Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana super a iesit!!!
De reactualizatul ei te ocupi tu, bine? Ca noi oricum nu putem intra pe site sa schimbam.
Pisoi nu te mai necaji si spunetii soacrei ca va descurcati singuri.
La mine va veni mama, dar cred ca doar in prima sapt., deoarece are si 2 copii acasa, de la leagan, este astisitent maternal si nu prea poate lipsi mult.
Sper ca pe urma sa nu se ofere soacra, ca nu am chef, nu-mi place cum gateste si nu o vreau cu noi in casa, cu toate ca ma inteleg bine cu ea.
Alina, dar unde ai pus kg astea ca nu se vede in poze. Eu azi m-am cantarit si am pus 7,5 kg. Dar numai bebele are 1400 gr, apa+placenta.
Oricum sper sa nu depasesc 10 kg, ca trebuie sa fiu o miresica frumoasa in aug.
Cu parul nu stiu ce voi face, mai ales dupa nastere ca va pica. Nu as vrea sa-l tund, dar daca trebuie, voi taia putin din el, ca sa fie cat de cat lung pe nunta.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetele,

Anda, socroseniei poti sa-i spui ca nu ai nevoie de ajutor, te descurci impreuna cu sotul tauEu asa o sa-i spun, bine ca eu am si un atu: nu sant la primul copil si stiu foarte bine ce am de facut.Ea poate veni sa iti arate cum sa-i faci prima baita, altceva nu are rost sa faca si sa stea pe capul tau prea multDaca ai masina de spalat castigi foarte mult din timp, o sa vina oricum asistenta acasa si te invata ea ce ai de facut cu bebelinul.
Alina sa iti fie de bine noua tunsoareBlonda nu mi te pot imagina, nu stiu daca ti-ar sta bine pt. ca esti creola, gadeste-te la Sorana de la Asia: pe ea nu a avantajat-o deloc!Saten inchis cu suvite blonde ai spus, m-am exprimat eu gresit cu blonda....
Monica imi place tot ce ai mancat dar din pacate nu le pot gusta macarBine ca nu te-ai simtit rau dupa usturoiAsa as vrea sa mananc si eu cartofi prajiti cu mujdeiyammiiiii.....
Luizza chiar ma gandeam ce mai este cu tine, daca aveam fetita puneam numele tau ca imi place foarte multDoamne nu stiu cum ai putut sa bei glucozaNici nu ma gandesc sa fac testul, in primul rand ca mi se face rau daca stau atatea ore fara sa mananc absolut nimic la mine nu stiu ce sa spun: in fiecare luna imi face control vaginal pt. col, ma cam deranjeaza dar ce pot sa fac?
Denisa bafta la test,sper sa suporti glucoza cu stoicismSa inteleg ca de acum incepi cu controalele la 2 saptamani??? Asa repede??? Eu cred ca abea pe la mijlocul lunii decembrie o sa ma cheme atat de des!Aseara m-am simtit extrem de rau, eram pe cale sa ma imbolnavesc, ma durea tot,de sus pana jos si am stat pe ceai cu miere si lamaie.
Giovaaaa nu mai am rabdareeeeeee
Catalina abea astept sa vad ce a primit BiaIti vine sa crezi ca incheiem 28 de saptamani???
Lacra bine ca ai mai dat si tu un semn de viata si bine ca ai vesti bune
Revin mai tarziu ca am uitat ce vroiam sa mai scriu

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki ai dreptate...mi se pare ca traiesc un vis....nu-mi vine sa cred ca sapt. asta trecem de 28 de sapt...Doamne ajuta...ce bine...si eu luni ma duc sa-mi fac analizele de trim. III...sper sa iasa bine! Pupici!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata!!! Am pus linkul, este sub lista mamicilor, alaturi de site.
Am scris si numele Ioanei, Daniela.

Monica si eu abia astept. Parca tot mai greu ma trezesc dimineata, noaptea am ore cand ma uit pe tavan.
Maine vine unul dintre sefi, ramane si pe weekend. Eu deja imi fac curatenie prin birou, imi adun tot, ca doamne multe prostii am strans.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, sa stii ca in rest nu m-am ingrasat, doar pe burtica am pus.
MARAKI, merci! Vreau sa ma fac o culoare asa cum e Jennifer Aniston, mai mult saten decat blond. Blonda nu mi-ar sta bine.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, multam
Tocami a plecat OPC-ul din control....
Toti tampitii fac reclamatii cand nu au ce face.....
Giova, si eu cred ca daca m-as apuca sa-mi strang lucrurile din birou asa fi f. uimita de cate am strans

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca ce produse aveti? Nu uita ca noi santem consumatorii
Fetele am mai aflat o chestie acum: cica nu e bine sa folosim creme antirid pt. ca dau malformatii la bebeiEu numai crema antirid folosesc, ecografia morfologica a iesit super! A mai auzit cineva faza asta?

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

maraki, firma la care lucrez se ocupa cu actiunile ce se tranzactioneaza pe bursa (BVB) si RASDAQ ( pe piata de capital); asta e motivul pentru care am spus ca toti tampitii fac reclamatii.
S-au trezit ca in 1996 i-a facut Guvernul Vacaroiu proprietari pe toti cei peste 18 ani si le-a dat actiuni....iar acum toti se cred destepti...
am fost rautacioasa....dar asa de rau m-a enervat ala cu reclamatia....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki, nu am auzit niciodata de asa ceva. Stiam de cremele anti-celulita ca nu sunt bune pt ca contin cofeina, dar despre cele anti-rid... nimic!
Unde ai auzit asta, ai citit vreun articol, ceva? Eu folosesc creme regenerante de noapte (nu sunt chiar anti-rid, dar...)
Oricum, eu sunt convinsa ca multe dintre restrictiile pe acre le avem sunt niste exagerari, sincer.
De pilda cica nu avem voie sa mancam mici - mama mea a avut ca pofta mici + mustar + bere. Si in afara de asta a facut 3 radiografii cand era insarcinata cu mine, facea bai fierbinti in fiecare zi, la 6 luni a cazut in fund... si credeti-ma ca sunt sanatoasa, ok... in fine, mai putin la cap, dar asta e!

J 25+

Mergi la inceput

JG, si eu sunt de aceeasi parere cu tine cu unele exagerari.
Mie dr. nu mi-a zis ca am voie "aia" si nu am voie "aia"; mi-a spus doar ca organismul o sa-si faca singur dieta.
Asa mai auzisem si de sardelele de peste, ficatii de pasare...etc.
Dar, daca am fi sa ne luam strict dupa carti....cred ca nu am mai manca nimic

poze

Mergi la inceput