Mamici de martie-aprilie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am omis un detaliu important din povestea cu politistul:burta mea cea rotunda si goala era si plina de ...par.Mult si urat,asa cum n-am avut in viata mea.Va imaginati ce o fi povestit sticletele la sectie ???

ANDREEA GEORGIANA +17 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by dananita

Zuzilici cum sa ma supar pentru un asemenea motiv?? Daca doream un nume unic alegeam ceva de genul Atgbhjdfvskcndjkvb

weekend cu soare in suflet si pe cer

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Bun asa ca nu te-ai suparat, dar sa stii ca acum parca mi-ai dat idei cu unicatul de nume.
Weekend placut si tie, dar mai am o zi de munca pana intru in el.
Si-asa am o lene mai fetelor... Vi s-a intamplat pana acum? Nu stiu cei cu mine dar efectiv nu mai am chef de munca deloc. Si tot visez sa castig la lotto sa stau si eu acasa.
Chiar asa fetele din nu sunteti una din voi castigatoarea celor 54 de milioane de la 6/49? ca eu nu sigur nu sunt.
Hai ca bat campii, dar sa stiti ca tot de lene. Cred ca si creierul s-a lenevit.

Zuzilici cu-n pitic mic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Zuzilici,lenea asta e data de progesteronul produs de placenta ca sa tinem sarcina.Eu nici nu ma duc la munca mai mult de 3-4 zile pe saptamana ca sa stau sa lenevesc si doamne ce bine-i.Sa mearga berbantii la munca,nu?Din din ianuarie nu ma mai duc deloc,caci si la noi iarna sunt niste zapezi si geruri de nu am trait nici in Romania asa ceva.Pur si simplu au fost zile cand nu puteam iesii din casa din cauza zapezii de peste 1m si tot ningea;veneau cei cu curatatul strazilor si o impingeau pe margini si in 4-5 ore iar era ditai neaua.Dar mie imi plac zilele alea ca pot sa stau cuminte-n casa la caldurica,tv si gatit bunataturi si uitat pe geam cu ochii cat cepele de parca am 10 ani din nou.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17
Zuzilici, am fost la medic, mi-a enumerat care picaturi de nas pot sa iau si pe care nu, mi-a dat ceva antibiotice (ca plec 5 zile si in caz ca se agraveaza si fac febra, sa le iau). In rest, paracetamol, sau algocalmin daca incepe febra. A zis ca nu cumva sa las febra sa treaca peste 38, ca e naspa. Tu ai febra? Sper ca nu. De fapt, cred ca nu ai, nu? (ma exprim acuma total aiurea, ca plutesc de fericire, intelegi tu…). Ai luat ceva paracetamol? Te pup, ai grija de tine.

Fetelor…. Am rezultatul de la amnio… totul e PERFECT, nici un defect genetic, cromozomial sau altceva. Totul e bine si e …. Fetita!!!!!!!!!! Trebe sa mi-o pazesc de Delia!!!!
Asa ca, Tina, rogu-te, caruciorul rozaliu….
Doamne, ce fericire, ce usurare ca e bine totul. E atita de bine, ca nici nu-mi vine sa cred!!!!

Catrinel & bb mik

Catrinel felicitari . Vestea c-ai sa ai fetita, o sa-ti dea atat energie pozitiva , c-o sa se sperie si raceala si-o sa fuga de la tine. Cel putin eu asa iti doresc.
Eu ce-i drept n-am luat nimic. Febra n-am avut decat un grad mai mult decat normal si poate doar o zi, doua cel mult. Dar inca ma mai ambitionez sa nu iau pastile si sper ca pana la urma sa reusesc s-o dau gata cu propriile forte.
Abia astept sa vad si eu ce-o sa am.

Zuzilici cu-n pitic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
[blue]Dana sa sti ca si pe-al meu tot Alexandru o sa-l cheme daca i se indeplineste dorinta lui tati si-o sa fie baietel. Asa ca deja avem 2 Alexandri in grupul mamicilor. Sper sa nu te superi ca nu esti unicat.

stati asa, ca eu am zis de doua saptamini ca o sa fie ori Alexander, ori Alexandra dar eu nu ma supar daca mai sunt si altii, ca doar nu am copyright pe numele astea :))) sanatosi sa fie toti!

14+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biuta
Pe langa toate asta..o mai iesit pozitiv si testul alfa-fetoproteic, sau cum i-o zice..si cica e probabilitate ridicata de sindrom Doen..sa mor cand am auzit si asta.Voi l-ati facut pe testul? Intre 16-18 sapt se face..

Biuta, dar tu n-ai facut deja ultrasoundul pentru nuchal translucency? Trebuia sa il faci intre sapt 11-14 si acolo iti masurau cantitatea de lichid din ceafa bebelusului, practic se face ori ultrasoundul ori triplu-testul (cel putin aici in Canada, in provincia in care sunt eu).

uite ce am gasit despre testul de care zici tu http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha-fetoprotein
Sper din tot sufletul sa nu fie chiar asa cum au zis medicii

14+

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FlorentinaE

Eu ma plang de dureri mari de oase;daca pana acum o saptamana imi era greu la ridicatul dupa scaun, acum am dureri si noaptea.Medicul nu mi-a dat nici un raspuns pentru asta.

Florentina, parca ai vorbi despre mine. Eu macar ma stiu reumatica, tu ai ceva probleme de genul asta? (ar fi o explicatie)

14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aida_o

quote:
Originally posted by Zuzilici
Dana sa sti ca si pe-al meu tot Alexandru o sa-l cheme daca i se indeplineste dorinta lui tati si-o sa fie baietel. Asa ca deja avem 2 Alexandri in grupul mamicilor. Sper sa nu te superi ca nu esti unicat.

stati asa, ca eu am zis de doua saptamini ca o sa fie ori Alexander, ori Alexandra dar eu nu ma supar daca mai sunt si altii, ca doar nu am copyright pe numele astea :))) sanatosi sa fie toti!

14+

Aida_o ma bucur ca si tu tot un/o Alex ai sa ai. Cum te mai simti? Vad ca noi doua si UM-ul il avem la fel. Imagineaza-ti sa nastem in aceeasi zi si se intalneasca copii nostri intr-o buna zi si sa sa vada mai poarta si-acelasi nume.
Sanatate multa!

Zuzilici cu-n pitic mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delia21

Zuzilici,lenea asta e data de progesteronul produs de placenta ca sa tinem sarcina.Eu nici nu ma duc la munca mai mult de 3-4 zile pe saptamana ca sa stau sa lenevesc si doamne ce bine-i.Sa mearga berbantii la munca,nu?Din din ianuarie nu ma mai duc deloc,caci si la noi iarna sunt niste zapezi si geruri de nu am trait nici in Romania asa ceva.Pur si simplu au fost zile cand nu puteam iesii din casa din cauza zapezii de peste 1m si tot ningea;veneau cei cu curatatul strazilor si o impingeau pe margini si in 4-5 ore iar era ditai neaua.Dar mie imi plac zilele alea ca pot sa stau cuminte-n casa la caldurica,tv si gatit bunataturi si uitat pe geam cu ochii cat cepele de parca am 10 ani din nou.

Delia bine ca m-ai lamurit si nu sunt singura pe-aici ca intrasem la idei. Uf, ce n-as da sa lucrez si eu mai putin. Si-acum c-ai pomenit de iarna eu chiar c-o prind toata, cu geruri, vanturi si nameti. In zilele de genul asta nu vreau decat sa miroasa a brad, cozonaci calzi si vin fiert. Am uitat ceva?
Ei sper sa treaca repede starea asta de lene ca asa nu se mai poate. Parca-s asa am o stare. Cred ca de la gandul la vin fiert mi se trage.
Sanatate multa si odihna placuta.

Zuzilici cu-n pitic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vai Zuzi ce pofta mi-ai facut de cozonaci copti(cei mai buni i face mama mea,cu nuca,rahat,cacao!) si vin fiert cu o foita de dafin.Ptiu,las ca daca totu-i ok cu burtoiu de Craciun ma car acasa la Deva sa-mi indeplinesc poftele.Si mai face mami meu niste piftie de porc si alte bunatati de .....ma ling pe botic si imi iau gandu deocamdata ca nu-i a buna,numai la mancare-mi sta gandu!

Mergi la inceput