Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 7
Ramonika spune:
Pasaroiu...
in cartea de telefoane exista numele Kur... ![]()
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
valentinag spune:
Cumnata mea a trecut de la un nume normal de famile,la Borcan!vecinii alor mei se cheama Ciupitu si niste prieteni ai lor Ciripoiu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
eu am niste vecini pe care-i cheama Branza
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by mariana75
:)
Eu ma numesc Abagiu (fara L in fata) :))
Haios este cumnatul cand se prezinta la telefon repede: doctorul abagiu, dar spus repede... se aude altceva :)
Mereu aud lumea razand... nu ma deranjeaza (inca) :)
Sanatate si pupici.
eu una niciodata nu m-am gindit asa la numele Abagiu si nici chestia cu doctoru' n-am intrepretat-o in felul ala in care zici tu, Mariana !

deci, pina la urma, cel putin in unele cazuri, e vorba si de perceptia celui care poarta numele respectiv !
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
axia spune:
Hai ca m-am distrat pe ziua de azi !!!!!!!!!!
Mi-am mai amintit. In liceu am avut un profesor de fiziza pe care il chema TELEGUTA IANUARIE, unde Ianuarie era prenumele.
Si o colega de clasa Smoaca Carla.
Aveam si o colega pe care o chema Bourbon (se pare ca tatal ei chiar se tragea dintr-o ramura a vestitei familii), iar pe mama ei o chema Bourbon Vasilica.
Am o colega de serviciu : Leustean, evident i se spune patrunjica.
Daca imi mai amintesc va mai zic
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
bruxinha spune:
Ciolan, Chitic, Carteputreda mi-au fost vecini.
Barbata-miu are un sef pe care-l cheama Catalin Lichidare Grosu - Lichidare e prenume, desigur ![]()
A, si o intamplare: eram la inceputul activitatii mele in firma si trebuia sa dau un telefon. Iau dosarul clientului si-l sun pe om. Dialogul s-a desfasurat cam asa:
eu: - Alo, buna ziua sunt X Y de la firma Z. Domnul Duca? (asa scria pe dosar...
)
el: - Da domnisoara, dar ma cheama Buca, chiar asa, cu B de la binoclu.
eu: -

smillaraaq spune:
Intre numele ciudate, il socotesc si eu pe dl. Napoleon Rata de la Universitate, dealtfel un profesor minunat. Eu l-am avut la Teoria literaturii in anul I (el preda mai mult la Filo, eu am facut Limbi straine), dar mama l-a avut prof vreo 2-3 ani ... deci va dati seama de cand preda??
Ar mai fi o mamica de la clasa invatatoarei mele: pe copil il chema Miloaga Daniel, iar invatatoarea sa fastacea toata cand trebuia sa i se adreseze doamnei ... Miloaga!
Un nume celebru in Politehnica parca era Bucicoiu.
Come to the dark side: we have cookies!!
impreuna spune:
M-am prapadit de ras

Si uite mi-a mai venit si mie inspiratia si mi-am mai amintit cate ceva:
aveam o prietena pe care o chema Copilu Asineta(inainte de a se casatori), un prieten Cacalete Siminoc (i se spunea Simi:).
Colegi de facultate am avut si eu Soare si Trandafir (asta era prenumele), sau fratzii Gaina, sau Pauna (si noi ii ziceam "Peuna":).
Mai avem un prieten de familie Dascal Aristotel.
Va urma....
(cand imi mai amintesc:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Iubika spune:
Dar de www.resursadefun.ro/gi32_Fat-Frumosul.htm" target="_blank">Fat Frumos ati auzit?
Chiar e pe bune!