Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, LA MULTI ANI pentru Elena, Inuta, Alexia si Vali02 !!!

Danina, multa sanatate!

Pupici pentru Amelia!

Sanatate lui Andrei si tuturor bebicilor bolnaviori.

Vesti despre noi: Am scapat de mucisori cu ser si pompita...

Sta singur in picioare!!!

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!,pt ziua de ieri cu scuze pt intarziere, si tot binele din lume!

LILIA,ma bucur ca e mai bine Amelia,si imi pare rau ca totusi nu se termina aici operatiile...insa va dorim multa sanatate si curaj in continuare,!

Sanatate si pt ALEX al ANEI, si sa auzim numai de bine!

Noi avem un inceput de conjuctivita,si ne chinuim cu picaturile..sunt putin trista ,sper sa-i treaca repede.

Am vazut si noi pozele si sunt superbi toti copilasii, si la mai mare

la toata lumea si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ania am vazut pozele Inutei. Trebuie sa marturisesc ca e una din preferatele mele, e asa de frumusica!

patrice sanatate Ilincai! Ai incercat cu pastile de Karvol ca sa o desfunzi?

ana miti ce ma bucur ca Alex e vesel!
Si eu vroiam sa va intreb ce cuvinte mai zic copilasii vostri cu intentie. Dodolina zice "pa-pa", "papa", "aba" (=apa), "mama", "tata", "dada" (=bona), "aela" (= mihaela, mama), "ne-ne" (=nu), "na-na" (bataie), "oco" (=acolo), "bebe" (cuvantul favorit!).

ana tocmai ma pregateam sa te sfatuiesc sa nu lasi copilul la soacra, nu de alta dar daca nu e invatat cu ea, se va speria trezindu-se singur acolo. Vad ca deja ati experimentat

Dodolina mea e obisnuita cu ai mei si cu bona, cu care sta cea mai mare parte a zilei. Pe socrii mei ii cunoaste, sta cu ei un timp, dar doar la plimbare. Si daca vede ca trece ceva timp si nu aparem se pune pe niste urlete mama, mama!
Nici vorba sa o pot lasa in casa lor!

Apropos de soacre, fiti atente ce-mi face a mea duminica. Au venit sa-si faca vizita saptamnala. Am zis sa profit si eu si am lasat-o pe bebelina cu ei afara, iar eu am intrat la Plaza sa ma plimb prin magazine. Dupa un timp m-am intalnit cu ei, intrasera in magazin. Dodo a inceput sa strige fericita "mama', "mama' si s-a lipit de picioarele mele, se tinea strans de pantalonii mei. Soacra-mea nimic, s-o desprinda ca sa mearga cu ea. Ce credeti ca nu s-a lasat, desi fata zbiera ca din gura de sarpe, de se uita tot mall-ul la noi . Pana la urma i-am zis eu s-o lase in pace. Am plecat impreuna mai departe prin magazine, fata nu vroia sa mearga decat de manuta cu mine, ea nimic, s-o ia si ea de mana, desi Dodo nu suporta sa mearga tinuta de ambele manute si chiraia . Nu putea Domne sa inteleaga, a tras de sarmanul copil pana a trebuit sa plecam acasa, ca mi-era frica ca ii rupe manutele.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nexus, ha, ha! Mai sti ca n-o fi un semn ca o placea pe fetita?
Ana_miti, felicitari pentru canini.
Crismir, speram sa va treaca repede conjunctivita.
Ana_a, daca ai posibilitatea sa stai cu copilul, eu zic sa nu-l lasi cu soacra. Acum cand e mic are multa nevoie de mama, asa ii creste siguranta de sine. Contrar a ceea ce se crede, copiii lasati de mici cu alte persoane au dificultati cand merg la gradi, sunt mereu speriati ca vor fi parasiti acolo. In timp ce aceia care stau pana mai tarziu cu mama (ma refer 3 ani, nu pana la scoala) sunt linistiti si nu au frica de abandon.
Treaba asta e ca si cu imbolnavirea. Il duci in colectivitate cand e deja mai maricel, are anticorpi si organismul lui poate lupta.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

PLEASE HELP!!!!!

M-a anuntat bona ca ii e rau si ca vrea sa plece azi acasa, am chemat-o repede pe mama si acum aflu ca bona a anuntat ca ea nu mai face fata sa aiba grija de ILinca si ca nu mai vine de maine!!!!!!!!!Ce naiba ma fac? Stiti voi pe cineva de incredere? ( mama nu are voie sa o ridice in brate pe Ilinca...)

Sunt disperata.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Doamne, patrice ce ghinion ai! Asta e a doua bona care pleaca, nu?
Din pacate nu te pot ajuta, si eu am fost disperata la un moment dat cand a inceput bona sa zica ca nu mai poate ...
Incearca sa-i maresti salariul, asta o fi cauza!

crini, asta o fi regula da` iti zic eu o exceptie - eu am stat numai cu mama si tata 2 ani jumate, nici macar o zi cu altcineva. Iar la gradi am plans apoi 4 ani zi de zi si nu m-am acomodat de loc!

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Am pus cateva noi aici

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Patricia imi pare rau de faza cu bona!Sper sa-ti gasesti alta cat mai repede! Ilinca cum se mai simte?Multa sanatate de la noi!

Naty am vazut pozele cu pitica ta.....ce scumpa e ! ...dar tot pe punct de plecare!

Ana bine ca ti-ai "recuperat" piticul! Rad eu rad, dar sincer nu stiu cum as reactiona daca ar trebui sa-l las o vreme pe bazuc la altcineva........noroc ca nu am la cine!

Ana_Miti ma bucur ca e vioi Alex! Carnita ai incercat sa i-o dai in combinatii mai traznite(de ex cu fructe)?Poate asa o papa!

Crismir multa sanatate la pitic si sa-i treaca repede conjunctivita!

Sa va zic de noi: tot mucos e bazucu....si azi mergem la vaccin!Si eu am emotii(zici ca nu-s bine la cap!!!)
Dar altceva vroiam sa va zic: stiti ce face Alesio mai nou?Paraste!!!!!!
Cand il cearta Ovi pentru ceva vine la mine cu o mutra din aia taaaaaaaare spasita si imi zice" tata"! Eu il intreb "te-a certat tata?" si el zice" "na-na-na"!
Alta faza: ieri a cazut pe covor, in locul limpede si s-a lovit putin la cap! Vine la mine in bucatarie tot plangand si imi arata cu degetul unde sa-l pup. Il pup pe caput unde mi-a aratat si il intreb" unde ai cazut?". Ma ia de mana si ma duce in camera si pune degetelul pe covor sa-mi arate unde a cazut!
Ma mir de piticul meu pe zi ce trece cat de rapid creste si se dezvolta!...si il iubesc! ....da' rau de tot!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Hai mai Naty, chiar asa?
La noi s-a aplicat regula, ca eu am lasat fata cu babysitter si era gramada pe mine cum veneam acasa, nu vroia sa stea cu nimeni, cand veneau bunicile se agata de mine sa n-o ia in brate. Si astea desi o iubea pe cea care statea cu ea, s-acum cand o vede fuge la ea, o ia in brate si-o pupa.

nature, cred ca e tare neplacut. Sper sa gasesti repede pe cineva de treaba.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

crini, naty...nu ziceti voi rau, treaba este ca am de facut curat in casa, nu imi permit sa platesc pe cineva sa imi faca, si cu Stefan in casa nu pot...asta e motivul pentru care il duc, ca daca ar fi dupa mine as lasa prafu pe dulap de 2 cm grosime
crini, cat despre ceea ce zici tu...hm...cred ca depinde si de copilas, de exemplu fetita surorii mele a plans putin de tot la gradi, sa acomodat repede, in schimb am auzit de alti copilasi care plang mai mult, altii care plang sambata si duminica ca gradi este inchisa....

Andreea haha...pai da...2-3 zile de curatenie tot va trebui sa fac, doar ca acum ca soacra sa linistit si a vazut si ea ca nu vrea sa doarma acolo, eu stiind ca seara il aduc acasa am si spor la treaba si nici nu sunt prea necajita ca nu e langa mine!(dar azi nu l-am mai dus, de maine!)

Naty, acum ma uit la pozele cu bebelina ta, e o scumpa!!

Am gasit solutia seara sa-i pun pampersul fara prea multe proteste!!!Sting lumina si il imbrac pe intuneric!La lumina veozei data aproape de minim...nici nu misca!Asa se linisteste cum sting lumina ca o musca! Dar ziua cand e lumina afara...nici o sansa!Azi m-am enervat pe el dupa lungi insistente sa pun pampersul si l-am pus in patutz si am iesit din camera sa ma calmez pe cand m-am intors a facut pisu in pat

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput