Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 10
carmenp spune:
nu poci ca sa nu va povestesc... dupa ce m-am maritat, a trebuit sa merg la fisc in orasu` meu natal, nu mai stiu pen` ce, acolo lucra fratele ex-prietenului meu, care trebuie sa-mi completeze nu`sh` ce hirtzoage
-cum te cheama, acu?
-pasarica, zic io...
- haide bai, lasa vrajeala, zi cum te cheama
!
- pa-sa-ri-ca, insist io...
- bei, lasa gluma ca am treaba, zi cum te cheama ca io acu scriu asa![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
iren spune:
quote:
Originally posted by carmenp
mi-am mai amintit vreo doua: pe sor-mea o cheama CAZACU, pe prietena mea o chema BRINZA, pe cumetrii mei ii cheama LUPU (pe ea inainte de a se marita o chema POHOATZA", o colega de prin generala CIUCIU, o colega de liceu GISCA, un coleg de prin facultate VRABIE, pe la fac de mecanica la secretariat era d-na URSU, vecini de-ai mei BORDEI, un prieten TZARANU
apropos de ultimul, ma suna imediat dupoa ce m-am maritat "alooo, doamna chizduli..a"
si o alta faza misto, sotul meu conducea pe drum, noaptea fara lumini aprinse, il opreste politia :
"cum va numiti?"
"pasarica",
"hai , dom`le, lasa vrajeala ca-s dupa 24 ore de servici, spune cum te numesti..."
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Carmen, Pasarica o keama shi pe sor'mea, dupa casatorie, shi are o fetitza pe care-au invatzat-o ca la "organ" ii zice putza, ca sa nu spuna ca de fapt ii zice "pasarica"
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Medeea76 spune:
Nici un prahovean prin zona? Ce ziceti de deputatul nostru minunat de PRM Wiliam Branza? Cum e, ma, sa te cheme Branza? Dar nu oricum, ci Wiliam Branza! Dati un search pe google...
Medeea
carmenp spune:
hmmm, zici ca am concurenta?!
aceeasi problema am avut-o si io cu ionut, nu puteam sa-i zic ca fetele au pasarica, ca se-ncurca cupilu`, tot de putza i-am zis si io![]()
quote]Originally posted by iren
Carmen, Pasarica o keama shi pe sor'mea, dupa casatorie, shi are o fetitza pe care-au invatzat-o ca la "organ" ii zice putza, ca sa nu spuna ca de fapt ii zice "pasarica" ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
[/quote]
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
lena spune:
sunteti criminale 
pe sor'mea o chema Poenaru si acu o cheama CIOATA...rade frate miu de ea ca ccc cica a dat poiana intreaga pentru o cioata=ciot.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by iren
Carmen, Pasarica o keama shi pe sor'mea, dupa casatorie, shi are o fetitza pe care-au invatzat-o ca la "organ" ii zice putza, ca sa nu spuna ca de fapt ii zice "pasarica"
Iren dubla mamicaBogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Misto!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by danitin
In jud. Timis, la Cheveres e primar dl. Muia, la Sag - Venus Oprea (Venus=prenume si e barbat) si mai e unul pe care il cheama Luceafar (tot prenume). Si mai cunosc o persoana pe care o cheama dl Cipu. Veselia e cand suna pe cineva si zice Cipu la telefon.Aveam o colega pe care o chema Lupulescu si seful ii spune de fiecare data cand o vedea bancul cu tel. la care unul intreaba: Alo, familia Lupulescu si i se raspune - nu aici familia lu Popescu.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Mi-am amintit ca stiam si eu un tip a carui prenuma e Venus, sau Venusian, nu mai stiu exact. Faza misto e ca l-am intrebat cu ce se ocupa si tipu zice ca e dr. de dermato-venerice, si chiar era, eu fusesem convinsa ca rade de mine.
ingerash spune:

Doamne in ce hal am ras
sa va zic si eu cunoscuti : Craciun, Vrabie, Cerasela Geraldina (porecla gelatina
), Aputzei, Cretzu, Tarziu, Rosalinda & Tcaci (care se citeste caci)
cred ca mai am dar nu-mi amintesc acuma mai multe (sigur mai am
)
dianamaria spune:
Am si io un cunoscut (un furnizor) : Gilbetrix Bajnea.
Diana
POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007