Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Giova felicitari pentru grasun...asa da!
Cit priveste intorsul, nu stiu ce sa zic...Bia de la 17 sapt. la eco era deja angajata cu capul in jos, coloana in stinga si picioarele in dreapta...asa am vazut-o de ficare data, inclusiv acum! Sper sa ramina in pozitia asta de acum!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Fetelor in sfirsit...dupa aproape 1 an., mi-au pus si mie 2 poze de la nunta la miresicile de pe dc
...le gasiti aici http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=26&folder=Catalina+Uto
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
utocatalina spune:
Ha...vad ca tot au gresit ceva..anul...sunt din 13 sept. 2003, iar nu 2004!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Abia acum imi merge netul.
ANA M, RALIRALI, merci pentru informatie, o sa pap multe batoane cu susan!
JANINA, imi pare rau ca trebuie sa va mutati. Dar incearca sa nu te superi prea tare, sa nu te enervezi, poate ca o sa gasiti ceva mai frumos.
DANA, acum am vazut pozele cu pantalonii. Imi plac foarte mult si iti vin foarte bine. Sper sa incapi cu tot cu Roxana in ei pentru mai mult timp.
ACINA, sunt superbe pozele! Are o fetisoara bebelinul tau parca e fericit asa, nu stiu cum sa zic, parca zambeste! Tu cum mergi acum la dr., lunar sau mai des?
CATA, multa sanatate mamei tale! Ce bine ca vine acasa, sa stai linistita de acum ca va fi totul bine! Ai fost o mireasa superba sa stii!
GIOVA, ma bucur ca ai venit si tu cu vesti bune!
Fetelor, eu ieri m-am tuns, putin mai lung de umar, dar mie mi se pare scurt, ca aveam parul foarte lung. Incepuse sa-mi fie greu la spalat si la uscat.
Azi am spalat o parte din hainutele lui Ayan, cele care vin direct in contact cu pielea, le-am spalat de mana. Si ma doare spatele si mijlocul acum ca am stat aplecata. Ce a mai ramas spal cu masina. Vreau sa am facut bagajul de spital si pentru asta trebuie sa am curate si hainutele lui Ayan.
Acum fug sa mai fac cate ceva prin casa.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Alina- mai usor mama si cu spalatul, ca mai avem ceva timp. Auzi, dar d ece nu bagi rufelellui bebe separat la masina, eu le voi spala cu detergent special de bebe pina pe la 6-8 luni apoi il trec pe normal.M-am ingrozit azi ca am 85 cm la burta..
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Buna fetele. Eu pe net mai rarutz, dar tot am citit tot ce-ati scris! Eu de la pus termopane, am ajuns la reparat peretzii si probabil zugravit camera bebe!
. Stau si ma minunez de cate lucruri le tot cumparati voi copiilor, dar nu ma incumet deloc!Rali, super patutzul si comoda fetitzei! Foarte dragutze. Eu am sa iau patutul, comoda si salteaua cu fibra de cocos de la Barza, cand aduc marfa, dar nu le iau acasa! Le cumpar si le las acolo. AM vazut lenjerie de pat dragutica in Carrfour, pe roz si albastru. Mi-a placut, dar ce o sa ma fac cu aparratorile, ca sigur nu voi gasi la fel! Tot acolo am vazut si bodyuri si camasute pt bebei, nu grozave, dar m-au bagat in ceata! Nici nu stiu cum tb imbracat un copilash! Carucior nici nu ma gandesc sa-l iau inainte sa nasc! Doar tb ochit, fiindca vreau sa pot pune in el landoul pe care il voi lua sa scot fetitza din spital.
Cat despre intors, noi suntem "mai cu motz"! Fata mea, de cate ori am fost la ginecolog (care ne controla manual), era cu caputzul in jos! Dar la eco, statea numai transversa! Poate-mi face bucata la nastere si sta de-a curmezisul (cum am fost si eu! Pe mine m-a intors doctorul cu mana in burta mamei! Brrrrrrrr. Si m-a scos si cu forcepsul! SI ce mandretze de fata a ieshit
).
IN rest raportez: maini umflate si amortzite (picioarele nu), retin tare multa apa in organism, probleme cronice si de nerezolvat cu
, tensiunea in crestere
si mare disperare cu greutatea
! Cred ca am sa arunc acel cantar mincinos! SI bebelusha se mishca mai "delicat" acum! Cand se misca face valuri valuri, dar nu ma loveste asa de tare ca inainte.
pe totzi, mari si mici!
Bee 30+
si Fetitza
Denisam spune:
Bee- nu te panica cu kg si eu am laut destule, fatza de cum ma stiu si am simt mai grea, de..
CU constipatzia, asculta si incearac o metoda garantata- ia nectar sau suc de prune si bea-l dimineatza la prima ora inainte d emicul dejun. Dc reusesti sa mainnci si 200 ml de lapte cu cereale, chiar si simple, se rezolva garantat-e cea mai simpla si rapida metoda si naturala.
EU le-am incercat pe toate inclusiv cu pastile si asta a dat roade la toate persoanele.
Nuami bine! Merg in pauza de masa sa caut o carpeta pt hol.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
utocatalina spune:
Alina sa-ti fie de bine tunsul...eu mi-am promis sa nu tai nici un cm pina nu apare Bia...dar nu stiu de ce, ce m-a apucat...desi este greu de intretinut, imi place ca mi-a crescut mult si nu cade aproape nici un fir, nici la spalat, nici la pieptanat....chiar ca ai avut curaj sa tai atit din par...il aveai super lung...ce zici, vineri daca e misto mergem pe la Mall???Poate mai vor si alte fete sa vina...ca noi nu am organizat nici o intilneala pina acum, mai multe in afara de noi 2, si daca nu o facem acum cit e vremea misto, nu stiu cind om mai face-o!Si apropo de spalat si eu primele hainute tot de mina le voi spala, ca am auzit ca asa e bine...nu stiu cum o sa facem mai incolo ca parca auzisem ca la nu stiu ce grade trebuie bagate si se strica! Eu o sa ii tai si etichetele sa nu o jeneze! Bee si eu am zile in care ies mai usor afara, dar si zile in care trebuie sa iau cite un herbolax!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Denisam spune:
Alina-sa-ti fie de bine tunsul, te inteleg ca si eu il aveam aproape ca al tau si l-am taiat mai demult chiar.Si acuma il am peste umeri, tot brunet si inainte de Craciun o sa-mi fac niste layers, in fatza, ca dupa ce vine dulcineea o sa pice si e clar nevoie de tuns, macar sa fiu si de Craciun frumoasa!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

poze