Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Janina, Alina si restul fetelor care vor intilnire vineri, am stiri de ultima ora...am primit un mail de la matusa mea din State ca joi sau vineri va sosi un tip cu o valiza cu haine pentru Bia si creme antivergeturi pentru mine...ramine sa-mi comunice diseara, ziua si ora exacta la care ajunge pe aeroport sa ma duc sa iau valiza,....asa ca, sigur ne vedem vineri, dar ora ramine sa o stabilim, in functie de cum putem si sa vad cind trebuie sa ajung si eu la aeroport...hai ca vedem diseara!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
J G spune:
Neatza fetelor!
Catalina, eu sunt la serviciu asa ca cel mai devreme este 6 jumate-7. Din pacate...
Monica 70, Luizza, ma bucur ca ati mai dat un semn de viata sa mai stim ce faceti! Sper ca si restul fetelor de care nu mai stim nimic sa fie doar lenese la scris si in rest ok!
Am uitat sa va spun, m-am cantarit ieri, damage-ul este pana acum de 8kg. Speram sa fie mai putin... dar asta e, slabesc dupa.
J 25+
lacramioara t spune:
Salutare burticute,
Cred ca s-a facut o luna si mai bine de cand nu am mai scris,dar am incercat sa citesc cam tot ce ati scris voi.De cand m-am mutat la noul sediu am f.mult de munca si sunt zile cand nici nu apuc sa deschid DC
.
Giova felicitari pentru cununie si casa de piatra.
Alina sa-ti fie de bine cu noua tunsoare si asteptam poze.Si eu m-am tuns destul de scurt tinand cont ca aveam parul lung.
Catalina multa sanatate mamei tale si insanatosire grabnica,mai ales ca vine bb Bianca si sigur isi dorescte sa te ajute cu ea.Si am vazut pozele de la nunta,pai sunt sigura ca Bianca va fi o minunatie de fetita cu asa parinti frumosi.Sa va traiasca.
Dana sa porti sanatoasa si cu placere pantalonii.Sunt tare faini.
Denisa multa bafta azi la dr.
Maraki vad ca tu ai ceva probleme in continuare si nu scapi mai deloc de starile de rau si arsuri.Ai grija de tine si rabdare iubita ca mai este putin si vine bb.
Acum sa va mai zic cate ceva despre noi.Am fost la ultima eco la 27 sapt si bb era pozitionat cu capusorul in jos,colul tot scurt(34 mm),bb avea 1150 gr,era tare activ si jucaus.Luni am fost la dr.mea si in principiu am stabilit si data cand va avea loc operatia cezariana 27.12.2005,asta daca nu cumva se va intampla mai devreme.Eu sper sa nu,dar vom mai vedea la urmatoarele controale.In rest lucrurile stau binisor cu picioare umflate bine si arsuri din ce in ce mai suparatoare.
Catalina as veni si eu la intalneala dar la 15.00 eu sunt la servici ca ies doar la 17.00 si de acolo merg sa o iau pe Andreea de la gradinita care este pe la piata Victoriei dupa care direct spre casa ca avem ceva drum pana in Berceni.
Fetelor va pupic si sper sa mai pot intra azi pe DC ca nu sunt sefi deloc pana luni si nici nu am asa multe de facut azi.
Pupici la bebici si mamici.
Lacra,
29 sapt.
Giova spune:
Neatza burtici!!!!
Denisa ma bucur pt. vestile bune. Nici dr. meu nu controleaza colul cu mana, mai ales daca nu sunt probleme. L- a vazut doar la eco si mi-a zis ca poate ma va controla cu o sapt. inainte de nastere.
Monica, mama mia ce mancaruri!!! Iti rezista ficatul? Eu am mancat zacusca si a 2- zi cioco si uite ca am facut intoxicatie alimentara.Si acum sunt pe regim. E drept ca ficatul si stomacul meu sunt mai sensibile, dar....
Luizza ma bucur sa aud ca sunteti bine atat tu cat si Maria.
De prestat, eu nu mai prestez de la sf. lui aug. si pana atunci a fost odata/luna. Dr.ne-a zis ca e ok, ca nu sunt probleme, dar mie mi-e frica, sunt prea incordata si atunci am zis pauza.
Eu lucrusoarele lui Marco le voi spala prima data cu mana, nu de alta dar mi-e frica sa nu se strice la masina la 90 grade.
Oricum dupa nastere vine si mama sa ma ajute, asa ca are cine sa le spele.
poze
gio
si bb Marco 28+
micio spune:
Neatza fetelor!
Luizza, nu cred ca trebuia sa mananci lamaie dupa ce ai baut glucoza, chiar daca numai putin, probabil asta e si cauza pentru care ai repetat analiza. Deci inainte nu ai voie sa mananci, iar dupa nici sa mananci nici sa bei absolut nimic si trebuie sa stai asezata pe scaun, sa nu faci efort, ca se modifica valorile si trebuie sa faci testul din nou, te mai si sperii ca ai ceva!
Denisa, nu e chiar asa de rea la gust glucoza, eu m-am dus tare speriata ca de, pe nemancate sa mai bei si chestia aia dulce..., dar am baut-o repede fara sa ma opresc si apoi mi-a trecut si foamea, am asteptat o ora cuminte in sala dupa care am scapat. Bafta!
Oana
27
dana_ene spune:
Fetelor, Giova si cu mine ne-am gandit sa va intrebam cum vreti sa apara Lista cu greutatile bebeilor :
1. Asa cum arata acum, adica sa fie trecute greutatile bebeilor la toate ecografiile de-a lungul saptamanilor de sarcina, asta presupunand ca un puiutz va putea aparea cu greutatile in mai multe locuri (de exemplu bebele Irinei apare si la saptamana 17+, 21+, 25+, 29+, Bianca Catalinei apare si ea de cateva ori, etc.).
2. Sa fie trecuta doar greutatea la ultima ecografie, stergand greutatile anterioare din lista.
Eu cand am creat lista m-am gandit ca e interesant sa vedem la fiecare saptamana cam ce greutati au bebelusii, cam intre ce greutati variaza ei.
Dar Giova a remarcat faptul ca in acest mod lista se poate lungi mult si poate ca devine deranjant.
Asteptam sa decideti voi cum va va placea.
Mai exista o varianta. Acum mi-a venit ideea.
Putem pastra lista in forma in care este acum si o putem lungi cat se poate de mult, dar sa o introduc ca p[agina separata pe site-ul nostr.
Iar Giova va putea sa adauge doar linkul catre aceasta lista la inceputul mesajului.
Haideti ca incerc sa completez in acest fel site-ul si o sa va rog sa alegeti voi.
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Dana nu e rea ideea sa o treci pe site si in primul mesaj al fiecarui cap. sa trecem doar link-ul. Dar sa vedem ce zic si fetele. Eu ma supun majoritatii.
La noi in tara se face testul asta al glucozei? ca pana acum, vad ca numai fetele din strainatate il fac.
poze
gio
si bb Marco 28+
tedita spune:
Buna fetelor, ma bag si eu in gasca voastra( daca ma primitzi). DPN*ul la mine este 7 febr, acum am 25 saptamani si vreau sa imi spune-ti si mie cum era lichidul vostru amniotic la ecografii. ca mie mi-a spus Dr Iosup ca este de aspect normal , cantitatea f usor marira( adica la limita superioara). Dr Ionup nu mi-a zis absolut nimic, chiar a aprecizat ca " sarcina este normala" dar dr ginecolog mi-a zis sa mai fac o eco peste o luna sa monitorizez. Eu sunt tare speriata ca am citit cate ceva pe net si numai ganduri negre mi-am facut.
ralirali spune:
Hello, burtici.
Dana, mie imi place ideea de a pune link spre pagina noastra, eu vizitez destul de des paginuta care imi place foarte mult si mai citesc un alta. Asa evitam si sa avem o lista prea lunga pe prima pagina.
Pupici pe burtici,
Ralu 29+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
ralirali spune:
Giova, de testul de glucoza citisem la maimicile de nov-dec, IrinucaR am impresia, dar banuiesc eu ca nu toata lumea il face, ci doar daca exista suspiciuni.
Ralu 29+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel