Nume ciudate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu am o verisoara pe care o cheama Andurnafia si i se spune Mafia

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ce subiect....
De mult nu am mai ris atit...
In generala am avut o buna prietena al carei prenume era Arcadiana...(toata lumea se mira...)
Pe directoarea scolii o chema Parepa iar pe dr la care mergeam cind eram mica Karaiosifoglu Theano(dupa casatorie a devenit Mihail).
Cum meseria mea e sa bat din usa in usa ...am mai intilnit Curtifan,Calvocorescu,Lupuloiu,Sitarus...
In privinta numelor "colorate",avind in vedere ca seful mi-a repartizat un intreg cartier populat cu rromi,am o colectie...
Cea mai tare era familia Babaloi cu prenumele asortate...Napoleon (tata),Evanghelia{mama) si copii Expertiza,Declaratia si Certificat.

Gata,mai las si pe altii...
Revin.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetita de romi....Televizorina

Studenta....Vanilia Spanachi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Fetelor, mi-am mai amintit una tare
Pe Sefa Sectiei de Ginecologie de la CFR2 o chema dr.Pasarin
Am ras juma' de zi cand am citit pe o hartie.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by carmenp

mi-am mai amintit vreo doua: pe sor-mea o cheama CAZACU, pe prietena mea o chema BRINZA, pe cumetrii mei ii cheama LUPU (pe ea inainte de a se marita o chema POHOATZA", o colega de prin generala CIUCIU, o colega de liceu GISCA, un coleg de prin facultate VRABIE, pe la fac de mecanica la secretariat era d-na URSU, vecini de-ai mei BORDEI, un prieten TZARANU
apropos de ultimul, ma suna imediat dupoa ce m-am maritat "alooo, doamna chizduli..a"
si o alta faza misto, sotul meu conducea pe drum, noaptea fara lumini aprinse, il opreste politia :
"cum va numiti?"
"pasarica",
"hai , dom`le, lasa vrajeala ca-s dupa 24 ore de servici, spune cum te numesti..."

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Rid ca proasta in fata ecranului si nu mai pot ...

Si eu am avut un Pasarica coleg de liceu.
Cu nume de familie nostime m-am intilnit toata viata : Ciolan, Leustean, Purice (excelenta croitoreasa d-na Purice !).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Confucius Scarlete era un copil amarat, dar cu nume nobil...
Sorei mele i-a facut curte un tip Paul Buca. Nu s-au inteles deloc si nu stiu de fapt care era motivul. Oricum, tata i-a spus bancul acela binecunoscut cu tipul care suna la telefon la fam. Buca si intreaba: Dl Buca este acasa? Dar doamna Buca? Dar domnisoara Buca? -Dar de ce va intereseaza? - Asa, sa vad daca este acolo tot curul! Si s-a lecuit si sora-mea, desi nu era baiat rau...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Dar de ieseanul MOREL BOLEA ati auzit? A fost candidat la Primarie, iar acu' nus' ce face, are o fundatie, ceva.

P.S. Cum naiba se face ala de se tavale pe jos de ras, ca nu-l gasii?

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Sotul meu e din Republica Moldova, sa vedeti acolo nume pitoresti: vecinii bunicii lui:
Tcaci..de ras de ras, dar in rusa inseamna tesator..deci doar pt. noi romanii e asa amuzant!
Untmoale
Saiinsus....
....Oloi, Branza, Usturoi, is la ordinea zilei...ar mai fi dl Serafim Urecheanu, primarul Chisinaului, barbulat, si altele...cim mai storc cate un nume dau fuga si-l trec, pt. posteritate!!!

Inc-o dat: super mishto subiect!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Super subiectu'!
Eu ce am auzit asa mai rare au fost:
Lebada,
Ratzoi, Ratza (apropo, profu' de logica din liceu ne povestise cum la o inspectie intra nea' inspectoru si se recomanda: Ratzoi, la care profesoru examinat: Ratza!!!!!)...
Purice (fost coleg)
Gaina
Azoitei si Zoitei (vecini)
Bolohan
Pohoatza (am vazut ca l-a mai pus cineva, e un prof de la Stiinte Economice Iasi cu numele asta, prof de Doctrine Economice pe care l-am avut invitat la un seminar si ne-a placut mult de el)
Lupu
Partzac (primul a e ca la pAine), profa de fizica din generala)
Haivaca (tata lucra la posta si s-a tavalit de ras citind pe una numele asta)
Aursulesei (fostul sef. Suna lumea la telefon si intreaba dl. Ursulescu este? Sau Aursulache... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aha, io l-am pus, e frate cu cumatra mea
[quote]Originally posted by Taty

Pohoatza (am vazut ca l-a mai pus cineva, e un prof de la Stiinte Economice Iasi cu numele asta, prof de Doctrine Economice pe care l-am avut invitat la un seminar si ne-a placut mult de el)

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput