Mamici de martie-aprilie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

corinag mercic pt raspuns..eram curioasa tare ca si eu vreau sa aflu..eco morfologica nu e tot eco normala la care-l masoara pe bebe?daca pun intrebari aiurea sorry da nu prea ma pricep..sunt o mamica tanara si foarte incepatoareCatrinel sa iau fier asa dupa capul meu?o sa ma duc la doctor sa-mi dea el ceva..acum incerc sa mananc cat mai multe fructe..FELICITARI pt fetitza!!! sa-ti creasca mare,sanatoasa si f f frumoasa!e minunat ca asta ti-ai si
dorit..

adar ce frumos...abia astept sa merg si eu sa-mi vad bebele 3d..ce norocoasa esti..tu deja mergi pentru a doua oara!hai ca de abia astept sa ne povestesti cum a fost la eco si cere si poza! si asteptam si povestea de care ziceai tu!!Florentina eu as fi SUPER fericita daca as afla ca o sa am un baietzel..sa te bucuri de el si sa fie sanatos!!lasa ca o sa-i faci si o surioara! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, mai stiiiii? ce chestie cu visele!
Tina, chiar asa, zgubilitico.
In legatura cu ficatzeii, e bine sa nu exagerezi ca au multa vit A si e periculos sa acumulezi multa vit A in timpul sarcinii, nu mai stiu de ce. E singura vitamina care in cantitati mari poate fi periculoasa.

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinel si Pispirica ! Multumesc mult!Sunt o zguniltica mica recunosc!!Parca acum sunt eu bebelul alintat!Doamneee cred ca eu sunt un copil cu un copil in burtica!hehehehe

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Ama_kaly, nu dupa capul tau, nuuu! Dar am inteles ca la analize ti-a iesit o usoara anemie - intreaba-l pe dr daca nu ar fi bine sa iei fier. Atentie ca cica da constipatie…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Catrinel pai nu ma incumet sa iau nimic eu singura asa dupa capul meu..dar data viitoare o sa-l intreb cateodata ametesc si pana nu ma asez jos nu-mi trece..vad negru in fata okilor si cred ca e de la anemia aia care mi-a iesit.. poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,de mine nu ai cum sa o feresti caci deja am in minte mai multe planuri:daca nu reusesc sa o fur eu,i bag la fiu-miu in cap de mic pe cine trebuie sa fureDar pana o fur,vreu sa te felicit si eu pentru printesa!

Tina,ficatul are mult prea multa vitamina A,de vreo 8 ori limita admisa pe zi.Dar si eu am mancat,bine acolo 1-2 bucatele,nu o farfurie de ei si ....nu s-a intamplat nimic,bine am papat de 2 ori pana acum de cand am bebe in marsupiu,dar cum ti-am spus,cu grija caci citisem pe forum ca poate da avort spontan sau malformatii,oricum ceva nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna ziua!!!!!

