Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 9
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by nepotzica
dar de Eulampia ce zici Ramonika????
o fi avand sfanta, n-o fi avand, deja nu mai intereseaza pe nimeni
uite, nu mai imi amintesc din numele alea acuma, dar diseara promit ca ma uit si le scriu maine...Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
piccaflor spune:
Am ris cu lacrimi![]()
...
Vecinii mei se numeau VARZA si PURCAREA...am lucrat cu D-soara PRIPON(o fata extraordinara)...
Si am avut o colega de facultate care se numea SMOCHINA...
A..si am mai avut un coleg care se numea LANGA Nelu..
Pina acum, eu zic ca number 1 e SEMAFOR
...
danitin spune:
In jud. Timis, la Cheveres e primar dl. Muia, la Sag - Venus Oprea (Venus=prenume si e barbat) si mai e unul pe care il cheama Luceafar (tot prenume). Si mai cunosc o persoana pe care o cheama dl Cipu. Veselia e cand suna pe cineva si zice Cipu la telefon.Aveam o colega pe care o chema Lupulescu si seful ii spune de fiecare data cand o vedea bancul cu tel. la care unul intreaba: Alo, familia Lupulescu si i se raspune - nu aici familia lu Popescu.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
carmenp spune:
mi-am mai amintit vreo doua: pe sor-mea o cheama CAZACU, pe prietena mea o chema BRINZA, pe cumetrii mei ii cheama LUPU (pe ea inainte de a se marita o chema POHOATZA", o colega de prin generala CIUCIU, o colega de liceu GISCA, un coleg de prin facultate VRABIE, pe la fac de mecanica la secretariat era d-na URSU, vecini de-ai mei BORDEI, un prieten TZARANU
apropos de ultimul, ma suna imediat dupoa ce m-am maritat "alooo, doamna chizduli..a" 

si o alta faza misto, sotul meu conducea pe drum, noaptea fara lumini aprinse, il opreste politia :
"cum va numiti?"
"pasarica",
"hai , dom`le, lasa vrajeala ca-s dupa 24 ore de servici, spune cum te numesti..."![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
dana p. spune:

cat pentru toata saptamana.
Haideti sa va spun si eu ce nume am auzit pana acum in jurul meu: Lumanare, Saptelei, Butoi, Taralunga, Cotetz, Gandac, Sulica, si ultimul pe lista, care l-am auzit saptamana trecuta la un domn a fost de Drula.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
impreuna spune:
Si eu am avut o colega de sc. generala pe care o chema Ciuciu Chelu Lidia.
Tre sa recunoastem ca rromii detin recordul la nume "colorate": si dc tot am lucrat cu ei, sa va spun ce nume ciudate am intalnit: Argentina, Zvastica, Gagarel, Puica (d-na Puica:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Yasmine spune:
A, shi mai era la Lugoj un militzian (ca era pe vremea de trista amintire) Tzaralunga, shi era lung al dracu avea peste 2 metrii, shi avea totzi dintzii maxilari imbracatzi cu aur, cind deschidea gura se facea soare. Shi se facea ca dupa ce mi-am luat permisul de conducere mergeam pe o strada cu sens unic, in acelashi batran Lugoj, pe malul Timishului, shi din fatza imi vine in mashina politziei Tzaralunga, pe care evident nu-l las sa treaca. Se da jos din mashina shi-mi cere actlele, zic ca n-am, zice ca-mi da amenda ca nu fac loc organului sa treaca, "pt. impiedicarea in misiune a organului de politzie..." la care i-am zis sa-shi dea amenda singur, ca shtiu ca nu e in misiune, ca statea dupa coltz, shi mereu mergea pe sens unic, ca-i era mai aproape sa iasa in orash, dupa care m-a lasat in pace shi shi-a continuat "misiunea".
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Calinescu Lucia spune:
Da sa vedeti la tara ce nume sunt:
Ai lui Horacu
Asta la olteni de unde e sotul meu.
Poate stiti si din alte zone
cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei
katty spune:
Am avut o colega in scoala generala care se numea Putan (rostit cu tz). 

Naspa rau!!
Catalina & Andrei(3ani)
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by Calinescu Lucia
Da sa vedeti la tara ce nume sunt:
Ai lui Horacu
Asta la olteni de unde e sotul meu.
Poate stiti si din alte zone
cristina si bebelina
"Heaven is not a place, it is a feeling
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei
La tzara langa Lugoj, deci in Banat, ai mei bunici se chemau A Lu Roaba, mai sunt acolo A Lu Tzaranu (f. bogatzi), A Lu Pupuiana (Pupuiene se cheama acolo Bezelele), Pupu Lu Dragojura (amantul Lu Bretonata), A Lu Gingashelu (tare gingasha, fiica lor avea sifilis) shi cind imi mai aduc aminte mai scriu.
Asha shi daca e sa mai scriem regionalisme, sau poate sa facem un subiect separat:
Roz = balutz
Gri = negrishiat
Vernil = pushiat (daca mai tzin eu bine mine, sper sa nu le incurc)
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/