Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
In albumul Junior am pus poza de la 28 sapt si 5 zile.
sa-mi ziceti daca va dati seama sau nu, ca eu tare greu m-am prins.
Am si intors poza sa vedeti mai bine, daca nu o fac mai mare, ca poate e mica si nu se vede.
poze
gio
si bb Marco 28+
maraki spune:
Giova eu vad caputul din profil dar ca si cum s-ar uita in fatza in stanga pozei...asa este ?ca si cum ar sta pe burtica cu capul ridicat
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Giova- eu nu prea disting nimic in poza,sorry, trebuie sa o maresti un pic si apoi sa o scanezi, poate poti maine.
Monica- imi pare rau ca ai arsuri,sper sa iti revii repede, baga sticksuri si lamaie, eu cu spatele ma lupt, dar asta e, dc as putea sa muncesc din picioare ce bine ar fi, maine cred ca o sa work de acasa, sa vedem, asa e stabilit.
Dana- fain pantalonii, sa-i porti cu placere, am si eu asa 2 perechi, una sub burta pe elastic si una exact ca aa ta, negrii, de mers la job.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa am greturi maaaari si vad ca incep si arsurile, nu stiam ca nu este bine sa mananc chifle calde, le-am mancat cu smantana si uite ce patesc
ma duc sa stau in pat dupa ce atac sticla de sirop si antivomitivul
Pupici
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Este exact cu fata la noi, unde e mai deschis la culoare este jumate din fata.
Incerc sa o maresc, dar cum v-am spus, nici eu nu mi-am dat seama de la inceput, numai dupa ce mi-a explicat dr.
El expertul a vazut-o usor. Chiar si o colega din birou. Mi-a zis ca avem nevoie de putina imaginatie.
Denisa bafta la dr. sa vii cu vesti bune.
poze
gio
si bb Marco 28+
Denisam spune:
Monica- imi pare f.rau ca te simti asa, dar sa stii pe viitor ca in general piinea calda, nu face bine la stomac, mincarurile prea fierbinti nu sunt bune, si cred ca in combinatie cu smantana nu a iesit prea bine, oricum pari sa ia un stomac tare sensibil.
Sanatate!
Irina si Astery- voi?
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Monica imi pare rau. Tu cu stomacul eu cu fierea. De duminica seara am trecut pe legume, fructe si ceai de sunatoare.
Am pus alta poza, putin marita. Daca nu vedeti, nu e nimic, poate peste 2 sapt. se va vedea mult mai bine.
poze
gio
si bb Marco 28+
Denisam spune:
Giova- acuam disting ceva mai bine,poate trebuei sa ia ochiul format.
Mersi de urari, sper si eu sa fie totul mai bine, ca o simt pe Emma de ieri f. activa, sa vedem cand o sa facem eco daca s-a intors sau nu.Oricum ea era de la 19 sapt. cu capul in jos, abia astept si eu sa o vad.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
paula2003 spune:
Multumim de urari.
Nu trebuie sa uitam si de noi cat suntem insarcinate.
Va pupic si am sa mai intru si pe aici. La noi merge bine sarcina si e super momentan, sa nu mai ridic e singura conditie.

Paula
cu Paul sau David???? 29+
siAlexandra