Astazi am avut o zi cam scarboasa,cu semne clare ca se apropie de noi o raceala si,in plus de asta m-a durut si burtica,destul de tare chiar.La un moment dat,in timp ce conduceam,mi-am descheiat cureaua de la jeansi(cei vechi,cu talie joasa,pe care nu-i mai pot incheia dar ii ,,proptesc,, cu o curea de-a sotului incheiata la ultimele gauri...asta ca sa va faceti o impresie despre felul in care arat) si mi-am dat jos bluza care-i acoperea,pentru a ma face comoda.Pantalonii ma strangeau,mi-era cald,ma durea capul si,in fond eram in masina mea in drum spre casa.Doar ca mi-am amintit ca am de luat niste biscuiti la cere pofteam(Ikram cu cacao...sunt dementiali!)si am oprit masina,evident intr-un loc nepermis,am pus avariile si cine credeti ca apare?Un politist,caruia i-am explicat ca stau 2 minute,ca sunt insarcinata,ca mi-e pofta.....si ca sa-i dovedesc faptul ca ma grabesc foarte,ma dau jos din masina...asa despuiata cum eram.Stiti cum arata un politist ce rade in hohote cu lacrimi????Eu stiu,din nefericire.Dar pana si eu zambesc acum.
Deci cum va spuneam m-a durut f.tare burtica(motivul despuierii) ca atunci cand imi venea ciclul si stiu ca asa se manifesta contractiile.Am luat 2 No-spa si m-am calmat dar mi-e teama sa nu fi patit ceva,Doamne fereste!Iar dimineata si asta noapte mi-a fost tare greata.Ma rog...voi supravietui!
Catrinel felicitari pentru bebita!Nastem aproape odata si amandoua fetite,ce coincidenta.Sa fie cuminte si in burtica(dar sa se miste odata!!!)si dupa ce iese si sanatoasa si...lasa ca are Doamne-Doamne grija de toate sa fie bine.
Florentina si tie felicitari pentru...baietel si toate urarile de mai sus!
Tina ai voie sa mananci ficatei,dar nu zilnic intrucat contin mult fier si pot aparea nu stiu ce malformatii la bebe cica.Si mie mi-a fost ieri pofta de ficatei si pentru ca am luat masa la City Grill,asta am comandat.Cand mi i-au adus si am vrut sa tai o bucata am constatat ca erau cruzi.Evident nu se puteau manca si pe langa faptul ca i-am refuzat si am cerut altceva mi s-a facut si cam rau si...URAAAAA, am aflat de la ce mi-a fost greata!!!
In concluzie :NU MANCATI CARNE DE NICI UN FEL SI MAI ALES FICAT DE PUI(si carne de pui)CRUDE.PERICOL MARE!!!!
Biuta stai linistita ca nu intotdeauna ,,este Dracul asa negru,,.Am mai auzit despre cazuri in care a fost recomandata intreruperea sarcinii si mama,mergand pe mana si pe simtul ei a pastrat bebelusul iar ulterior s-a constatat ca rezultatele analizelor fusesera eronate.
Tweety nu face prostia de a naste la Ploiesti.In nici un caz!!!!

ANDREEA GEORGIANA +17 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea Giorgiana, mortala povestea cu politistul, m-am stricat de ris!

Tina - http://www.thenutritionreporter.com/A-vitamins.html “Rothman found that women taking more than 10,000 IU of vitamin A daily, either in food or supplements, were three times more likely to deliver infants with deformities. A 3-ounce serving of liver provides about 30,000 IU of vitamin A. The researchers recommended that pregnant women either limit their vitamin A consumption to 4,000 to 8,000 IU daily. “

Acuma ca ai mincat odata ficat, nu cred sa fie o problema!!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Biuta, o prietena de-a mea a avut testul pozitiv la alfa. Si i-a fost recomandat ecograf si apoi amniocenteza. Dar s-a dovedit ca totul era ok. Si acum are un baietel mare si sanatos. Tie ce ti-a spus doctorul ref. la analiza? Ce e de facut? Ca el e cel care te linisteste.
Adar, succes ca zgubi-dubi sa stea mumos si sa va arate ce e.
Catrinel, ma bucur ca totul e perfect si ca vei avea fetita. Felicitari!
Mai fetelor nu mi-a raspuns si mie nimeni ref. la scaunele incalizte la masina. Am voie sa folosesc incalzirea ori ba?

Gata, v-am pupat
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

andreea georgiana tare faza cu politistul!!!nu mai pot de ras!! hai ca ai fost amuzanta rau! stie cineva de ce nu se recomanda ecografiile 3d pana-n 20sapt?ca parca eu m-as duce mai devreme..sunt foarte nerabdaoare sa-mi vad bebelul 3d.dintre cele care ati facut pana acum, ce stiti de asta?ati tinut cont?si e adevarat ca se poate vedea sexul mult mai repede la 3d? poza bebe eco 11+ sapt:

Mergi la inceput