Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
deeapui spune:
Nu am nascut:(..dupa cum zicea si zozela, dr mea s-a razgandit..
..ieri dimineata m-am dus pregatita de fapte mari, m-am internat..cand vine dr si-mi zice : ar fi mai bine sa-l lasam sa se declanseze cat de cat, sa ai acolo una -doua contractii, ca inseamna ca atunci e el pregatit..da cica sa stau in spital..si i-am zis..domne, eu ziua stau, da noaptea in nici un caz. asa ca ma duc la 8 si vin la 5. ma mai controleaza, il ascult pe bebe zilnic(bataile inimii), ieri mi-au facut o injectie pentru maturarea plamanilor lui bebe, azi mi-au dat diazepam, cica si asta grabeste..
ma urc pe pereti..nu mai am rabdare..ma omoara statul ala in spital..si el nu se grabeste odata sa vina..
ma anunt eu cand e sa se intample...
pupici..
bebe alex la purtator
39+ sapt. AMR 3 zile
Poze
tangerine spune:
a propos de calciu:eu ii dau calciu "pharco" 4 ml pe zi pana se termina flaconul a zis doctorita; e calciu sub forma de sirop special pt copilasi si maria il mananca cuplacere- la fel ca si pe domnul bonisan si pe dra glicerina
maria deja nu mai doarme ziua deloc, cel mult o ora cand o scot afara; partea buna e ca aseara a dormit de la 11 la 6 da s-ar putea sa fi fost doar un accident
Ramona si bebelina Maria
jadi spune:
Helou de helou!
Azi sint obosita de zici ca am tras la jug, cind colo am fost in cora (se vede ca nu sint iesita in oras de mult, mi-am uitat geanta pe banda dupa aia mi-am uitat cardul la casa, la un magazin de pe acolo am agatat alt cos in loc de al meu si parca eram zombie pe acolo). Cu aceasta ocazie am agatat niste cizmulite de la veronese, mai vroiam si alt model dar nu aveau numarul meu, adica 40 ca vad ca nu mi s-a refacut piciorul si nu as crede ca se mai retrage.
I-am luat si lui bb o alta suzi cu snurulet si niste body-uri la promotie.
Dupa ce l-am alaptat am fost prin parculet, am stat pe o banca si am leganat caruciorul dute vino si eu am citit, doamne ce bine a fost!
Ajunsa acasa am muls sinul drept cel mic care il enerveaza rau pe bb si i-am dat sa manince din bibe circa 100 ml. Asta imi place la bibe stiu cit ii dau dar mi-e frica sa nu il invat la bibe si sa ajung sa ma mulg tot timpul... e cineva in aceasta situatie?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
kristinutza spune:
cand va aud cu mulsul innebunesc!
eu nu reusesc deloc!!! asa ca m-am procopsit acum cu celalalt san pietroi si groaznic de dureros. am o pompa manuala dar nu fac nik cu ea. tot cu mana, tot cu mana... dar nu scot mai nimic. pt ca ma doooaaaaareeee. cred ca sunteti toate niste curajoase, mie mi-e peste puteri...
cristina, mama de radu poze
ancadm spune:
'neatza mamici si burtici! Uite ca am reusit sa mai bag si eu capul pe aici! Fetele mele imi cam maninca urechile
. Monica e o mincacioasa, Andreea e la polul opus. Cu somnul de noapte stam destul de bine. Monica adoarme pe la 11-11:30 si se trezeste de doua ori, odata pe la 1 si a doua oara pe la 4-5. De obicei sta treaza dupa masa de la ora 4 pina pe la 7 dimineatza. Si peste zi doarme binisor, in reprize de doua ore si cu un somnic de 4 ore de pe la ora 2.
Am stabilit si noi botezul pe 5 noiembrie, dar experienta americana a nasilor Monicai nu prea a inceput cu dreptul. Cind au aterizat au constatat ca unul din bagaje a ramas in Amsterdam. Acum asteptam sa il gaseasca si sa ni-l aduca...
Anca
Antoanela23 spune:
Buna seara zanelor,
Bebe Victor doarme, a fost tare cuminte toata ziua, cred ca se pregateste de show la noapte.
Azi-noapte a fost mai uman, s-a trezit de doua ori, la 2 si la 6 si intre a dormit, mai greu, mai intrerupt, dar a dormit cat de cat.
Sa vedem ce ne asteapta in noaptea asta, tineti-ne pumnii.
Vorbeati de epiziotomie, si pe mine m-a durut f tare dupa nastere (m-a durut si cand m-a cusut ca nu a prins anestezia), prima zi nu puteam sa ma misc, apoi m-a durut rau inca pentru vreo doua saptamani, de cateva zile e mai bine dar tot mai simt o jena uneori.
Jadi, sa porti sanatoasa cizmele.
Ioana, Lucia, f frumoase pozele si fetitele voastre sunt scumpe foc.
Pupici la fete, o seara buna,
Anto si bebe Victor (8 oct 2005)
codruta_grg spune:
Ioana, Antihepatita B mi l-a dat gratuit.
Azi am stat afara cu Petra 2 reprize a cate 2 ore. Asa cald a fost afara. Acuma nu mai doarme de la 5.30, e tati cu ea si incearca sa o adoarma (dar dupa ata somn afara, ma inoiesc ca reuseste
)
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
codruta_grg spune:
Am mai pus ceva poza in albumul 2 luni. O poza e ca si a Luciei, cu picorusul..:)) e tare haioasa.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
Ioana75 spune:
codruta, mie dr mi-a zis ca aici la BT n-a mai avut de mult hepatita B separat, aici e in aceeasi fiola cu DTP-ul. Am admirat piciorusul
.
Anto, iti doresc cit mai putine show-uri noaptea
.
Ramona, multumesc de idee, o sa caut si eu aici calciu de-ala mai shmeker.
Ioana &
Miruna