Mamici de martie-aprilie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel scuze maica, m-am emotionat la vestea ta si am cetit aiurea. Adica am crezut ca o cheama Delia pe printesica. scuze. n-a ca ti-am si botezat-o, daca trebe o fac si pe asta
Cum o cheama nu ne zici? sau nu v-ati hotarat?

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

[quote]Originally posted by Laura Ioana

Dananita, deci asa: vorbeai cu contractiaSi eu, de mangaiat am mangaiat-o, dar nu am vorbit cu ea Magne B6 pentru ce e?

Magneziul tot pentru contractii, relaxeaza si el musculatura neteda.

19s5z

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele....va anunt oficial ca...

AZI MERG LA 3D ... DIN NOU !!!!!

Eu v-am spus ca nu pot sta mult fara sa-l vad pe "zgubi-dubi", dar poate voi nu ati crezut. Iote asa am obtinut programarea si la ora 19,15 tre sa fiu acolo. Poate aflam si ce este, desi sincer n-as fi vrut, insa cica asa e bine (zice dr. meu!!!). Asa ca...va rugam sa ne tineti pumnii, iar daca totul e OK si bebel e sanatos, promit ca o sa spun povestea visului meu de a deveni mama. E tare frumoasa!!!!!

Va sarut cu drag si sper sa ne tineti pumnii.

adar si bebel, 17+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

adar succes la 3D. sa ne zici cum a fost

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispiiiii, dooooamne, cum as putea io VREODATA sa ma supar pe tine!!! Si nici n-am de ce si nici nu-s sensibiloasa! Nu stim numele inca, si daca va fi dupa al meu barbat, nici un nume nu va fi destul de bun. Si vrea NUMAI UNUL!!! Lupta mare, monser, stiu de-acuma…

Imi amintesc ca inainte sa stiu ca am ramas gravida, am visat-o pe bunica-mea (nu o visez decit cind se intimpla ceva major in famile, morti, nasteri, etc) si eram in parc impreuna, si imi dadea in brate o fetita. Dupa citeva zile am facut testul si am aflat ca am ramas… si acuma aflu ca e si fetitza!!! Fantastic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Florentina, Felicitari pentru !
Catrinel, felicitari pentru fetita!
Adar succes la eco!
Biuta capul sus ca os a fie totul bine!
Pispirica sunt obosita si putin ingrijorata ca am facut o boacana!Ieri am cumparat niste ficatei de pasare ca asa de mult am poftit...si aseara i-am facut.Si am mancat de ieri pana azi cam 300 de grame de ficatei!Si uitasem ca n-am voie.OAre face rau la bebe?Ca sunt asa de ingrijorata de nici nush ce sa fac!N-am dureri de burtica sau altceva!Daca stie carevea din voi.Help pls!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Catrinel frumos sa visezi asa ceva! si eu am visat azi noapte ca tineam in brate fetita unei prietene care tocmai a nascut-o, acum de curand. dar eu nu prea am vise de astea premonitorii, asa ca nu stiu ce sa zic. eu imi cam doresc baietel, recunosc. si cam toti colgei de exemplu, la birou, ma tachineaza ca o sa am fetita. vom vedea noi...

Tina de ce esti ingrijorata de la niste ficatei? si de ce ti i-a interzis doctorul? ca si eu am mancat ficatei si n-am nimik mama draga. hai nu mai fi ingrijorata

Pispirica's album

Mergi la inceput

Catrinel m-am prins . de asta am visat eu o fetita. era clar ca lumina zilei, nu? ca azi ai dat tu vestea ca vei avea fetita. da... siguur asta e... ei da! parca cine stie ce-or insemna visele astea?

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pfoai ce m-ai usurat.Mi-a zis o romanca de aici ca este interzis fiactelul in timpul sarcinii ca are nu stiu ce prea mult..fier sau altceva!ANyway am scris asa de tarziu pe forum ca e asa de confortabil patul asta de nici nu iti dai seama!Cu chiu cu vai m-am dat jos din el pe la ora 15 ora Romaniei!!Si aseara bineinteles ca au iesit si scantei ca doar trebuia sa ii facem inaugurarea nu?
Fetele care ati incetat activitatea din initiativa proprie de teama sau alte alea uite cititi aici http://www.babycentre.co.uk/refcap/390.html ..mie una imi merge bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Tina draguto daca i-ai mancat imediat ce i-ai gatit nu se intampla nimik. cica e bine sa nu-i mananci de pe o zi pe alta, ca ei contin fier si oxideaza si asa nu e bine. dar stai linistita ca n-ai nimik. asa cica nici spanac n-ai voie decat atunci cand l-ai gatit proaspat. si nici pate nu prea e bine sa mananci.

in alta ordine de idei, nici nu ma asteptam sa-mi fi zis altceva, in legatura cu patutul, zgubilitica mica.

Pispirica's album

Mergi la inceput