Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Monica70- scuza-ma am uitat sa iti raspund la intrebarea cu pedichiura- tocmai ce mi-am facut-o acuma dupa ce am venit de la medic, dar fara sa tai pielitzele ca lumea, dar am dat cu oja si e ok,mai ales ca e iarna, eu am mers la cosmetica o singura data in viatza mea si o sa mai emrg inainte de Craciun- la un salon de spa ca mai amde consunat acolo vreo 50cad si cam atata e o manechiura si imi place ca face masaj la picioare...si atunci chir avem nevoie, e asa de bine..De epilat ma pot face singura, doar ca eu la sub brat si inghinal ma rad, nu pot suporta durerea aparatului nici macar braun.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burtici, vestile sunt cam asa-contractziile care le am sunt normale atata timp cat nu devin f. dureroase si cat nu am singerari.
Pe 8 noiembrie merg din nou la control,incepem la 2 saptamini sa ne vedem si a zis medicul ca maine imi spune cand sa merg la ecografie, deci nu stiu decat maine data, pt ca asistenta era la o inmormintare, el era singur.Colul nu se controleaza pin ala 32-34 de saptamini ca poate produce singerari, dar se va vedea la ecografie, si daca ramane palcenta jos inserata, e clar cezariana si deci nu mia re sens controlul colului=cervix.
Maine merg sa fac testul de glucoza pt diabet, sa vedem dc suntem ok, dureaza cam o ora si 15 min, sper sa rezist si sa iasa bine,deci maine voi lucra de acasa, ca te pun sa bei un suc acidulat f.dulce si cam gretos,cica, asta e.
Inima lui Emma batea f. bine.
Cam asa sunt vestile, astept cu nerabdare sa aflu data ecografiei!
Somn usor!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Buna burticute,
Denisa, succes pe maine la testul cu glucoza.
Monica, vai doamne ce combinatii ai facut !! Saracul stomacul tau, nu sufera ?
Somn usor la toate
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
luizza spune:
Buna burtici
Am mai intrat si eu sa a mai scriu vreo doua randuri despre noi si sa vad ce mai faceti voi?
Noi suntem bine, bebelina creste,si se misca nu asa tare inca sa ma doara cand loveste,sau poate sunt eu mai nesimtita?
poate,
nu am mai scris de mult,felicitari Giovapt cununie si sa fiti fericiti,Maraki multumesc ca mai intrebi din cand in cand de noi astea mai puturoase la scris,
dar sunt convinsa ca sunt multe fete care doar va citesc fara sa mai si scrie,cum este cazul meu ,nu pierd nimik dar numai ca nu prea scriu,va citesc in fiecare zi,ma intreb ce o mai fi facand Ayumi(Bianca)de ce oare nu o mai fi scris deloc,macar asa un pic sa vedem ca este bine,
De testul la glucoza ce sa va zic eu l-am facut ,de 2 ori
prima oara cand am stat o ora internata,mi-a dat sa beau chestia aia dulce si am stat o ora dupa aia mi-a luat sange ,si mi-a iesit un pic cam mare ,si a trebuit sa-l repet,ceea ce a insemnat sa stau 4 ore internata si sa mi se ia din ora in ora sange
cam nasol ca nu ai voie sa mananci nimik inainte cu opt ore,de baut ai voie ,apa doar,si chestia aia care ti-o da sa o bei sincer nu e chiar atat de nasoala,si nici acidulata,eu mi-am luat o jumatate de lamaie si am lins-o(lamaia)
un pic dupa ce am baut sa-mi schimb gustul
in fine dupaia totul a fost ok
cu rezultatele
hemoroizi am si eu si chiar mi-au iesit nasol,dar acum au inceput sa se retraga vad,ca am inceput si eu sa
mai bine un pic,ca pana acum tot constipata am fost,
cu vergeturile ce sa va zic sunt fericita nu am nici una ,sau ba da am doua mici mici pe fundulet care mi-au aparut,la inceputul sarcinii,si cand ma dadeam cu o tona de creme speciale pt gravidute,dar stiti ce am facut?de vreo doua luni am renuntat la creme ca oricum nu prea aveau efect si am inceput sa ma dau cu ulei de masline o data la doua zile ,am riscat o pijama ,este super fetele pe bune cel putin la mine ,am o piele catifelata e super pe burtica pe fund de fapt peste tot,si cand termin nu mai trebuie sa ma dau nici cu crema de maini si nici pe fata cu crema de noapte, ![]()
,ca imi trec cu mainile pe fata tot cu ulei de masline,rezultatele sunt super
altceva am inceput sa respir cam greu
,in rest nu am nici un fel de dureri,nimik
fetele am si eu o intrebare,pe mine sanii nu ma dor absolut de loc nici nu m-au durut deloc,ce s-a schimbat e marimea(sunt mult mai mari)si aspectul inrest nimik,nu curge nimik din ei,e totul ca inainte si asta ma cam sperie daca nu o sa am lapte?
sau asta e pt ca face sotul prea mult masaj
poate....
apropo de asta ,cu prestatul voi cum stati ca noi in afara de primele doua luni cand
o data pe saptamana,de la doua luni o data la doua zile ,daca nu uneori in fiecare zi
saraca bebelina.....
dar nu cred ca este vreo problema atat timp cat ne simtim toti 3 bine![]()
in rest nici nu prea stiu ce sa va mai zic......am inceput sa constietizez ca se apropie nasterea si sa-mi fie din ce in ce mai frica
aaa si eu pana acum am luat 7 kg.........imi cam este frica si de asta daca o sa fie slabuta bebelina?
oooooooo gata cred ca v-am inebunit
pupici fetele pe burtici aveti grija mare de voi......si sanatata mult voua si copilasilor
AAA am uitat eu acum iau doar fier si acid folic, cica acum astea sunt cele mai imortante,asa mi-a zis doctorul......acum cine mai stie..........
si sa va mai zic ne-am hotarat pe bebelina mea frumoasa o sa o cheme MARIA
Giova daca vrei sa treci
LUIZZA ![]()
& bebe Maria
30 fara o zi
Denisam spune:
Luizza- ne bucuram ca ne dai vesti, dar am si eu o intrebare, intra bien in piele uleiul ala de masline,stiu ca este bun,dar dc tot prstati in fiecare zi, banui ca et dai ori dupa oriintra repede in piele, ca cu el pe acolo nu e prea placut, ma intelegi tu,nu
Multam de info cu testul de glucoza ,asa stiu si eu, sper sa nu trebuiasca sa il repet,sa stau ep acolo 4h, ca merg la un laborator, nu in spital.Sanatate si poae intri mai des sa ne dai vesti si frumos nume si pe mienma cheama Maria, mai ales dc ii pui un singur nume,e ok.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
Buna dimineata!
Am ajuns la birou si am cateva minute libere..
Denisa mersi de urari!
Chestia cu burta cred ca se datoreaza faptului ca desi aveam 62 in talie, aveam 90 la solduri, deci solduri late.Si cum burta mea e cam jos, cand ma masor cuprind in spate putin deasupra soldurilor, in fata burta.De aia sunt 92 cm, ca mai sus, in talie e mai putin!Nu stiu daca ai inteles ceva!?!Dar daca nu m-am ingrasat decat circa 6-7 kg si se vede doar la burta, cred ca normal e ca ea sa fie mai mare...Ca in rest n-am pus nici la brate,nici la pulpe pe unde mai aveam nevoie!Nici la fata...nimic,nimic! Poate foarte putin la fund si sani dar de astea nu duceam lipsa!?!
In rest, m-ai mai linistit de informatiile cu contractiile.Iar cu pedichiura m-am limitat in a le taia si pili, in viteza...
LUIZZA bine ca mai intri, cat despre uleiul de masline sunt convinsa ca-i foarte bun dar ...nu cred ca ma suport asa uleioasa! Nici cu cremele nu ma omor eu dar uleiul!?!
Intru mai tarziu sa vad ce faceti!
O zi buna!
pa!
MONICA 29+ si bebelina DIANA
dana_ene spune:
Luizza, ma bucurca ne-ai mai dat vesti depsre voi. Si mie-mi place numele fetitei tale, Maria. Este si cel de-al doilea nume ale Oanei mele.
In privintza prestatului... si la noi e la fel, si nu au fost nici un fel de probleme. Deci, daca ne simtim bine, de ce nu ?
Ai luat putine kilograme, felicitari !
Si nu te speria nici in privinta faptului ca nu observi mari transformari ale sanilor. Sigur vei avea lapte. Nu exista nici un semn care sa insemne altceva.
Denisa, bafta la testul de azi
.
Monica, eu stiu ca la tara nu se prea pastreaza strictetea in vizitele la nou-nascuti, dar eu nu te-as sfatui totusi sa accepti sa se perinde prin camera copilului prea multe persoane. Nou-nascutii sunt foarte sensibili si cine stie ce microbi se pot aduce de afara. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nu trebuie lasati sa intre incaltati fiindca in praful adus odata cu incaltamintea sunt cei mai multi microbi.
Iar in ceea ce priveste spalatul lucrusoarelor bebelului, dar tu ai idee cate maini au atins acele lucruri pana au ajuns in pungi ?
Eu nu as risca.
E adevarat ca sunt copii care nu au probleme de nici un fel cu alergii (dermatite), etc. si iti doresc ca bebele tau sa fie dintre acestia, dar sa stii ca medicii recomanda spalarea lucrurilor bebelului.
Insa, sa-ti mai spun ceva, tu ca mama a puisorului vei decide cum sa procedezi. Nu te obliga nimeni sa accepti nici sfaturile mele, nici pe ale altcuiva, sunt sigura ca o sa stii sa faci exact cum este mai bine pentru puiul tau. Nu degeaba se vorbeste despre acel INSTINCT MATERN, el te va ghida
.
Alina, sa-ti fie de bine noua tunsoare.
Abia astept sa pui cateva poze, ca sa te vedem si noi.
Chiar aseara ma gandeam la faptul ca mi-as dori sa nu ma mai tund pana in vara viitoare, ca sa-mi pot face o coafura mai deosebita atunci cand voi fi nasa. Dar tare imi este teama ca din cauza caderii parului dupa nastere, voi fi iarasi nevoita sa ma tund
.
Catalina, felicitari pentru aparitia pozelor la albumul mireselor. Tare frumosi sunteti. Imi imaginez ce splendoare va fi Bianca
.
Ce-as mai veni si eu la intalnire!
Pacat ca nu sunt in Bucuresti
.
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Buna dimineata fetelor...este o zi SUPERBA si abia astept sa merg la plimbare...mi s-au terminat din medicamente si azi trebuie sa-mi cumpar Magneziu, No-Spa, recipient pentru sumar urina si picaturi de nas si ochi....abia astept sa merg la Mall....Janina, Alina ne vedem vineri, da? La ce ora va convine...la prinz. pe la 15:00 poti Janina? Daca nu vedem de ora...Ma gindeam ca la 15 prindem si vreme calda si ne zgenguim si noi pe lumina...promit sa iau aparatul si sa facem poze!Cine mai vine la intilnire...hai fetelor ca e o vreme super!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
asteryaro spune:
Buna dimineata, burticute! Intru in viteza, n-am apucat sa citesc ce-ati scris, mai tarziu.
Eu iar am avut insomnie... desi luasem 1/2 tableta de diazepam pe la ora 20.00...
Ma pregatesc sa merg cu sotul la Manastirea Ratesti (Dana tu strebuie sa stii unde este), este Hramul Bisericii, fiind Sf. Dumitru azi si se praznuieste. Ne-a invitat Maica Stareta si mergem, abia astept, desi nu prea-mi vine sa-mi acopar capul, dar asta este, in semn de respect... Sper sa fie frumos, n-am mai fost niciodata. Va povestesc cand ma intorc.
Va doresc o zi frumoasa si plina de soare!
Kiki super-
25w
http://community.webshots.com/user/astery100
dana_ene spune:
Astery, sa ai o zi minunata. Ce bine ca poti sa ajungi la Manastirea Ratesti. Stiu ca azi este mare sarbatoare acolo, e hramul bisericii.
Foarte bine !
Eu azi dupa-amiaza vreau sa ajung la noi la catedrala, acolo sunt moastele Sf. Stelian (ocrotitorul copiilor) si vreau sa ma rog si sa aprind o lumanare pentru Oana si Roxana.
LA MULTI ANI pentru cei care va sunt dragi si astazi isi serbeaza onomastica !
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006