l pe dr si stai linistita!!te si mercic frumos!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe io13+ si din burtik

Mergi la inceput