Mamici de martie-aprilie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Serj spune:
buna seara fetelor!
mi s-a sters mesajul care reusisem sa-l scriu
catrrinel si tcelen FELICITARI!!!!!!!!! pt. fetite si rezultat bun la amnio.
biuta cum ai facut analiza? eu am citit ca din sangele mamei poate da eroare. si eu am avut raspunsul la alfafeto. facuta din lichidul amniotic. poate ar fi bine sa vorbesti cu medicul tau si sa faci amniocenteza??? asa vei fi sigura de rezultat (dar... atentie, unde faci)
ciuf nu cred ca iti face rau scaunul incalzit, doar nu stai pe microonde?!
stiu ca celularul face rau daca il tii aproape de burtica.
fetelor, dupa ceva timp lipsa, imi este greu sa tin pasul cu voi!!!
acum va pupicesc pe toate si ne vedem maine ca pic de somn

cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ciuf spune:
Serj, merci mult pentru raspuns. Ideea era ca toate chestiile astea cu incalzire care au rezistente ar face rau la bb: salteaua electrica, patul cu apa, scaunele masinii si nu-mi mai vine acum nimic.
Dar mai caut eu pe Internet ca ma cam obsedeaza ideea.
Delia, ce bine e ca te poti duce in Ro asa de des. Eu sa ma car cu o burta dupa mine si cu Luca mi-ar fi cam greu. Dar zau ca bine mi-ar prii si mie o vacanta la Romanika, sa-mi vad toate rudele si prietenii, sa ma duc in vizite la matusi si sa uit sa mai plec de la ele, sa povestim in fata unei cesti de cafele sau chiar cu un pic de vin rosu fiert... Visez. Ce sa fac. Ca stiu ca nu voi ajunge.
Mai fetelor azi am trait cu speranta ca este vineri si ma bucuram ce repede a trecut saptamana de lucru. Chiar il lasai pe fiu-meu sa doarma mai mult la pranz pe motiv ca ne culcam si noi mai tarziu azi.
Si dezamagire ...
Aida, ce ai facut la medic?
Mai si Alexander asa spuneam si eu ca as vrea, cand am enumerat nume de baietei si fetite.
Ref. a analiza Biutei, intai se face triplu test (analiza de sange) si apoi daca nu iese ceva bine, i se recomanda ecograful performant si poate chiar amniocenteza.
Biuta, iti tinem pumnii ca totul sa fie bine.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:
Mai fetelor, eu de cand am venit de la scoala nu fac altceva decat sa mananc! a, si sa va citesc, noroc ca nu s-au strans atatea pagini ca alte dati... Nu stiu cum reusiti unele dintre voi sa nu va ingrasati...
Catrinel, felicitari pentru printesuca (si pentru amnio).
Florentina, felicitari si tie pt printisor (iti duce numele mai departe!).
Adar, sa ne zici cum e la 3D...
KIM & p’tit bout d’chou
photos
aida_o spune:
ciuf,
medicul mi-a dat concediu medical pt restul saptaminii (adica azi si miine, ca in weekend oricum nu lucram). a spus ca din cauza ca lucrez la computer toata ziua si imi folosesc mina dreapta ore intregi imi face rau, asa ca am nevoie de o pauza (adevarul e ca weekendul trecut imi mai revenisem). a, plus ca de cind ma dor picioarele asa de tare, ma folosesc numai de brate pt a ma ridica (de pe scaun, pat, wc...) si se pare ca imi cam supra-solicit miinile, in conditiile in care oricum stau prost cu oasele.
asa ca profit si ma odihnesc cit pot (desi pe forum nu ma pot abtine sa nu scriu
)
Zuzilici
nu se stie niciodata :)) stii cum se spune: it's a small world, after all :)
14+
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
Zuzilici spune:
Ei, Ciuf si eu cred ca-i vineri de cand a inceput saptamana.
Si-abia astept sa scap si de ziua de maine la munca. Eu am si zis ca saptamana ar trebui sa aibe doar 3 zile: vineri ( e zi de salariu la mine in companie) sambata si duminica.
Cat despre plecatul acasa eu anul asta am adus "casa" la mine. Adica am adus-o pe mama si de sarbatori cu siguranta o sa am toate bunatatile gatite. 
Noapte buna!
Zuzilici
cu-n pitic mic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
Delia21 spune:
Ciuf,draga,nu ma invidia prea tare.Dacva as avea un sot precum nu este,am face si noi sarbatorile impreuna.....dar vezi tu;of,of noroc ca lucrez si ca am familie ca sa-mi sustina moralul ca altfel"desperate house wife" scria pe mine.Daca l-as putea readuce la viata cred ca l-as impusca cel putin o data pe zi.Nu avem probleme materiale,dar tare nu a fost facut pentru viata de famile omul meu;bine ca mi l-am gasit singura ca altfel nu stiu ce i-as fi facut persoanei care mi l-ar fi prezentat.Am fost in pas de divort asta vara si....nu e foarte sigur ca nu divortez pana se naste bebe caci ma scoate din sarite la fiecare 5 minute,jur.Cum te-ai simti sa fi in vacanta in Romania si sa te sune la ora 1 dimineata si sa-ti descrie cu lux de amanunte o bruneta de pe strada,asta asa una dintrefaptele lui de vitejie.Bine,el zice ca nu ma insala,dar....ah,stai sa ma opresc aci caci altfel o sa scriu romane despre comportamentul dumnealui si...mai bine sa ma fac ca ploua ca iar imi vin bazdacii si fac scandal.
Biuta spune:
Dragele mele..tare va multumesc de incurajari

Deocamdata mor de foame ca sunt la regim..
Cu testul asta AFP, luat din sange,nu stiu ce sa zic..am fost ca palita in cap..cel putin pe moment, la testul nucal mi-o iesit 1.5 mm sau cm..ca nu mai tin minte..si stiu ca valoarea a fost foarte buna...mi-o mai facut in aceeasi zi ceva teste genetice,si o iesit superbe,ca sa vina testul asta, tocmai cand ma duceam sa ma intalnesc cu dieticiana, mi-o picat toata fatza..
Doctorul o zis ca e numai screening..si ca nimic nu e sigur.
Da..sa le las pe ale mele, pe 10 noiembrie am testul de ultrasound level 2, si cica atunci o sa il masoare pe bebelas(a), si o sa traga concluziile..ca de ala nu iese ok, ma trimit la amniocinteza.
Ciufdraga, si eu spun sa ai mare grija cu tpate prea calde..nici apa prea calda nu e buna,nici pe scaun nu as sta prea mult..ca nu se stie ce se mai intampla, si ce se dilata, Doamne fereste.
Tinadraga, stai linistita, numai un abuz repetat poate afecta copilasul, s-o mai risipit si in corpul tau,nu iti fa probleme, sa urmaresti vitaminele prenatale ce le iei..sa nu fie cu vitamina A, pt vitamina aia, niste morcovi, din cate in cand, sunt de ajuns.
Ce bine de voi ca stiti ce aveti, la mine dupa calendarul chinezesc e fetita..si cica e 99% accurate :)..om vedea, sper sa fie sanatos, orice ar fi, la toateeee sa fie bebelasii ok.
Va las,mor de foameeeeeeeeeeee..ma duc sa vad ce pap de cina..putin si bun.
Va pup cu mult drag.si va multumesc inca o data.

Bia
17+
kim spune:
Uitati aici poze cu bebelica al meu, si cu burtica de azi... parca s-a dublat peste noapte...
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/linter_s/album?.dir=/ea1f&.view=t
KIM & p’tit bout d’chou
photos
tcelen spune:
azi a plecat sotul meu inapoi la Constanta la servici ptr alta saptamana,asa ca am terminat cu alergatura!!!eu ma simt mult mai bine,imi iau tratamentul si vad ca durerile din piept au cedat,bebelul e bine, in fiecare seara are spectacol la mami in burtica!
burtica mea e din ce in ce mai mare,imi vine tot mai greu sa stau in fund pe scaun mult timp sau in picioare ,cel mai bine ma simt cand ma plimb sau stau intinsa pe o parte in pat!!!din sanii mei a inceput sa curga colostru,care o sa curga pana in ziua cand voi naste,chiar si in prima zii dupa,apoi laptele!!mai este cineva care are aceasta secretie?
LAURA IOANA,mie doctorul mi-a spus ca aceste contractii sunt normale,atata timp cat nu sunt dureroase si cedeaza la repauz in pat si o pastila-2 de NO-SPA!
CATRINEL,felicitari ptr. fetita perfecta!!
KIM,frumoase poze si burtica la fel!!
pupici la fete CRIS
24+
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
andan spune:
Buna dimineata fetele ![]()
PISPI, multumim pentru aprecieri si pentru ca te-ai uitat la pozicile noastre
De durerea de cap am scapat (cel putin ieri) dar deja m-am obisnuit cu ideea ca ma va mai chinui pe parcursul sarcinii (cu tensiunea mea de pui de gaina...). Nu conteaza, suportam, bebe sa fie bine.
Fetele, voi v-ati uitat pe prospectul vitaminelor pe care le luati sa verificati daca au vitamina A? Ca zicea BIUTA sa nu aiba vitamina A, dar Prenatalele mele au si asta. Eu ma gandesc ca daca e pusa acolo, in vitamine facute special pentru gravidute, stiu ei de ce. Ale voastre au? Ca deja devin si eu paranoica.
Si inca ceva - vi s-a intamplat pana acum sa va "curga" sanii? Mie de vreo trei saptamani incoace mi se intampla - mai ales seara dupa ce fac baie. Am citit pe undeva ca dupa 14 saptamani se poate intampla si nu are nici o legatura cu capacitatea mamei de a alapta dupa nastere. Pur si simplu la unele femei apare destul de devreme scurgerea asta - sa ii zic colostru incipient. M-am gandit numai sa va intreb si pe voi daca a mai patit careva.
Ma apuc si eu de lucru dar sunt cu ochii pe voi. Pusici 
17+