Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 5
Siminaf spune:
Mai cunosc si eu o tipa cu numele de famlie Tzaralunga si un tip Burtaverde. Asa, intr-un cuvint. Asta cu burta verde imi cam facea curte intr-un timp (acu' vreo18 ani)... Doamne, bine ca nu m-am maritat cu el! Imi pastram numele de familie, sigur!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
gangurici_licurici spune:
Nume de familie Apanzurasoae... Si apropo de subiect: la un moment dat predam engleza si mi-am intrebat elevii (adulti) ce nume ar alege pentru copii. Unul dintre ei mi-a raspuns ca nu ar vrea sa puna nume ciudate copiilor, dar nici sa fie prea banale, chestie cu care am fost perfect de acord (adica nici Baltazar dar nici Lucian-iertare celor care poarta oricare din aceste nume). Asa ca l-am intrebat totusi la ce nume s-a gandit, si mi-a zis ca daca e fata i-ar placea sa o cheme Contesa!!! Asa ca ma gandesc ce o fi fost cu adevarat ciudat in capul tipului astuia. Si acuma serios, in afara de faptul ca provoaca o gramada de zambete, mai pe fata mai pe la spate, ce o fi in capul parintilor care pun nume ciudate copiilor? Adica chiar nu se gandesc ca la un moment dat, si chiar foarte curand de altfel, un nume urat poate fi o povara? Tocmai mi-am amintit ca in fac. aveam un profesor al carui nume de fam. era Sida- tip cu un simt noir al umorului, la masina avea placute personalizate: ceva de genul 01-CJ-HIV...
BellaDonna spune:

am ras cu lacrimi
asa sa vin si eu , in generala am avut colegii cu nume ca... Bula, Malaimare, Ratoi, imi pare rau ca nu mi-am pastrat numele meu de familie care e mai frumas ca lu barbatemiu nu-i rau nici a lui da al me e mai elegant![]()
Nimic fara Dumnezeu!
danette spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Haideti fetelor ca m-ati facut sa rad :)
Mi-am amintit ca avem un prieten de familie care i-a pus baietelului 2 prenume: Alfredo Banderas (sa nu fie chiar ca si al star-ului, sa nu intre la belele:) De strigat, il striga "Fredi".
Joce da ce se fac cei care vor sa se casatoreasca cu cei care au un nume mai "ciudat", oare cum se impaca cu asta?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Dar sunt si tipi orgoliosi care nu cedeaza...ca sunt mai putin barbati daca iau numele sotiei, cica..
Dana & Iris
pozele noastre
Alina spune:
quote:
Originally posted by Yasmine
Aveam o colega care se numeshte Galuscan ... Atena, shi fratele ei care e "persoana importanta, nu spui cine ... " shi-a schimbat numele ca deh, e in policica, "parol" shi-a schimbat numele dupa numele de fata al mamei.mai spun.
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Corinna,
Pe Atena o cunosc si eu.Hi-hi,am facut Preventie cu ea.
Baga si la mine un pm sa stiu cine-i fracsu
Pe cumnata mamei mele a chemat-o Eva Adam
Alina
elenash spune:
am avut o prietenå in copilårie pe care o chema santzmare cristina si dupå ce sa cåsåtorit o cheamå punga cristina![]()
este o profesoara la fac de chimie sectia chimie fizica pe care o cheamå kriza si din cate am inteles (nu mi-a fost profa) este foarte krizatå
Patrik
baby-boom spune:
Gangurici licurici, esti p-aproape
, 'dl' sida Andrei are nr. la masina cj 10 hiv...bbbrrrr!!! dementa totala, asta da umor noir!
Sa va zic io ce nume bizare am intalnit: Cotlet, Stanislaw Saptefrati (var primar cu sotul), o colega de liceu pe care o chema Floca Cristina...asta-i si cacofonie....si inc-o colega Onaca Cristiana, tot cacofonie, citita in ordinea asta....
...mai vazusem o emisiune pe prima mai demult, cu subiectul asta, intrebau oamenii de ce nu si-au schimbat nume asa bizare( Prostu, Mortu, Boubatran, etc)...faza shok e ca toti erau multumiti de numele lor, recunosteau ca-s ciudate da' ce sa-i faci.....cum a zis o batrana in final: "De ce sa-l schimb domnishoara??? Boubatran o' fo' si bunicu' Boubatran o fo' si tata, Boubatran is si io"...bine ca nu era un nene, ca atunci chiar muream de ras.....
Tare fain subiect...am ras cu lacrimila lista aia cu evidenta populatiei!!!!
Florina, mamica Elisei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
osolita spune:
Da de familia Purcareatza ce ziceti?
Iar la nume de tigani completez lista cu Televizan, Picatura si Picurela.
Muc cel mic spune:
oameni buni am ras de era sa fac pe mine... si asta fara sa ma cheme pishoarca...
Nume haioasa... in scoala primara am avut o colega Gulie. dar stii ce-i caraghios? Am avut prieteni pe care ii chema Crivatz, Furtuna... asta cand aveam vreo 14 - 16 ani... si frate-mio mereu isi radea de mine, cica numai cu fenomene ale naturii umblam. NOT FUNNY! mai ales la varsta aia...
Muc cel mic,
sammy &
Nadya
xenocid spune:
Casiopella Fleoashca exista cu adevarat.
Cel mai tare nume de minoritara Vitrina
Familia Dinca, familie respectabila. Cei trei copii se numeau:
Dinca Carmen,Dinca Camelia, Dinca Catalin
*segmentation fault*