Nume ciudate
Raspunsuri - Pagina 14
laura radulescu spune:

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauraflorenta/my_photos
a.cicel spune:
Am si eu cateva cunostinte cu nume hazli:
Profa de chimie di liceu – Butika Marghioala
O colega de clasa – Pulika Hainy (Hini se citeste)
Un coleg de-al mamei lucreaza in armata, e maior si il cheama: Militaru.
olguttza spune:
Fetelor, literatelor care-ati facut TL cu asa-zisu' Napoleon Ratza (mare om, mare caracter, desi are un metru cu ziaru' sub picioare
)!!! Asta e o legenda!! Pe el il cheama Nicolae Ratza!! Saracu'...
Pe campineanu' peremist William Branza il cunosc in persoana inca de pe vremea cand era un amarat de buticar si se dadea la toate adolescentele din orash
.
Pe aceleasi meleaguri prahovene, la Institut, matematicienii (nu'sh daca mai lucreaza) Barbaroshie, Barbalata si Barbalunga - toti 3 in acelasi birou.
Acu' sa va povestesc de familia Tudor....Ehe, familie de tarani, carutzashi, cu 3 baieti, a caror mama si-a luat lumea-n cap acu' multi ani si dusa a fost! Tatal, barbat care si-a crescut cum a putut odraslele, capul familiei, este Tudor Arghezi. Baiatul cel mare, Tudor Vianu, mijlociul, Tudor Gheorghe, si mezinul, Tudor Vladimirescu, au facut doar 8 clase, dar n-ai zice!
![]()
Doamna doctor Pasarin, de la CFR 2, este o dragutza!
Fam. Pasarica, din Urlatzi, era famelie de intelectuali: ea invatzatoare, el prof. de mate. Niste personalitati in orasul lor.
Cand m-am maritat, am renuntat la numele meu de fata, Radu, ca sa-l iau p-al sotzului, Spanu. La fel si soacra'mea, da' ea a renuntzat la Capritza
. Furtuna mi-a fost coleg de banca, ca si Boeru si Donadin (mi-e cea mai buna prietena).
Dar de Barhala Teonia, Buleandra, Venera (zisa si Venerica
), Abalintoaei, Abuzatoaei, Aciocaneasa, Noe, Hadrian si Mioritza (prenume), Amarfei, Ariciu si lista poate continua...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Ramba spune:
Numele meu de fata este Rump = fund (in engleza) 
Dar chiar tin la el.
Am o cunostinta pe care-l cheama Piciorush Napoleon.
Am cunoscut un cuplu in facultate: pe el in chema Bordei, zic eu, cam naspa, lasa ca luati numele ei. Pe ea o chema Belciug.
Un angajat la firma la care lucram inainte avea numele Mucea Atanasie.
De atunci cand sotului meu ii curge nasul ii spun ca e Mucea Atanasie.
Eu cand sunt racita sunt Valeria Racila.
Am avut un coleg pe care-l chema Buzila.
Dar de Baicoi ce ziceti?
baby-boom spune:
O fosta colega de liceu are numele :
Kollo Pety Ferko Dana....bun, da' fata e romanca get beget....cica pe la a 4 generatie din partea tatalui au fost maghiari!
...prietena ei cea mai buna era Dobos Lucica
Asta e!!!![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
deya spune:
si eu si eu
pe mine ma cheama RACU da nu ma dranjeaza si sunt foarte mandra de numele meu .
racu andreea oana:))
Siminaf spune:
Da' de Butoi si de Cazan ati auzit? Si amindoi sint oameni cu "greutate", asa cum arata si numele.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
Hai, ca mi-am mai amintit unu', absolut mortal: prof. de lb. romana din liceu: Pilipautzeanu, cu a de la "a ramine".

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
carmenp spune:
o colega Bursuc, o prietena Paraeac, un profesor de mate Bostan
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei