Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 11
Eliza5 spune:
Eu am o verisoara pe care o cheama Andurnafia si i se spune Mafia ![]()
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
Viovio spune:

Ce subiect....
De mult nu am mai ris atit...
In generala am avut o buna prietena al carei prenume era Arcadiana...(toata lumea se mira...)
Pe directoarea scolii o chema Parepa iar pe dr la care mergeam cind eram mica Karaiosifoglu Theano(dupa casatorie a devenit Mihail).
Cum meseria mea e sa bat din usa in usa ...am mai intilnit Curtifan,Calvocorescu,Lupuloiu,Sitarus...
In privinta numelor "colorate",avind in vedere ca seful mi-a repartizat un intreg cartier populat cu rromi,am o colectie...
Cea mai tare era familia Babaloi cu prenumele asortate...Napoleon (tata),Evanghelia{mama) si copii Expertiza,Declaratia si Certificat.
Gata,mai las si pe altii...
Revin.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
axia spune:
Fetelor, mi-am mai amintit una tare
Pe Sefa Sectiei de Ginecologie de la CFR2 o chema dr.Pasarin
Am ras juma' de zi cand am citit pe o hartie.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
Mik spune:
quote:
Originally posted by carmenp
mi-am mai amintit vreo doua: pe sor-mea o cheama CAZACU, pe prietena mea o chema BRINZA, pe cumetrii mei ii cheama LUPU (pe ea inainte de a se marita o chema POHOATZA", o colega de prin generala CIUCIU, o colega de liceu GISCA, un coleg de prin facultate VRABIE, pe la fac de mecanica la secretariat era d-na URSU, vecini de-ai mei BORDEI, un prieten TZARANU
apropos de ultimul, ma suna imediat dupoa ce m-am maritat "alooo, doamna chizduli..a"
si o alta faza misto, sotul meu conducea pe drum, noaptea fara lumini aprinse, il opreste politia :
"cum va numiti?"
"pasarica",
"hai , dom`le, lasa vrajeala ca-s dupa 24 ore de servici, spune cum te numesti..."
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

Rid ca proasta in fata ecranului si nu mai pot ...

Si eu am avut un Pasarica coleg de liceu.
Cu nume de familie nostime m-am intilnit toata viata : Ciolan, Leustean, Purice (excelenta croitoreasa d-na Purice !).
Mik.
Rufus spune:
Confucius Scarlete era un copil amarat, dar cu nume nobil...
Sorei mele i-a facut curte un tip Paul Buca. Nu s-au inteles deloc si nu stiu de fapt care era motivul
. Oricum, tata i-a spus bancul acela binecunoscut cu tipul care suna la telefon la fam. Buca si intreaba: Dl Buca este acasa? Dar doamna Buca? Dar domnisoara Buca? -Dar de ce va intereseaza? - Asa, sa vad daca este acolo tot curul! Si s-a lecuit si sora-mea, desi nu era baiat rau...
http://community.webshots.com/user/tora97
Stefana spune:
Dar de ieseanul MOREL BOLEA ati auzit? A fost candidat la Primarie, iar acu' nus' ce face, are o fundatie, ceva.
P.S. Cum naiba se face ala de se tavale pe jos de ras, ca nu-l gasii?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare
baby-boom spune:
Sotul meu e din Republica Moldova, sa vedeti acolo nume pitoresti: vecinii bunicii lui:
Tcaci..de ras de ras, dar in rusa inseamna tesator..deci doar pt. noi romanii e asa amuzant!
Untmoale
Saiinsus....
....Oloi, Branza, Usturoi, is la ordinea zilei...ar mai fi dl Serafim Urecheanu, primarul Chisinaului, barbulat, si altele...cim mai storc cate un nume dau fuga si-l trec, pt. posteritate!!!
Inc-o dat: super mishto subiect!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Taty spune:
Super subiectu'!
Eu ce am auzit asa mai rare au fost:
Lebada,
Ratzoi, Ratza (apropo, profu' de logica din liceu ne povestise cum la o inspectie intra nea' inspectoru si se recomanda: Ratzoi, la care profesoru examinat: Ratza!!!!!)...
Purice (fost coleg)
Gaina
Azoitei si Zoitei (vecini)
Bolohan
Pohoatza (am vazut ca l-a mai pus cineva, e un prof de la Stiinte Economice Iasi cu numele asta, prof de Doctrine Economice pe care l-am avut invitat la un seminar si ne-a placut mult de el)
Lupu
Partzac (primul a e ca la pAine), profa de fizica din generala)
Haivaca (tata lucra la posta si s-a tavalit de ras citind pe una numele asta)
Aursulesei (fostul sef. Suna lumea la telefon si intreaba dl. Ursulescu este? Sau Aursulache...
)
carmenp spune:
aha, io l-am pus, e frate cu cumatra mea
[quote]Originally posted by Taty
Pohoatza (am vazut ca l-a mai pus cineva, e un prof de la Stiinte Economice Iasi cu numele asta, prof de Doctrine Economice pe care l-am avut invitat la un seminar si ne-a placut mult de el)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei