Nume ciudate

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by tamar
cioara (nume de familie)

CIOARA ii cheama pe vecinii mei de la etajul 2
El ca el, dar doamna Cioara....

De "domnul Ciobanu" ce ziceti? Nu`i un pic fortzata alaturarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:

De "domnul Ciobanu" ce ziceti? Nu`i un pic fortzata alaturarea?

Asta-i taica-miu!!!!!

De-asta le dadeam eu test baietilor inainte de a ma intalni cu ei

Dar sa spun si io o faza simpatica...Eram profa in primul meu an de invatamant si intru la o clasa a 11-a. Normal, intreb si io cine-i dirigintele clasei (nu ca mi-as fi cunoscut colegii!!!)din complezenta. Imi raspunde un cor de voci: Domnul Putzanu!! M-a bufnit rasul si le-am spus ca daca ma vad tanara nu inseamna ca trebuie sa-si bata joc de mine...si cand deschid catalogul ala provizoriu, ce vad?? Diriginte: prof. Putzanu Marius

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Da' de Luminel, casatorit cu Ribana, ce ziceti? Culmea e ca nu e niciunul tigan...

Scriindu-va mi-am amintit de un banc: indianul cu fiul cel mic la o plimbare de recunoastere in padure. Cel mic: Tata, de ce pe sora mea cea mare o cheama Raza de Soare? Tatal: pentru ca, fiule, dupa ce s-a nascut a iesit soarele si asa frumos o lumina pe fata... si am zis ca asa o sa o cheme, Raza de Soare.

Tot mergand, cel mic intreaba iar: auzi, tata, dar pe fratele meu de ce-l cheama: Pana de Vultur? Tatal spuse: pentru ca in clipa in care l-a nascut mama ta, un vultur a trecut pe deasupra si o pana a cazut langa fratele tau si am zis ca asa o sa-l cheme, Pana de Vultur.

Tot mai mergand, cel mic intreaba iar: auzi, tata, dar pe fratele mijlociu de ce-l cheama... la care tatal enervat: auzi, ia mai slabeste-ma cu intrebarile, Doi Câini Incârligati in Ploaie...

Pupici.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Cotzovan, Bucaru, Musca Romeo, Chitzu Marian, Baloniu Gabriela, Dindirica Mitutza.
Din pacate cei ce poarta astfel de nume nu sunt vinovati cu nimic. Poarta vina cei care i-au numit asa. Haideti sa nu mai radem de ei! Zic eu, dupa ce am ras cu gura pana la urechi. Dar nu este cinstit!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauraflorenta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu stiu pe cineva care se numeste Dragoi Mihnea Anton Coriolan Mitru.Pe bune. E un baiat exceptional.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mai da ce o fi in capul parintilor sa puna prenumele atat de ciudate...
hai ca la nume mai merge, ca vorba aia, asa-l mostenesti...da si prenumele sa fie in bataie de joc?

Oricum, am ras cu lacrimi...sincer, se pare ca nu cunosc eu multa lume sau nu tin minte numele...da io nu am intalnit asa nume ciudate inca...
Pe mine ma chema Bindea inainte de casatorie...un nume cam neutru... da acu ma cheama Adam
M-am prapadit de ras!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu lucrez cu dl Gâgă, dna Bâtă si dl Măciucă
No comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by liliac1
Dar sa spun si io o faza simpatica...Eram profa in primul meu an de invatamant si intru la o clasa a 11-a. Normal, intreb si io cine-i dirigintele clasei (nu ca mi-as fi cunoscut colegii!!!)din complezenta. Imi raspunde un cor de voci: Domnul Putzanu!! M-a bufnit rasul si le-am spus ca daca ma vad tanara nu inseamna ca trebuie sa-si bata joc de mine...si cand deschid catalogul ala provizoriu, ce vad?? Diriginte: prof. Putzanu Marius

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

O faza asemanatoare am patit si eu (profa fiind) si elevii faceau matematica cu domnul Fotache. M-am facut fetze-fetze si m-am straduit sa nu izbucnesc in ras.

Si mi-am amintit de tot felul de prenume (vorba cuiva: numele nu ai cum sa-l schimbi dar unii parinti cred ca nu-s normali. Cum sa ii pui baiatului numele de Ghiocel!?? (si Anton numele de familie)

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Imi aduc aminte de un tigan din Cta,unde imi petreceam eu vacantele cind eram prunc,care avea 5 fete si pe toate le chema Rodica.Tipul era alcoolic,de cite ori se duce sa isi inregistreze noua progenitura,se ducea beat si cind ajungea acolo statea el ce statea,se gandea la un nume,nu ii venea nimic in cap si singurul nume care i se arata era RODICA,noroc cu nasii care puneau alte nume la botez.Si tarziu in liceu,aveam o colega,f frumoasa de altfel,dar traumatizata din cauza numelui pe care il avea....Gamalie Filofteia Eufrosina Veturia....De mare angajament.Noi o strigam INA,dar nu era suficient sa se simta OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va invit sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60662" target="_blank">aici

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput