Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Azi n-a fost timp sa scriu, da' de citit v-am citit! Lucia, voiam sa-ti laud fata, asa poze frumoaaaseee!
Ioana, alta mama de fata frumoasa! Cat perisor areee! azi mi-a zambit si mie puiul (v-am zis ca de regula e sobru, serios sau incruntat), ba chiar a ras un pic! E drept, se simtea tare bine, ca numai ce venise de la plimbare unde a dormit non stop. Dar pana sa prind si eu in poza minunea....
Jadi, azi am ajuns si noi in parcul 23 (denumirea pe stil vechi..), pe la teatrul de vara! De cand n-am mai fost pe-acolo, sa ma sperii, nu alta! Au pus statuia lui Eminescu si gardulet la pajiste!
Dupa plimbare a venit cu o foame, nu pricepeam de ce plange baiatul, cand colo a ras un biberon de 140!!
Pe urma, lumanare - sau program de santajat mami: baiatul plange, mami il ia in brate, baiatul se calmeaza, mami il pune jos, baiatul plange si se repeta ciclul. Acum noroc ca a intervenit si tati, sa se mai distreze si el, ca tot e proaspat de la serviciu!!
Cristina, ce tip de pompa ai?! Ca zau ca la mine cu pompa e cel mai putin traumatic si cel mai eficient, cu mana nu fac decat sa ma chinui inutil...
Gata acum, ca se apropie timpul de baie! Sa vedeti acum scandal: cat e in cada si-l speli pe corp, e super relaxat baiatul, cand sa-l speli pe cap, s-a stricat prietenia! Si nu se mai repara pana nu se vede imbracat din cap in picioare!

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aaaaaaaaaa Raluca vezi cum esti? Nu ai zis ca vii in parc!
Oricum eu am mers tirziu in jur de ora 16.00. Alta data sa dai un semn cind iesi in parc... ai vazut acolo sint mamici o groaza care se cunosc intre ele, numai eu sint singurica pe acolo si nici nu imi vine sa leg prietenii asa din mers

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Antonia, bine ati venit acasa!!! Sa iti traiasca baiatu'. Gata cu plictiseala ca nu iti mai permiti de acum incolo. Ai devenit personaj secundar...

Eu abia acum am respirat linistita. Am reusit sa duc toate lucrurile in casa noua. Nu mai lipseste decat sa le pun in ordine ! dupa ce am lustruit frumos tot acum casa e plina de saci si cutii care se cer deschise si toale care se cer spalate si calcate. Asa ca eu va anunt ca m-am razgandit: nu mai nasc in octombrie ci in noimbrie, eventual decembrie in functie de cum reusesc cu despachetatul. In plus, inca nu a venit mobila de bucatarie, iar la baie nu am nici macar un dulap...Am discutat problema cu fii-mea si a zis ca e de accord sa mai stea in cuptor pana se coace. Asa ca dupa ce termina fetele latrisha, Hilde, Deea si Ancris puteti muta capitolul la mamici ca va prindem si noi din urma...

Ina, Lucia si Ioana aveti niste copii superbi... Sa va traiasca...

Barbati-miu rade de mine ca mereu am deschis cate un album de-al vostru si imi citeaza din Filantropia (filmul):" Vera avea o pasiune...copiii altora"...Barbatii astia, nu stiu ei nimic...

Offf, abia astept sa ma vad cu casa in regula. Ca m-am saturat sa stau claie peste gramada cu toata familia si patru caini...

Va pup si imi pare rau ca tradez cauza.
Sofia 39 dar ce mai conteaza

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana e tare frumusica Miruna cand zambeste ..bine ca ai reusit sa o prinzi in poza.
Astazi am iesit is noi afara dar a fost mai rece ca ieri si dupa 45 ne-am intors ca ne apucasera chitaielile. In aceats dupa amiaza Alexandru a a dormit mult mai usor(am fost si eu mai relaxata) dar a tras niste urlete din cauza colicilor (eu am mancat astazi miere cu lapte, si prajituri la greu ).

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!
Bai, ce plictiseala!

ieri a fost prima zi acasa, totul haotic, nici nu stiu ce am facut toata ziua, cat de bine organizasem totul inainte, in cateva ore casa era toata cu fundul in sus.
I-am facut baie, a plans un pic, i-am facut in baie, adica am pus cadita in baie (e cald in toata casa) si l-am clatit cu dusul! Sa stie de mic. Pediatra a spus-baie din prima zi chiar daca nu a picat buricul si m-am conformat. Alte sfaturi de la ea: sa nu-l supraincalzesc, sa aerisesc cu el in camera, sa-l scot afara cat de repede si in general sa ma comport cu el ca si cu un omulet normal. Aaaa, si sa-l decalotez incetul cu incetul...

Ioana, si mie mi-a recomandat Ca gluconic, tot in doza respectiva.

karmenutza, ce-ti face plaga? Cum naibii sa plesneasca?! Si eu am fire resorbabile la exterior, mi-au zis de betadine.

Sofia, Hilde, Latrishia, Deea, sic!
hai, ca mai aveti si voi un pic!

Mai, eu la momentul asta n-as mai face un alt copil nici platita cu ziua!

Kid n-a mai intrat de nici o culoare pe aici...Heiii, ce faci?

Ce sa mai spun de incurajarile voastre? Ati fost super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

'neata mamicute si gravidute

Fetelor merci inca odata de complimente pentru puiculita mea, imi creste sufletul de mindrie pentru ea.

sofia_misicu - da cum draga iti inchipui ca o sa stai cu hulubita in cuptor pina-n decembrie? Am citit o poveste in copilarie, numai ca nu mai tin minte cine si cum se numea, dar nu asta e important, cred ca o stii si tu. Apoi, era o zina care a fost prinsa in 7 cercuri la burta si cind a facut plodu 7 ani cercurile s-au spart si a nascut. Tu tot vrei sa tii fata la cuptor pina pe la 7 ani si apoi sa o duci deodata la scoala?

Codruta - v-am vazut talpita, sa o pupi din partea mea ca e dulce. vezi ca am mai pus o poza noua cu talpusoara - poate mai faci si tu una.

Ingerasul meu ast'noapte s-a trezit din 1.5-2 ore, papa lacom de se ineca sarmanica, in 15 minute reusea sa se faca butie si adormea dusa. Creste puiul mamei, de asta e asa mincacioasa ? Ai vostri tot asa sunt?

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

sofia, nu te lasam de carutza, stam cu tine aici pina o sa nasti. Mi-a placut povestea Luciei, dar sper sa nu faci asa.
Antonia, ma bucur ca stai bine cu plictiseala.
Marlena, mai fac si eu excese la mincare, si am parte de urlete.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Am fost la dr. cu taietura. Ea zice ca e bine, si ca de fapt se topesc firele si de-aia e zeama pe acolo. Sa nu mai dau cu betadina, dar ea aseara mi-a dat . O sa mai stau cateva zile si daca tot nu se opreste, ma duc din nou la ea.
Tonnia, e bine ca inca te mai poti plictisi. Tu cum te mai simti?
Sofia, aici ramanem, cu tine, chiar daca fac copilasii nostri 1 anisos si merg in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neatza gagici!!!

Am visat asa naspa azi noapte, alaptam o papusa care plangea ca un bebe ..asta ce o mai fi..off cred ca ma iau grijile rau de tot.De dormit dorm bine, n am treaba, mi se pare kiar ca dorm prea bine avand in vedere cat de amortita si de umflata ma trezesc. Iar cu mersul pe jos e durere..de spate..ingrozitoare. Simt ca ma taie.Diseara mergem la doctor sa vedem ce zice. Abia astept ca ma apuca paranoia sa nu pateasca bebe ceva.
pt incurajari

poze
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fetelor, va multumesc mult ca ma asteptati!
Cum e gata casa dau o bere si promit sa nasc...

Intre timp, vreau sa intreb posesoarele minunatului pat Contour Electra pana la ce varsta pot sa il foloseasca. Tocmai mi-a picat fisa ca de la o varsta incolo copilu se va putea ridica in fund, poate chiar picioare si va putea escalada marginile nu prea solide ale patutului. In plus, de la un an incolo o sa inceapa sa misune prin casa si va vrea sa coboare si sa urce singur in pat. Ce ne facem?

Offf, nu a fost o alegere inspirata...

Pup

Poze

Mergi la inceput