Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor,

am pierdut si eu postul, desi fir-ar sa fie nu am facut nika gresit.
am venit si noi ieri de la spital.
nu am deschis calculatorul decit acuma, nu am citit nimic, asa ca va felicit intii pe NV pe cele care ati nascut intre timp, va doresc numai bine voua si puiutilor vostri.

am nascut natural, pe 17 okt, ora 5.52 cu peridurala si epiziotomie pe Maria Gabriela. "Micutza" a avut 5060 gr si 58 cm. . Par negru de 5 cm, a fost vedeta maternitatii.

Nasterea a fost mai grea decit a fetitei mele ioana, dar fatza de ce a urmat a fost parfum. Mi s-a lipit placenta, a iesit fractionata, si era sa dau coltul din cauza pierderii de singe. A fost destul de nashpa ce s-a intimplat dupa, ca in povestile de demult, am stat la reanimare 2 zile, o sa va mai povestesc eu...

Principalul acum e ca puiutza e sanatoasa, a avut scor apgar 9 / 10 / 10 l anastere, 5 min, 10 min. Si e foarte rea la foame. O sa punem si poze, nici nu prea avem, cui i-au trebuit?

Va tin pumnii la cele care urmati la rind,
Va , revin, Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Dani_flor, sa-ti traiasca "Micuta", sa va bucurati de ea. Si sa fie sanatoasa si mancacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dani_flor felicitari pt o fetita atit de grasunica .E cumplit prin ce ai putut trece , dar acum cred ca nu mai conteaza .Bine ca sunteti sanatoase amindoua .

Puiul meu doarme de dimineata intr-una,cu pauzele de masa de rigoare .Dupa show-ul de aseara se resimte saracutul... Si eu care ma laudam ca am un copil atit de cuminte si ca nu plinge ...
Aseara mi-a aratat ce poate .Bine , poate ca si mama lui are o parte din vina .L-am purtat ieri prin oras de pe la 11,30 la 16, apoi de pe la 17,30-19.Nu prea a dormit el bine , asa ca seara cred ca a plins mai mult de somn .Pe de alta parte erau si durerile de colici , ca il apuca urlatul in reprize .Nu voia decit plimbat prin casa in brate .Cum ma asezam ,incepea si el ... Si a tinut-o asa pina pe la 23,30 cind a rigiit o data puternic si a tras citeva pirtzuri si s-a calmat .A adormit apoi imediat si nu s-a mai trezit decit la 4,30 .

Si ca sa fie noaptea perfecta , pe la ora 1 , m-am trezit speriata de plinsetele celuilalt flacau mai mare . Il chinuia probabil o maseluta .

ei, na, ca s-a trezit si acum e in bratele mele si papa .

Am observat ieri la baita ca lui Tudor i s-a inflamat locul in care i-au facut primul vaccin in maternitate .E ca o gilma mica si rosie .Asa trebuie sa fie ? La Mihnea stiu ca am patit asa dupa vaccinul de la 2 luni.

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

dani_flor felicitari pt Micutza ta cea mare!!! Ma bucur ca sunteti bine, chiar daca ai fost greu incercata...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari dani_flor pentru bebelusha ta

Am fost azi cu Petra afara in marsupiu. Cat de gros am imbracat-o de abia am bagat-o...si am scos-o apoi.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu o pot pune pe Petra sa doarma intr-o parte sau pe burtik. Nu-i place. Tot pe spate doarme. Oare e mare problema?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, voi mai stiti ce cantitate de lapte mancau bebeii vostri la 3 saptamani? Ca fii-mea nu "sare" de 70 ml, neam! I-am facut si mai mult, in spperanta ca daca e facut, il papa. N-ai sa vezi. A mancat fix 70 ml si s-a oprit. Cand o manca si ea mai mult? Mananca la 3 ore sau 2 jumate. De 2 ori a mancat mai mult, si o data a vomitat, alta data a plans rau ca o durea burta. Noaptea si la 8 ore. Adica doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neatza fetelor,

Dani_flor, felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase, a fost greu dar important e ca acum sunteti bine amandoua.

