Mamici de martie-aprilie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Fetelor as fi vrut eu sa fie 5 luni trecute, dar sunt 'doar' 4 luni
Am zis ca am intrat in 5 luni; ar fi fost super sa mai am asa putin pana la nastere!
Oricum, am fost ieri la eco si dr nu a vrut sa ne spuna ce e bebe ptc nu era sigura: intai a zis ca e baiat si apoi si-a dat seama ca era cordonul intre picioare
, asa ca a hotarat ca nu ne mai spune nimic! Si mi-a mai ramas o speranta ca ar putea fi fata
Faza nasoala e ca mi-a zis dr ca nu-i place ca am uterul dur, contractat parca si trebuie sa iau antispastice zilnic (no-spa, scopantil) si asa m-am speriat ca nu am putut dormi azi noapte si am fost atenta doar la uterul meu
Eu il simteam si pana acum tare, dar credeam ca asa e normal si nu m-am panicat! Acum ma gandesc numai la o prietena a mea care a pierdut primele doua sarcini la 20 si 21 de saptamani
Dr nu a fost foarte ingrijorata si chiar ma lasa sa ma plimb, sa merg la Iasi cu masina...deci poate nu-i asa de grav cum vad eu!
Tcelen stiu ca tu ai avut ceva contractii; cum e treaba cu ele? Cica e normal in perioada asta sa avem ceva contractii, dar nu stiu in ce limite
Laura
19+
Puiutul meu
dananita spune:
Laura Ioana am si eu contractii si tot NoSpa mi-a recomandat dr meu + magneB6. Nu stiam nici eu ca daca se intareste e contractie, eu credeam ca se impinge BB inauntru si ma intindeam si mangaiam burta si vorbeam cu...contractia
Din ce am citit eu am ajuns la concluzia ca nu e foarte grav. Ma gandesc si eu ca uterul trebuie sa se pregateasca si el cumva pt nastere si a inceput de pe acum si atat timp cat nu sunt dureroase si la intervale mici de timp nu e grav.
Fac miscare cat de mult pot si de cate ori am timp
Incerc sa-mi pastrez optimismul, ceea ce va doresc si voua!
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
dananita spune:
Zuzilici cum sa ma supar pentru un asemenea motiv
?? Daca doream un nume unic alegeam ceva de genul
Atgbhjdfvskcndjkvb
weekend cu soare in suflet si pe cer
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
corinag spune:
Buna,
Sper ca voi sunteti bine, desi am citit ca ati unele ati avut ceva patzanii/probleme de santate (apropo Danielaneda, in timpul sarcinii riscul infectiilor urinare creste semnificativ, sigur ii vei da de cap; fetita mea afacut prima infectie urinara la 8 luni si nici ei nu-i pot da orice antibiotic din cauza reactiilor secundare).
Eu am avut ieri o zi f proasta, m-a dus barbatul meu cu masina spe tigania asta de zona Bucur Obor si pe drum a tamponat usor masina. Usor dar tb reparata pe Casco, alergatura si cozi cat cuprinde pe la Politie si apoi dosarul de dauna.
draga Ama Kaly, sexul bb meu s-a vazut la eco de morfologie fetala facuta la 12 sapt si 2 zile, cand cf eco bb corespundea unei sarcini de 13 sapt si 5 zile dpdv al parametrilor rezultati in urma masuratorilor.
Ma simt bine (mai am uneori dureri in partea d e jos a burticii, mai ales cand o ridic pe Ilincutza in brate), doar ca am inceput sa mananc mai mult, mai mereu mi-e foame.
Tot in pasa mea proasta se inscriu si lamentarile referitor la cat de putin timp petrec cu fetita mea, tinand cont ca sunt plecata de acasa 11-12 ore pe zi, daramite cand voi avea 2 bb....
Nu va mai retin cu gandurile mele, sper sa vorbim maine!
Aveti grija de voi si de burtici!
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 12+sapt
Ilinca mea
MP spune:
Buna! Cum va mai merge astazi? Sper ca la toata lumea de la foarte bine in sus...
Noi ne-am intors de pe afara...am mancat un pic...si acu ne relaxam,fiecare cum poate.
ciufPai cum sa ma descurc?...usor.Al meu nu e prea zbuciumat,e un copil mai linistit,dar vrea atentie...Trebuie sa vorbesc cu el mereu, sa ma joc cu el cu pistoalele sau cu masinutele,sau mai nou am descoperit jocurile cu zarul( si nu vorbesc de table
).Cand sunt obosita si am chef sa stau in pat ii zic sa aduca ce carti vrea el si citim impreuna...sau spunem poezii,sau rezolvam tot felul de joculete din revistele de copii.Dupa-amiaza vine tati
...si...il ia el in primire...Uneori ies impreuna cu bici,sau merg pur si simplu in parc si ma lasa sa respir.Daca ma simt ok si nu am altceva de facut ies si eu cu ei.Impartirea responsabilitatilor e cheia!Sper sa fie la fel de usor si cu doi....desi am mari dubii.Dar ce-o fi o fi! Daca ramanem uniti si ne sprijinim reciproc nimic nu e prea greu.
Iti doresc si tie putere multa, si rabdare, si sanatate!
Maine ma duc la doctor...abia astept sa merg iar la eco...Sper sa fie totul ok si sa va aduc vesti si poze noi.
Va pup pe toate si va doresc o zi senina!
Monica,
19+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
Catrinel_17 spune:
Ama_kaly, to ziceam io de anemie…. Hai ca am pus-o, ca mi-a scazut si mie fierul si m-au pus sa iau fier o pastila pe zi. Sa incerci sa iei si tu, te rog, ca nu-i bine nici pt tine nici pt bebe!
Ariadna, tu unde locuiesti cind vii in germania?
Zuzilici, am fost la medic, mi-a enumerat care picaturi de nas pot sa iau si pe care nu, mi-a dat ceva antibiotice (ca plec 5 zile si in caz ca se agraveaza si fac febra, sa le iau). In rest, paracetamol, sau algocalmin daca incepe febra. A zis ca nu cumva sa las febra sa treaca peste 38, ca e naspa. Tu ai febra? Sper ca nu. De fapt, cred ca nu ai, nu? (ma exprim acuma total aiurea, ca plutesc de fericire, intelegi tu…). Ai luat ceva paracetamol? Te pup, ai grija de tine.
Ciufuletz, pozele sunt acolo, daca faci click pe Catrinel jos la semnatura, ar trebui sa le vezi. E un album separat, il cheama “16 saptamini”. O sa verific daca merge, da’ Pispi a zis ca le-a vazut. Te pup
Biuta, tu ai facut amniocenteza? Daca nu, poate ar fi bine sa o faci, ca sa vezi mai exact care-s riscurile de sindrom Down… (nu mai stiu daca alfa feto proteina e din singe sau lichidul amniotic. Mie dupa amnio mi-au zis rezultatul la testul asta). Au masurat in sapt 12-13 pliul nucal?
Florentina, felicitari pt rezultatul bun de la amnio!!!! Ca tot o facusem noi de-odata! Parca esti un pic tristutza… ca e baiat? Scuza-ma ca intreb (pot?) ce virsta ai?
Fetelor…. Am rezultatul de la amnio… totul e PERFECT, nici un defect genetic, cromozomial sau altceva. Totul e bine si e …. Fetita!!!!!!!!!! Trebe sa mi-o pazesc de Delia!!!! ![]()
Asa ca, Tina, rogu-te, caruciorul rozaliu….
Doamne, ce fericire, ce usurare ca e bine totul. E atita de bine, ca nici nu-mi vine sa cred!!!!
Catrinel & bb mik
mamaariadna spune:
Gata, l-am culcat pe puiul meu. Ziceam sa trag si eu un pui de somn la pranz, dar vad ca n-am stare.
Zuzilici, multumesc de urare! Asta cu silueta ramane de vazut, ca de mancat mananc fara abtineri, dar ma si misc. Totusi, la sarcina trecuta am luat 30 kg. Asa ca ma astept la orice. Dar ma bucur ca inca sunt in limite.
Biuta, imi pare rau sa aud de rezultatul testului AFP. Totusi, vezi ca eu am citit ca nu e nici pe departe ceva sigur, ca de multe ori e pe langa. De fapt asta a fost si motivul pentru care eu nu am vrut sa fac acest test, desi medicul meu m-a intrebat daca il doresc. Sanatate multa!
Catrinel, Dea si MP, frumoase poze si frumoase burtici!
Catrinel, FELICITARI pentru papusica ta!!!!!!!! Si pentru faptul ca totul e ok!
Ce pastile exact iei pentru fier? In Germania noi locuim in Bonn.
Va pup pe toate,
Ariadna,
21+
Pispirica spune:
buna fetelor!
Catrinel milioane de pupicei la tine si la Deliuta printesica 

. cred ca esti in al noua-lea cer . de altfel se si vede! era normal ca analiza sa iasa bine draguta mea, nici nu ma asteptam sa aduci altfel de vesti. bravo
! ma bucur nespus pentru tine.
MP asteptam vesti de la tine de la echo. poate ne arati o poza cu putzica lu bebe?
corinag fruntea sus! cu siguranta o sa va descurcati.
Laura Ioana pe bune, daca ti se intareste burtica inseamna ca ai contractii? N-aveam nici mai mai vaga idee de chestia asta. O sa urmaresc si eu sa vad daca patesc asa ceva. Desi parca n-am simtit nimik de genul asta. Eu zic sa stai linistita ca nu e nimik grav. Probabil o fi normal, nu ma pricep
. da bine macar ca am aflat.
sa dea Domnul sa-ti iasa caruciorul roz, daca la asta speri.
adar ti-a venit mintea la cap? ma bucur, plangacioasa mica
nu strica ochisorii aia cu lacramioare,da?
Biuta eu zic sa nu-ti faci probleme cu testul ala de sindrom, pentru ca am inteles ca are o foarte mare marja de eroare, si ca de fapt bebe n-ar nici un sindrom down. stai linistita nu-ti mai face griji. eu nu mi l-am facut si nici nu-l fac.
andan sunteti niste frumusei, sa fiti sanatosi si fericiti. sper ca ti-a trecut capul si nu te mai chinuie.
FlorentinaE felicitari pentru baietel. de ce esti tristuta ca ai baietel?
tina esti cumva epuizata?![]()
![]()
nu te-ai ridicat inca din patutul cel nou?![]()
pup fetele ca m-am intins cat o zi de post
Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Laura Ioana spune:
Dananita, deci asa: vorbeai cu contractia
Si eu, de mangaiat am mangaiat-o, dar nu am vorbit cu ea
Magne B6 pentru ce e?
Catrinel, fericito! Felicitari pentru printesica! Vreau si eu (cu riscul de a ma repeta
)!
Laura
19+
Puiutul meu
Catrinel_17 spune:
Multumesc ariadna, Laura si Pispi
(Delia a zis ca-mi fura pe bebe daca e fetita…)
Ariadna, mi-a dat Ferrogamma (am lasat reteta la farmacie sa-mi comande, trebe sa ma mai uit daca chiar asa se scrie), mi-a zis ca e destul de “user friendly” ![]()
Tina, Pispi te tot tachineaza cu patul ala
… va dati seama, fetelor, daca patul de burlac a cedat, a trebuit achizitionat unul corespunzator, matrimonial!!! Cum a fost inaugurarea? ![]()
nu ne zici nimic-nimic? sper ca esti OK!
Catrinel & bb mik