Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley cum stai cu alarma falsa???? Primul lucru de dimineata m-am logat!

Amparo felicitari! Sa-ti traiasca copilasii!

MikeyD nr de controale vaginale a facut fiecare in functie de situatia ei: daca au fost sau nu probleme cu contractii, col, etc.

Lavi02 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Amparo felicitari pentru bebelusi,deci ei sunt primii de pe lista puiutilor de nov-dec.
Fetelor ce m-ati distrat cu socrele-acrele,Ina saracutza de tine cu acritura pe cap care pe deasupra mai este si asa tupeista incat sa-si faca cumparaturi pe banii vostri...auzi la ea...waw..eu cred ca tot m-as fi revoltat chiar daca sotului nu i-ar fi picat bine...pai de unde si pana unde ai devenit banca pentru nepotii ei???
In general sunt calma,dar daca imi facea soacra-=mea din astea nu stiu daca as fi rezistat cu atata stoicism...
Ieri m-a pornit pusul de varza murata pe iarna,asa ca m-am pornit cu sotul la piata sa cumparam varza desi nu era deloc in plan..ne-am lungit prin piata am ajuns abia pe la 7 jumate acasa si ne-am apucat de treaba...dar punct ochit..am mai rezolvat inca o problema.
Eu cred ca o sa merg la servici atata timp cat pot,am internet si nu e o perioada foarte aglomerata...numai sa nu am vreo surpriza neplacuta joi la control sa-mi zica de vreun col deschis sau alte minuni...daca e totuk ok vin si sapt viitoare,abia mai tin legatura cu voi.O sa-l pun pe sot sa intre..desi ei sunt pe dial-up probabil mai rar va intra..
Azi am fix 35 de sapt!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aaaaa, pai daca este vorba de soacre, hop si eu. A mea m-a batut la cap sa-i cumpar scule, i-am luat mai multe, dar s-a cam strambat la culori - ca ptr un bebeu asa mic, nu prea merge portocaliu in degrade.
Si-a luat ea singura si cand colo se apropie momentul zero si ea face la pulovarul lu' socra-miu, ca saracu, murea de frig (Ce rele suntem). Mai bine imi spunea de la inceput, ca sa stiu si eu ce sa fac.

Felicia 33+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Amparo, felicitari pentru puiuti!!!
Sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa va aduca numai bucurii !!


Ce mult ati mai povestit voi, fetelor, aseara . Pe mine vad ca m-a blegit de tot saptamana de stat racita acasa, nu mai am nici pe departe energia de dinainte. De-abia mai rezist si la serviciu, ma inteapa toate cele, sunt ca o baba. Coralia, esti mortala, nu te lasi nici de la provizii nici de serviciu , sper sa afli numai vesti bune la control.

Ina, ma tot uit la poze: esti o mamicuta super-fericita, radiezi (cum deja ti-am mai spus fetele), iar toate pregatirile pentru bebe Rachel sunt asa de emotionante si frumoase. Ma inspiri!
Si noi aveam cercelusii pregatiti pe vremea cand stiam ca va fi fetita (sora mea n-a rezistat sa-i cumpere unii tare dragalasi), dar apoi s-a facut baietel bb-ul nostru... Sa vedem cum se va hotara pana la urma .

Bic, sper sa revii totusi pe forum, pozele sunt in continuare private, e pacat sa ne suparam acum.
Carucioarele cu pricina nu sunt landou: au doar port-bb si se lasa spatarul pana la orizontala, dar se fac si sport (spatarul are vreo 5 pozitii) pentru la vara. Singurul dezavantaj: sunt cam grele, dar cum n-o sa am scari de urcat cu el, sper sa ma descurc. Ma gandesc ca e treaba nemteasca, sunt solide, iar la ce trotuare sunt pe-aici... sper sa reziste bine.

Fetelor in cautare de salopete de iarna pentru bb: au aparut unele absolut superbe, cred ca de la Z, dintr-un tercot finutz, foarte pufoase si exista si in varianta cu sac al picioare (dar atunci nu le mai poti folosi in marsupiu, off)... Singura problema cu ele e ca sunt 120 RON, dar altfel sunt ireprosabile. Mai cugetam si mai cautam

Ripley, te mai vedem azi pe forum, sau incepem sa SMS ?
Tinem pumnii!






Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

AMPARO, FELICITTARI SI SA-TI TRAIASCA BEBELUSII, SA VA BUCURATI DE EI! SPER CA TU TE SIMTI BINE SI TE REFACI RAPID, AI MARE NEVOIE DE FORTE DUBLE!!! Asteptam poze si amanunte cand iti rapesti putin timp pt noi.

Bic, nu te supara, probabil s-a intamplat ceva pe parcurs, sunt sigura ca e doar o neintelegere si ca nu s-a facut nimic public in mod intentionat. Mai ales de catre Cristina, care s-a ocupat de adresa asta de mail cu atata daruire.

Aici sunt fetelor, mersi ca v-ati gandit la mine, a fost alarma falsa clar. M-au tinut durerile alea pana spre 3 si ceva, apoi am adormit ca busteanul pana la 7, nici nu m-am intors de pe-o parte pe alta. 4 ore de somn legate n-am pupat demult. Probabil se pregateste fata de zor si s-a gandit ca nu-mi strica putin somn odihnitor, ca acuma iar ma doare, nu asa tare ca aseara, dar am senzatia aia o stiti si voi, de parca imi vine ciclul imediat.
Cand o fi, o fi... oricum e pe aproape. Maine merg la control si am sa cer sa ma puna totusi pe masa, sa vedem dc am ceva dilatatie sau cum s-a pozitionat fata, deja ma fierbe prea mult cu senzatiile de e pe vine dar mai sta putin :))

Nr. lui Mandy de pe adresa de mail e cel oficial de la job, si-a luat o cartela ca sa aiba un nr privat pt momentele astea, sa nu o deranjeze cei de la serviciu. Numai ca nu a apucat sa mi-l dea, m-a sunat direct de pe el, eu n-am apucat sa-l salvez ca mi s-a inchis telefonul si nu se ma deschide nici mort (telefon de 6.5 mil cumparat la oferta in 22 iunie!!!), am mutat cartela, dar apelurile nu s-au memorat, normal. Dar am sa incerc sa trec azi cand plec de la birou pe la spital, macar sa alu de ea, dc nu pot intra, depinde cat stau aici si cum ma simt. Ripley, 37+4

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ripley, deci nu e nici azi.... bucuroasa sa te vad de dimineata pe-aici!!
asteptarea asta incepe sa semene cu jocul ala, "omul negru"... parca se canta ceva de genul...la ora 1 n-a venit, la ora 2 n-a venit, etc... asteptarea asta e cea mai grea, dar are farmecul ei!
inca putina rabdare...

Cristina 34+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, da, am revenit, pentru ca am primit un e-mail de la Cristina pe adresa meu privata in care mi-a spus si m-a convins ca nu e ea de vina si ca e vorba de o neintelegere la mijloc.

Oricum, as vrea sa ma intelegeti de ce mi-a sarit mustarul. Am fost intotdeauna foarte atenta cu identitatea mea pe forum si am simtit cum toate eforturile mele s-au dus pe apa simbetei cind mi-am vazut poza acolo.
Nici acum nu inteleg cum se poate sa vezi pozele daca nu esti logat cu ID-ul de yahoo nov_dec_2005. Asta inseamna ca oricine care e logat in DC poate vedea pozele. Naiba stie cu tehnica asta....ce surprize iti mai face.

Asa ca am revenit.

Nu ma fac sigur mamica de marti. Am fost azi la control si tot la fel. Nici un semn: nu tu o dilatatie, nu tu col deschis.
Acum chiar ca intru in panica sa nu fac un copil de peste 4 kile, ca m-a distrus!
Daca nu intru in travaliu pina pe 10 noiembrie, o sa ma induca.





DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

RIPLEY...mama cred ca ai emotii de numa' numa'. ma gandesc la tine mai ales ca esti pe drumuri tot timpul...
Eu ma duc sa-mi fac unghiile ca altceva nu am de facut.
Mai pun si eu o poza, doua pe aici.
Sper ca le-am pus bine

joy + bocanila34+
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

amparooooo, super, felicitari!

ce mi-ar fi placut mie gemeni, baiat si fata!
sa-ti traiasca si sa vii cu poze!
dragii de ei, abia astept sa-i vad!
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BIC


joy + bocanila34+
eu

Mergi la inceput