Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama lui Luca, mercic! Sanatate!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Anda noua ne-au spus cei de la administratia blocului ca in prima luna de viata nu e trecut bb-ul la intretinere , dar totusi tind sa cred ca depinde de la o administratie la alta.
Adameasca multumim .

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am intors cu vesti super bune!!!
Marco e frumos mancal-ar mama pe el, mi-a facut o poza, dar nu se vede ca lumea si nu o pun. Are niste obrajori si un nasuc si o frunte lata..... .
De acum voi merge din 2 in 2 sapt. si peste 2 sapt. il voi vedea in 3D. Ii merge eco, dar trebuie instalat, ca se muta in alt cabinet dr.
Acum sa va zic: 1400 gr, femur= 54 mm, diametru cap= 76 mm, torace= 70 mm.
E un grasunel pregatit de iesire, cu picioarele in sus.
Ai avut dreptate Dana, ca miscarile alea care le-am simtit sapt. trecuta asta prevesteau: intoarcerea.
Mi-a zis sa fac hemoleucograma si ex. de urina.
Colul vazut la eco e ok. Mi-a zis ca daca n-am sangerari si contractii dureroase, e ok si sa nu-mi fac probleme.
Doamne ce frumos e!!! Nu-mi revin!!! Cand l-am vazut, cum la prins la eco, si i-am vazut mutrita imi venea sa plang, abia m-am abtinut. Acum sunt tot cu poza lui in fata.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova minunate vesti!
Deci e pregatit puiul... ei... din pacate, se mai poate intoarce.
Ma bucur mult ca esti asa de fericita. Te inteleg !

Anda, nu trebuie sa treci imediat bebele la intretinere. Stai linistita. Vor fi atat de multe de facut la inceput, ca numai de asta nu o sa mai tineti cont.
In privinta modului in care va dormi bebele, o sa-si aleaga singurel pozitia preferata.
De exemplu Oana mea n-a dormit deloc pe burtica (desi uneori as fi vrut, fiindca pe la 2 luni i se turtise capsorul la spate), iar Luca (prietenul ei) numai pe burtica dormea.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Eu acuma pelc la job, deciintru dupa 50 min iara, dar vroiam sa zic felicitari Giovei- ce grasun e Marco, sper ca aparateel astea sa dea mai putin gres.
Pisoi ce bien c ane dai un semn.
Irina, Monica, Astery- sunteti prezente azi?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova, felicitari, e super!!!! De ce nu pui poza, hai, te rugaaam...
Auzi, dar despre ce miscari vorbesti, ca nu am fost pe faza? stiu ca e cam devreme la mine dar... macar sa le astept.
Azi si fata mea face ceva ciudat: o simt cum ma bumbaceste in stanga de tot, un pic mai jos de coaste. Am impresia ca da cu picioarele, dar nu cu amandoua odata ci pe rand, de parca ar dansa step!! si ma cam gadila!!!
Dana, super pantalonii... mai ales daca se mai largesc. Sunt eleganti. Cam asa ceva imi caut si eu.

J 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Felicitari Giova pentru eco! Ma bucur ca l-ai vazut pe bebe Marco si ca te-a facut fericita!
Anda, daca ai un administrator tampit il va trece pe bebe la intretinere imediat!
Bebe doarme cum vrea el, oricum atunci cand va putea se va intoarce singur daca are chef sa schimbe pozitia, dar cei mai multi dorm pe spate, chiar am vazut la prietena mea care are un bebe de 5 luni ca doarme numai pe spate si are si o cheliuta a ceafa din acest motiv1

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, Janina, se largesc. De fapt sus sunt pe siret si inca mai am loc de a creste burtica.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Felicitari Giova pt. vestile bune despre bebe MarcoCred ca e super buna greutateaPune poza ca noi ne-am format ochiulcred ca ne dam seama ce este in ea
Anda sa fii sigura ca nu e nevoie sa te duci tu la admin sa il treaca la intretinere pe bebeAre adminul grija, se gandeste ca se consuma apa si gaze mai mult cu bebelinul, normal trebuie trecut dupa 15 zile de locuit consecutiv in imobil.
Denisa aici sant dar ma confrunt cu niste greturi de zile mari, nu stiu ce pot sa mai fac

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc fetelor. Tare fericita sunt azi.
Incerc sa pun poza, daca nu reusesc cu scannerul asta nou, numai mai tarziu sau maine, cand va avea Clau putintel timp.

Da-o incolo, de cand se nasc trebuie trecuti bebeii la intretinere?
Pai cum murdaresc ei scarile, etc, ca sa platim si dupa ei. Nu mi se pare corect sa-i trecem. Noi avem incalzire proprie, dar tot platim administratorul, curentul pe scara, femeia de serviciu.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput