Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Profitati fetele si iesiti la plimbare cat mai avem vreme frumoasa
Giova eu sunt afoana in materie de eco, abia daca disting ceva!
Denisa pentru tine chiar si pauza de prinz reprezinta un timp pe care-l folosesti sa faci ceva? tu nu te relaxezi niciodata?
Alina sa-ti fie de bine cu tunsul!
Bee, lasa mai ca avem si noi tim sa ne cumparam lucrusoare pentru bebeluse!
Irina!!! Unde esti???

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- eu dc ies sa ma misc si sa si fac cumparaturi ma asimt super, dar nu ore la nesfarsit, si am fost plecata doar 40 de min, deci nu m-a durut spatele.Asta conteaza, ca am luat si un covoras pt hol, e si mai bine si sper sa mearga si sa nu trebuiasca sa il duc inapoi.
In general maninc mincare de acasa, dar uite de exemplu vineri o sa ies cu colegi la lunch si vom povesti si minca.
Irina,uuu?
Monica-ti-e mai bine?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, merci! Ma simt mai bine cu parul asa. O sa creasca el si oricum vreau sa ma fac satena cu suvite blond inchis, dar asta dupa ce vine Ayan, si daca o sa-mi cada parul de la alaptat astept sa termin si cu alaptatul.
DENISA, cu spalatul hainutelor, eu ma bucur ca le-am spalat ca imi e din ce in ce mai greu sa fac treaba si vroiam neaparat sa le spal de mana pe astea care vin in contact direct cu pielea.
CATA, sigur ne intalnim! Gabi e liber de obicei vinerea, dar acum vine o partenera din Israel si trebuie sa iasa cu ea si cu managera lor, s-o plimbe, chestii din astea. Asa ca eu sunt pentru intalnire, sa vedem cine mai vine si sa stabilim ora.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Eu cred ca ne batem capul prea tare cu spalatul lucrusoarelor cu anumiti detergenti si mai ales sa muncim atat de mult sa spalam de mana! Prietena mea, cea cu bebelusul de 5 luni si-a cumparat si ea detergent special la inceput dar nu l-a folosit mai deloc. Ea a folosit Ariel si chiar Lenor pentru hainutle copilului. Bineinteles le spala separat la masina! Si are copilul o piele fina fara pic de eritem si alb si pufos de-ti vine sa-l mananci! Si apropo fetelor eu imi amintesc cand imi spala bunica lucrurile cu sapun de casa si nu mai aveam nimic!!
va mai amintiti fetelor cand nici nu aveam burta prea mare si deja ne confruntam cu probleme la toaleta inghinala! Acum este chiar teribil! Ce noroc pe voi ca-i aveti pe soti langa voi, eu a trebuit sa fac o adevarata yoga in baie, ingrozitor!

daniela 24+

Mergi la inceput

Daniela- ai drepatte cu spalatul hainelor, de aia nici eu nu le spal de mina, le bag la masina separat de ale naostre si va fi ok, sigur.
Cu toaleta inghinala eu stau inca bine,pot sa ma fac, l-am avertizat insa pe sot ca probabil undeva prin decembrie va trebui sa faca lucrul asta
Mai am 40 de min is o sterg la medic.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Bafta la medic Denisa! Ce noroc pe tine ca poti! Inseamna ca n-ai burtica asa de mare!
Maine intru in 25 saptamani!

daniela 24+

Mergi la inceput

Daniela- la cat mai multe saptamini, ti-am spus ca am 85cm peste, dar inca mai vad jos, ma pot apleca,lega la sireturi, din astea, nu zic ca mie f. f usor, dar merge deocamdata.

Multumesc, mi-am facut listutza pt medic!
Noapte buna burtici!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara! Am ajuns si eu acasa!
Alina, sa-ti fie de bine tunsul, cred ca te simti super acum cu el, in plus e binevenita o schimbare, nu?
Catalina, s-a externat mama ta? Eu vin la intalnire vineri, sa-mi ziceti la ce ora!
Denisa, sunt pe pozitii, te astept cu vestile de la echo.
March, cu epilatul... ce sa zic, eu cu mare greutate mi-o mai vad... reusesc sa-mi fac toaleta dar nu foarte bine. Cred ca data viitoare se ocupa altcineva de problema

J 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am intrat sa va salut si eu!
Felicitari fetelor care ati fost la eco, pentru grasunei!
Si eu ma tot gandesc ca acum ar trebui si Dia sa aiba vreun kg jumate!Doar am aproape 30 de saptamani!La mine inca mai da cu putere cateodata si se rasuceste de numa-numa!Ma si cam doare de obicei.
In rest sunt aproape bine, tot cam obosita si cam constipata.
Dar ...daca va povestesc ce-am consumat aseara cred ca lui MARAKI-MONICA i se face rau numai citind! Am consumat pe la 20-21 ficatei de pui + cartofi + usturoi (din asta n-am mancat demult).Dupa aia am baut 2 pahare cu must si...am inceput sa ma simt cam balonata si cu un gust....fara cuvinte! Ca sa compensez am atacat niste baton ("ciocolata de casa" din magazin) udat cu apa minerala.Am inceput sa am un pic de arsuri, dar cred ca vinovatul e de fapt UPSAVITUL (vit.C concentrata - tablete efervescente) pe care mi l-a prescris doctorul si din care am consumat ieri prima oara. Dupa asa cina m-am culcat si dimineata am am baut si lapte!
Azi am continuat cu alimentele obisnuite...printre care si must ...si lapte si ciocolata!Si tot cam constipata...Teoretic trebuia sa ma cam apuce ceva!?!
Vad ca am supravietuit!
Voi mai luati vitamine? Ca mie in afara de UPSAVIT mi-a dat doar CA+D3.Dar eu am luat si ELEVIT una pe zi si de doua zile mi s-a terminat.N-am apucat inca, dar am de gand sa iau in continuare.Ca la alimentatia asta tembela a mea nu prea cred ca-s destule vitaminele din 2 cani de lapte,un pahar cu suc de lamaie,2 mere si-o banana zilnic...Sambata si duminica sau cand sunt acasa mananc si oua, peste saptamana n-am timp dimineata sunt tot pe fuga mai mult sandwich - ul e baza.Carne nici acum nu prea am chef sa mananc.Sper sa nu devin anemica, pana acum n-am avut probleme analizele au iesit super, cu exceptia calciului aflat la limita.
Si eu stiu ca acum e cel mai tare nevoie sa mancam consistent.Si cum e gata vara nu mai avem prea multe legume si fructe.(ca astea din supermarket-uri ,fara nici un gust, nu le pot numi legume su fructe!!!)
Vad ca va faceti probleme cu spalatul hainutelor.Cand i-am zis lui mami ca vreau sa le spal pe cele noi a ramas ca la dentist! Ca de ce , ca-s ambalate in pungi etc.Daca-i mai zic si de detergent special o dau gata.Adevarul e ca de aceea au devenit atatia copii alergici, pentru ca sunt tinuti prea "in incubator" si super dezinfectati, nu credeti?
Si chiar azi am vorbit la telefon cu sotul prietenei mele care a nascut saptamana trecuta si mi-a zis ca nu primesc vizite pana dupa 6 saptamani, cica pana-si dezvolta imunitatea...
Ma rog, probabil e mai bine, dar eu stiu de toate rudele mele de la tara, am cel putin 7-8 nepotei si nepotele si intra cine cand avea chef la ei, mai ales ca suntem familie numeroasa! Plus vecinii, ca asa-i la tara...Si toti sunt sanatosi tun, nicidecum alergici.Iar de spalat hainele...la gramada,cine mai are timp acolo de detergenti speciali etc.?
Pai daca le-as interzice eu rudelor sa vina la mine pana dupa 6 saptamani s-ar soca!Bineinteles ca daca-i vreunul racit sau bolnav se simt ei si nu vin.
Voi ce credeti? Ne izolam vreo doua luni???
Eu am de gand sa iau calea de mijloc! Hainutele le voi spala pe cele ce se afla in contact direct cu pielea.Eu si pe cele cumparate daca sunt chinezesti sau turcesti le cam spal inainte de a fi purtate, asa ca cu atat mai mult le voi spala pe ale bebbelinei, dar nu cred sa apelez la detergenti speciali!
Cu toaleta inghinala ma descurc inca, mai greu e cu legatul sireturilor la pantofi si mai ales cu pedichiura, apropo, voi mergeti la cosmetica? Eu parca nu prea m-as duce, nici inainte nu prea mergeam.Am sa incerc in seara asta sa va ce pot face...
De tuns eu am facut-o saptamana trecuta si acum arat ca "un prunc rau" e scurt de tot.Cum e ondulat natural, imi statea in toate directiile, crescuse prea mult.Acum poate nu mai trebuie sa-l tund pana dupa...M-am scapat de-o grija!
In rest spatele ma doare tot mai rau cand ma ridic din pat, burta e tot beton,se relaxeaza doar cand ma intind si a inceput sa ma doara si pe mine mai des intre picioare.
Doar ca sunt asa ocupata incat nu le mai bag pe toate in seama si poate-i mai bine asa.Poate si faptul ca peste o saptamana intru in luna a 8-a m-a mai relaxat.Ca am tinut-o tot in stres.
La oftalmologie am fost ieri si cu - 15 si -12 miopie e indicatie sigura cezariana, cum stiam.Se poate si normal cu un medic experimentat care sa nu te lase sa te fortezi prea mult , dar dupa tratamentul pentru infertilitate, la primul copil si la 35 de ani mi-a zis si oftalmologul sa nu risc nimic si sa fac cezariana.
Voi cum stati cu vergeturile? Pana acum n-am niciuna, m-am dat din luna 5-a cu ASLAVITAL dar mi s-a terminat.Nu stiu sa mai dau 200000 lei pe alta, sau sa continui cu crema obisnuita? De incepe sa crasca burta mai mult, nu? Ca pieptul simt sigur de vreo saptamana ca a luat proportii.Ma strang toate sutienele cu exceptia unuia ce l-am luat luna trecuta.Si pur si simplu n-am apucat sa merg sa-mi cumpar altele.
Cat despre pantaloni, traiasca salopeta! Inca e lejera si n-am trecut la randul 2 de nasturi!
M-am masurat am 92 cm, in crestere constanta (de la 62 talie)!
Nici la mami sa ma cantaresc n-am apucat sa merg se 2 saptamani1 Dar maine e Sf.Dumitru ziua lui tati, iar pe 28 ziua de nastere a lui mami, asa ca mine precis ajung pe-acolo!
Doamne cred ca v-a innebunit de cap cat am scris (daca a reusit cineva sa citeasca tot), cred ca din cauza ca n-am avut cu cine vorbi azi, colega mea e bolnava, am fost cam solo azi, macar am lucrat intensiv!
Noapte buna!
Mai e cineva prin zona?

MONICA 29+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Monica 70- La multi ani pt tatl tau si pt mama ta-sa iti traiasca sanatosi si sa se bucure de nepotica!
Referitor la ce maninci, da trebuia sa te apuce ceva, dcnu ai probleme cu constipatia,e si mai bine, dc ai stii tu-suculde prune,ce fain ca ai pus asa putine kg in comparatie cu mine 12 si totusi esti mai mare peste burta,ciudat.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput