Nume ciudate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai cunosc si eu o tipa cu numele de famlie Tzaralunga si un tip Burtaverde. Asa, intr-un cuvint. Asta cu burta verde imi cam facea curte intr-un timp (acu' vreo18 ani)... Doamne, bine ca nu m-am maritat cu el! Imi pastram numele de familie, sigur!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Nume de familie Apanzurasoae... Si apropo de subiect: la un moment dat predam engleza si mi-am intrebat elevii (adulti) ce nume ar alege pentru copii. Unul dintre ei mi-a raspuns ca nu ar vrea sa puna nume ciudate copiilor, dar nici sa fie prea banale, chestie cu care am fost perfect de acord (adica nici Baltazar dar nici Lucian-iertare celor care poarta oricare din aceste nume). Asa ca l-am intrebat totusi la ce nume s-a gandit, si mi-a zis ca daca e fata i-ar placea sa o cheme Contesa!!! Asa ca ma gandesc ce o fi fost cu adevarat ciudat in capul tipului astuia. Si acuma serios, in afara de faptul ca provoaca o gramada de zambete, mai pe fata mai pe la spate, ce o fi in capul parintilor care pun nume ciudate copiilor? Adica chiar nu se gandesc ca la un moment dat, si chiar foarte curand de altfel, un nume urat poate fi o povara? Tocmai mi-am amintit ca in fac. aveam un profesor al carui nume de fam. era Sida- tip cu un simt noir al umorului, la masina avea placute personalizate: ceva de genul 01-CJ-HIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

am ras cu lacrimi
asa sa vin si eu , in generala am avut colegii cu nume ca... Bula, Malaimare, Ratoi, imi pare rau ca nu mi-am pastrat numele meu de familie care e mai frumas ca lu barbatemiu nu-i rau nici a lui da al me e mai elegant

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Haideti fetelor ca m-ati facut sa rad :)

Mi-am amintit ca avem un prieten de familie care i-a pus baietelului 2 prenume: Alfredo Banderas (sa nu fie chiar ca si al star-ului, sa nu intre la belele:) De strigat, il striga "Fredi".

Joce da ce se fac cei care vor sa se casatoreasca cu cei care au un nume mai "ciudat", oare cum se impaca cu asta?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Eu de exemplu m-am casatorit cu un "Buda"... un nume destul de des intalnit in zona noastra... dar am preferat sa-mi pastrez numele de fata... mai mult, l-a preluat si sotzul...

Dar sunt si tipi orgoliosi care nu cedeaza...ca sunt mai putin barbati daca iau numele sotiei, cica..

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

Aveam o colega care se numeshte Galuscan ... Atena, shi fratele ei care e "persoana importanta, nu spui cine ... " shi-a schimbat numele ca deh, e in policica, "parol" shi-a schimbat numele dupa numele de fata al mamei.mai spun.

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Corinna,
Pe Atena o cunosc si eu.Hi-hi,am facut Preventie cu ea.
Baga si la mine un pm sa stiu cine-i fracsu .

Pe cumnata mamei mele a chemat-o Eva Adam .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenash spune:

am avut o prietenå in copilårie pe care o chema santzmare cristina si dupå ce sa cåsåtorit o cheamå punga cristina

este o profesoara la fac de chimie sectia chimie fizica pe care o cheamå kriza si din cate am inteles (nu mi-a fost profa) este foarte krizatå

Patrik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Gangurici licurici, esti p-aproape , 'dl' sida Andrei are nr. la masina cj 10 hiv...bbbrrrr!!! dementa totala, asta da umor noir!

Sa va zic io ce nume bizare am intalnit: Cotlet, Stanislaw Saptefrati (var primar cu sotul), o colega de liceu pe care o chema Floca Cristina...asta-i si cacofonie....si inc-o colega Onaca Cristiana, tot cacofonie, citita in ordinea asta....

...mai vazusem o emisiune pe prima mai demult, cu subiectul asta, intrebau oamenii de ce nu si-au schimbat nume asa bizare( Prostu, Mortu, Boubatran, etc)...faza shok e ca toti erau multumiti de numele lor, recunosteau ca-s ciudate da' ce sa-i faci.....cum a zis o batrana in final: "De ce sa-l schimb domnishoara??? Boubatran o' fo' si bunicu' Boubatran o fo' si tata, Boubatran is si io"...bine ca nu era un nene, ca atunci chiar muream de ras.....
Tare fain subiect...am ras cu lacrimila lista aia cu evidenta populatiei!!!!

Florina, mamica Elisei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Da de familia Purcareatza ce ziceti?
Iar la nume de tigani completez lista cu Televizan, Picatura si Picurela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

oameni buni am ras de era sa fac pe mine... si asta fara sa ma cheme pishoarca...
Nume haioasa... in scoala primara am avut o colega Gulie. dar stii ce-i caraghios? Am avut prieteni pe care ii chema Crivatz, Furtuna... asta cand aveam vreo 14 - 16 ani... si frate-mio mereu isi radea de mine, cica numai cu fenomene ale naturii umblam. NOT FUNNY! mai ales la varsta aia...

Muc cel mic, sammy & Nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Casiopella Fleoashca exista cu adevarat.

Cel mai tare nume de minoritara Vitrina

Familia Dinca, familie respectabila. Cei trei copii se numeau:
Dinca Carmen,Dinca Camelia, Dinca Catalin

*segmentation fault*

Mergi la inceput