Codruta_grg, bebe al meu doarme numai pe partea stanga, oricum l-as aseza eu, el se intoarce.
Aici ne spune ca cel mai bine e sa doarma pe spate copii, ca e cel mai mic risc de sufocare in somn, asa ca nu cred sa fie nici o problema cu Petra a ta.

Mai fetelor, ce show am avut azi-noapte, mama, mama. A plans sfasietor pana la 4 dimineata cu pauze pentru masa. Nu mai stiam ce sa-i fac, i-am dat sab la fiecare masa, tinut in brate, plimbat, leganat, i-am incalzit burtica cu uscatorul de par, se calma 5 minute si apoi incepea din nou; uneori plangea si cand manca, m-a adus la disperare, mi se rupe sufletul cand il vad cum sufera dar efectiv la un moment dat ca nu mai stiam ce sa-i fac sa-l calmez, ma uitam la el cum plange, nici in brate nu mai puteam sa-l tin ca se zbatea si se incorda, m-a zgariat pe piept, m-a lovit la sani, of, of,.
Pana la urma l-am trezit pe ta-su sa-l preia ca nu mai puteam.
Pe la 4 dimineata a mancat iar, apoi a dormit cu noi in pat pana la 9, iar a papat, a mai dormit pana la 11 (si eu cu el). Acum e calm, sta in pat, nu doarme dar nici nu urla, cand nu-l doare burta e ok.

Spuneti-mi daca mai pateste cineva asa si ce e de facut?

Va pup,

Anto si bebe Victor (8 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
in sfarsit a adormit si fata mea si am reusit sa intru un pic sa ma plang si eu..
Aseara mi-am cumparat pompa isis avent,supar bine cu mulsul,nu se compara cu cea seringa de la nuk..m-am muls..si dupa o ora jum,cand s-a trezit fomista,am vazut ca aveam sanii mai moi ca de obicei a inceput si fata sa chiraie de foame,lua tzizti in gara sugea un pic..o scuipa ..si tot asa..noroc ca mai aveam lapte in bibe la frig,apoi am potolit-o cu suzeta.Oare mi-a scazut productia??Azi am patit-o din nou,dupa o golire completa a sanilor.Ce sa fac,sa nu ma mai mulg?
Mai am o problema cu baita..o fac pe la 7-8 seara,apoi mananca si doarme 10 min..si incepe sirena,urla de numa numa..ba vrea tzitzi,ba schimbata,ba colici..si tot asa pana la 12-1,asa o tine de 2 zile,mi-a facut program..ca sa nu va spun ca ia dat sange din buric..m-am cam speriat..nici nu stiu unde gresesc,poate sa-i fac baita mai devreme?de ce o fi asa agitata?
Vreau si eu s-o scot afara,e asa frumos si azi face 2 sapt..ieri am iesit 10 min pe balcon..voi la cate zile de stat in balcon ati scos copii afara?
Mersic de ajutor!!Sunt rupta de somn,cred ca nu o sa-mi revin curand..

Felicitari Dani_flor!!!Sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa!
Multi pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia Dani felicitari pt puiuti sa creasca mari,sanatosi si frumosi

Fetelor eu sint suparat Antoine al meu a facut icter dupa 10 zile am fost la dr si acuma o sa_i facem analize plus ca trebuie sa ma mulg sa_i dau laptic fiert vre_o 48 de ore sa vedem cum merge, in plus ne luptam cu colici de dimineata pina seara ,asa mila imi este de el cind il vad cum plinge, in rest am luat in greutate am ajuns la 4kg si 55 cm asta este un semn bun asa spune dr

Codruta tu ziceai ca Petra a avut icter 2 luni ce tratament ti_au dat ?

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput