Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 6
Andrada spune:
Apoputzoaie Manuela ( cum poti ca parinte sa pui numele Manuela cind stii ca va urma dupa Apoputzoaie si cica abuz e sa bati copilul!!).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CristinaT spune:

scuze.... cunosc pe cineva Guramulta... pe o doamna Pasarica... ma intreb cum o fi sa te cheme d-nul Pasarica
???
6 ani -14 februarie 2006
ciuf spune:
Socru-meu a avut un elev, tigan, il chema Eminescu.
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
oanaiasi spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Socru-meu a avut un elev, tigan, il chema Eminescu.
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

al naibii tigan, l-a mai facut ma-sa si poetOana
Alyssa spune:
Aveam un coleg care ne era si vecin, la blocurile care erau relativ noi. Mama-sa lucra la aprovizionari si odata, pe vremea aia grea din 1980's ii da pe sub mina lui bunica-mea citeva cofrage de oua. Ea le-a luat si a iesit repede fara sa stea prea mult de vorba. Dupa aia o vede pe strada si ma intreaba repede : cum o cheama de familie pe mama lui Iulica?... Zic : Cocota... Vai bre, cum sa spui la ea Madam Cocota???.... Zice ea nostim, cu accent tataresc... Sta ea asa nedumerita si apoi striga : aloooo, bre! :)))
Un tigan, fost prieten de-al exului... Il chema Sentiment. Pe bune, in acte!!! Pe sora-sa o chema Bucuria si pe frate-su il chema Winetoo!!!
Eu faceam niste acte aici la munca si dau de un nume care m-a facut sa rid : o chema Holly Wood...
Am mai intilnit Ben Dover (bend over :))...
carmenp spune:
ai mare noroc azi, iaca te satisfac io![]()
inainte de-a ma marita ma chema costin, nume frumos da` de cele mai multe ori trecea neobservat, dupa ce m-am maritat ma cheama pasarica, nu m-a deranjat niciodata, nici o secunda, ba mai mult, ori de cite ori ma recomand acu` isi aminteste omu` de mine
(vei vedea![]()
). citeva nume de pe la barbatu` meu de prin grupa, cind faceau profii prezenta erau pe jos: broasca, bounegru, creanga si evident pasarica
. in orasu` meu natal, pe diriginta postei o chema Buca, sor-mea avea o prietena carteputreda, ca se discuta p-acilea... hai, pa, va pupa, pasarica
quote:
Originally posted by CristinaTscuze.... cunosc pe cineva Guramulta... pe o doamna Pasarica... ma intreb cum o fi sa te cheme d-nul Pasarica
???
6 ani -14 februarie 2006
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
april spune:
voi nu sunteti nooooormaleeeee

asta-i subiect de zona artelor
am ras de m-am prapaditttt![]()
super tare
Andrada
devylla spune:
un fost prieten Tartau...
un coleg...Cotulbea
un prieten...Spanu
poze noi 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
ciufulici spune:
Hi hi, "nume ciudate" pentru mine mi s-au parut din cele pe care le-am intalnit urmatoarele: numele unui coleg de servici, ciolan (si l-a schimbat ulterior), vecini cu sora mea o familie pe nume ciucalau, un alt nume taraboi, si din ciclul rromilor, o famile pe nume carabus cu 7 copii parca, baietii erau cu nume de presedinti americani (ceva de genul carabus nixon), iar pt fete parca, carabus dulceatza, carabus strada...
brendamitran spune:
Am lucrat cu ceva ani urma intr-o institutie unde il aveam coleg pe dl.Calnegru.La scurt timp,s-a angajat in aceeasi institutie,dna.Calalb.Asta chiar o ironie a sortii.Cind doamna s-a prezentat prima oara domnului,acesta s-a invinetit de furie si i-a spus ca nu are bun simt,nestiind ca ea de fapt nu glumeste deloc.
Acum am un coleg la facultate,care se numeste Piele.(Sa mai si spuna "ce pielea mea.....").
Acum mult timp am citit un articol intr-un ziar despre doi tigani care nu stiu ce facusera,dar am ris cu lacrimi si nici in ziua de azi nu pot uita numele lor: Pardaillan Didila si Ulise Bolmandir (Ultimul cu i de la increzut).
Daca imi mai amintesc,revin....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran