Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Janina si Lacra atunci sa incercam pe la 18:30 vineri...sa vorbim si cu Alina si sper ca diseara sa aflu ca intru in posesia valizei cu hainute pina atunci...abia astept sa vad diseara cind ajunge valiza...as prefera ca maine! Daniela e buna ideea sa treci pe siteul nostru listuta, iar aici sa apara numai linkul!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
acina spune:
Buna burtici,
Giova ma bucur de vestile bune, sa-ti traiasca grasunelul.
Maraki imi pare rau ca iar nu te simti bine.Sanatate.
Cata ai fost o miresica frumoasa ,imi place mult buchetul.Sunteti niste draguti . Sa inteleg ca dupa un an ti-au pus pozele in album .Atat trebuie sa astept ?Imi trebuie muuulta rabdare.
Eu sunt la serviciu la ora 15 nu pot veni la intalneala...
Alina merg la control lunar inca dar banuiesc ca dupa ce mai avanseava sarcina ma va chema mai des, tu deja mergi mai des nu? La 2 saptamani?Te-ai tuns? Sa-ti fie de bine. Pune si tu o pozica sa te vedem cu noul look.
Denisa te asteptam cu vesti bune.
March eu deja nu mai vad sa ma epilez singura.Asa ca l-am delegat pe Dan sa se ocupe de problema.
Anca
24+
Pozele Noastre
J G spune:
Dana, si eu zic ca ultima ta idee e cea mai buna.
Catalina ok! Sper sa mai vina si alte fete!!
J 25+
dana_ene spune:
Gata, fetelor, am rezolvat. E ok asa?
Am pus un buton pe www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">prima pagina (al 5-lea buton din partea stanga): GREUTATILE PUILOR NOSTRI.
Dand click pe el ajungeti aici: http://www.copilasi2006.3x.ro/Greutati.htm
Deci acest link il poti pune Giova in primul mesaj.
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
pisoi3 spune:
Neata burticute,
Acina, Dana, Daniela si Maraki, merci frumos de raspunsuri!
Dana, de acord cu Acina.
Cata, frumoase poze!
Denisa, bafta azi la dr., sa intri repede sa ne spui cum a fost.
Alina, sa iti fie de bine tunsoarea.
Si eu trebuie sa ma tund, ca vad ca a inceput sa se mai inspice parul, cred ca are nevoie de o regenerare.
Azi sunt si eu libera, ma duc doar la dr. de familie sa vad cum au iesit analizele. Maine am curs de germana si vineri sunt toata ziua la facultate, pana la 20. As fi vrut si eu la intalnire dar... duty calls!
Nu pot sa cred ce zi frumoasa e afara, e absolut superb! Ar fi bine sa mai tina vremea asta, e un soare superb!
Tocmai mi-a zis socrosenia ca cica vrea sa vina la noi dupa ce nasc, sa stea putin cu noi dar eu nu vreau, bine, nu i-am zis chestia asta, vad eu cum o fac sa nu vina! Partea naspa cu ea e ca fumeaza ca o serpoaica, nu se poate abtine si normal ca o sa fumeze in casa, adica in bucatarie. Dar oricum o sa miroasa in toata casa si nu imi convine chestia asta, mai ales ca bebitul o sa fie mic si fragil. In plus, mai si tuseste, cred ca are o bronsita de aia facuta de la tigari, nu stiu, ca nu vrea sa se duca la dr. Asa ca sper sa ma descurc singura cu sotul, fetele care mai aveti bebei, credeti ca se poate? Ca eu nici nu ma gandesc sa nu ne descurcam si mai cred ca e bine ca bebe sa stea numai cu noi, parintii lui, in primele zile. Cred ca mai rau m-ar incurca si m-ar deranja cu tigarile ei, eu nu pot sa sufar fumul de tigara in exces, iar ea cred ca fumeaza 1 pachet si jumatate pe zi. Nu prea stiu ce sa ii zic ca sa o fac sa nu vina, tot astept sa imi vina vreo idee. Sotul zice saracul ca mine, nici lui nu ii convine ideea sa vina mama lui, doar ca e cam speriat ca nu stie cum o sa ne descurcam singuri.
Hai ca ma duc si eu sa pap ceva, pup fetele si ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 29+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
marchplayer spune:
Buna dimineata....
Foarte bine ati facut fetele ca ati mutat listuta cu greutatile bebeilor, ca intradevar se cam lungise...si apropo Numele fetitei mele cred ca o sa fie Ioana si ne mai gandim la celalalt nume! Si Dana trece-ma si pe mine la 24+ cu 788 gr![]()
Ia uite mai avem o graviduta printre noi,
Bine ai venit Tedita!
Monica, chiar ca amesteci mancarurile, eu credeam ca asta-i scenariu de film cand mananci ceva gen muraturi cu ciocolata dar se pare ca nu![]()
Denisa ma bucur ca sunteti bine tu si Emma! Asteptam poze de la eco!
daniela 25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
Buna fetelor.
Ce faceti?
Eu ieri nu am apucat sa intru deloc pe site....asa ca azi am incercat (dar nu am si reusit) sa recuperez .....
Nici azi nu stau prea bine la capitolul timp liber
.......e foarte mult de munca....
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
JANINA, ce bine ca vii si tu la intalnire! Sa ne cunoastem si noi! Cu parul eu ma simt bine, vad ca mai mult regreta cei din jurul meu ca m-am tuns, dar nu ma mai descurcam, incepuse sa-mi fie greu la spalat si la uscat.
CATA, e bine la 18:30 sa ne intalnim. O sa aduc si eu aparatul sa facem poze si cu ocazia asta imi vedeti si parul.
ACINA, eu tot la o luna merg la echo, dar sper ca in curand sa ne cheme mai des! Acum nu stiu daca ne va chema mai des asta presupune si echo, dar eu asa sper. As vrea sa-l vad pe Ayan in fiecare zi! Am mai zis eu ca mi-ar placea un echograf acasa.
DANA, e super pagina cu greutatile bebelusilor! Imi place foarte mult.
ANDA, nasol cu socrosenia! Si mie imi era teama sa nu vina la noi toata ziua dupa ce nasc, mai ales ca sta in acelasi bloc cu noii, si am vorbit cu mama de pe acum sa-si ia concediu si sa vina ea. Mama ta nu poate sa vina? Prietena mea care a nascut anul trecut a avut nevoie de ajutor in primele zile, dar nici nu statea acasa sotul ei. Eu cred ca daca sta cateva zile acasa sotul tau o sa va descurcati. E greu pana poti tu sa te ridici din pat si sa faci treaba, ca la inceput ai dureri. Oricum mie mi-e teama ca va tot veni soacra-mea aici cu pretextul ca vrea sa vada copilul, ca-i e drag de el, iar eu simt de pe acum ca o sa fiu foarte geloasa. Nu stiu cum o sa fac, dar cred ca nu-i deschid usa si ii zic ca dormeam.
Fetelor, care mai veniti la intalnire?
Apropo de kg. eu am luat 14 si jumatate pana acum.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
dana_ene spune:
Tedita, bun venit printre noi
.
Stai linistita, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare. Ce daca ti-a spus ginecologul ca e bine sa monitorizezi situatia ? Asta e foarte bine. O sa-l vezi pe bebe mai des si sigur va fi bine.
Da-ne mai multe date despre tine.
Daniela, eu am trecut deja datele tale pe site, inclusiv numele fetitzei tale.
Anda, nevoie de ajutor o sa mai ai, dar asta nu inseamna ca in mod cert n-o sa va descurcati.
Cu ajutorul fetelor de pe forum si daca te informezi din vreme, o sa vezi ca nu va fi asa de greu.
Daca nu-ti place soacra ta, incearca sa eviti venirea ei, pentru ca te poate stresa mult prea tare si nu ai nevoie de asa ceva, mai ales la inceput, cand sunt atat de multe pe capul unei proaspete mamici.
E foarte important sa te interesezi din vreme (de fapt asta este valabil pentru noi toate !!!) de un medic pediatru bun, in care sa ai incredere si pe care sa-l suni la orice ora.
Vei avea nevoie de o asemenea sustinere si de multe lamuriri.
Toanca, spor la treaba
.
Eu am lamurit situatia cu prenatalul. Abia din 12 decembrie voi intra si eu in concediu. Mai sunt 7 saptamani
!
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006