Nume ciudate

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Mai circula intr-o vreme pe net un jpg cu buletinul unuia care avea prenume Mariano Monamur. Tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Dragelor si eu am suferit putin ca pe numele de fata ma chema PREOTEASA si toti ma sicanau ca cica unde mi-e preotul sau saru'mana coana Preoteasa s.a.m.d. Dar dupa casatorie m-am luat dupa sot si acu trecui pe DANILA.. si ma gandesc la saracu fi-miu cand l-or striga copii Danila Prepeleac ..ce ma fac?

Apropos auzi am aflat de unul pe care-l cheama ..prenume... BOICESCU DIN BUICESTI; alta dra o cheama POJAR si altul CIRNAT

Asa ca intru si eu clubul numelor ciudate.. da nu ma mai supar..sunt imuna!

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

o asociere care ma binedispune de cate ori ajung la cimitir, la bunica-mea, este vecina de mormant. Are o frumoasa cruce, pe care scrie mare, cat toate zilele: Augusta Morcovescu.

cum o fi frate sa ai sange albastru, nume de printzesa si sa te maritzi cu Morcovescu zis suc Teddy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by Bobita

fosti colegi: Borsaru (cu sh), Croitoru, Trandafir, Musca, Soare
Bobita, mamica a 2 albastrele

Chiar Croitoru si Trandafir nu mi se par ciudate. Sunt destul de intalnite.
Eu am avut in liceu o profesoara Stafie, un profesor Turbatu si diriginta Sufletzel
Un vecin Taraboantza si unul Borcoi.
Un coleg Buca.
Si de curand am vazut o scarba de doctorita oftalmolog Trandabatz. Asta chiar ca avea un bat infipt in Kur.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dar de prenumele mai vechi ce parere aveti? m-am distrat copios intr-o zi cautand in Istoria literaturii a lui Calinescu prenumele unoa; Ienachita Vacarescu. cum sa-l strigi Ienachita? Pamfil, alea cu Tache la urma...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

dar de Eulampia ce zici Ramonika????

o fi avand sfanta, n-o fi avand, deja nu mai intereseaza pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Numele meu de domnisoara este Banu si avem un unchi pe care il cheama Ciuciu, va dati seama ce show iesea cu "Banu bea Ciuciu plateste" de fiecare data cand se intalneau.

Noroc cu sotul meu ca acum am un nume mai uman

In generala am avut un coleg pe care-l chema CelMare Florin.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Numele de familie a tatalui meu (si implicit a mea pana a ma marita ) este Tapu si in aceeasi scara cu noi mai locuiau famiile Iepure, Lupu si Paun.
La scara alaturata statea familia ... Capra.
Cand se intalneau dl. Tapu cu d-na Capra se salutau cu urmatoarea formula:
- Buna ziua d-na Capra
- Buna ziua dl Tapu
iar oamenii din jur credeu ca e o gluma si zambeau.

Cred ca cele mai ciudate nume le au rromii: Dolar, Afrodita, Mercedesa, ...

Din proprie experienta va spun ca pentru un copil e dureros sa se glumeasca pe seama numelui lui, chiar daca el nu are saracul nici o vina pentru numele pe care il poarta.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am avut shi eu o colega de facultate Daria Smoaca, shi in Lugoj era pe vremuri o asistenta la Spitalul Municipal pe care o chema Pasula, shi a venit la tratament un tzaran shi dupa ce i-a facut injectzia i-a spus, ca sa-i arate ca nu e chiar asha tzaran: "Va multzumesc doamna Fasole!"

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Mama are o prietena pe care o chema BERBECE s-a maritat OILA si acum e iar BERBECE - a divortat.

Mergi la inceput