Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Multumim de aprecieri dragelor.
Naty-tocmai am admirat-o pe scumpetea ta...e haioasa foc.
Nature-imi pare rau ca ai ghinion cu bona ...sper sa rezolvi cat mai repede problema...Ma intrebai de jucaria primita de Ina..este luata din Cora din cate stiu eu (daca intrebai de cea de impins cu multe butonase).Hehe...am vazut ca si voi aveti carucior BREVI..SUPER
Pufy-e un dulcic Alesio si istet foc..e si normal sa te topesti dupa el..pupici de la noi
CRISMIR- sa treaca repede conjunctivita .

Am mai pus poze de la petreceea cu pitici de aseara incepand de aici

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am fost la vaccin! A fost ok! ....numai ca dupa vaccin a inceput Alesio sa le spuna la asistenta si la doctorita" pa, pa" si le facea cu manuta! (toate astea in speranta ca plecam mai repede de acolo!).
Peste o luna mergem sa facem ROR-ul iar peste 2 luni ii facem Varilix-ul!

Aniela acum ma uit la ultimele poze puse!E o frumoasa Inutza....n-am cuvinte! Iar cu caciulita aia de animalut e adorabila!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Naty, m-am uitat la pozele voastre, e o scumpete fetita ta. Si cum striga ea ca vrea afara!
Pufymic, sa n-aveti reactii la vaccin.

Andrei se uita la tati care face flotari si sa-l vedeti cum se aseaza si el in 4 labe, incearca sa ridice funduletul si-i cade capul in fata. Ne prapadim de ras.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani tuturor bebicilor care au implinit 1 anisor de cand nu am mai intrat noi!!!!!!!!!!!!!!

Am vazut si eu poze , numai copii frumosi si ce torturi.......lesin langa monitor.

Lori tot mucioasa dar e mai bine.Ciudat dar de ieri nu mai tipa cand ii desfund nasucul.Iar azi pe la pranz a stranutat si s-a dus a luat pompita si a venit la mine sa-i desfund nasucul, nu mi-a venit sa cred. A stat cuminte in picioare langa mine si nu a miscat capul deloc.Ce bine ar fi sa o tina pana ne trece raceala.

Ieri in parc nu am putut sa i iau din fata unei terase 20 de minute se auzea muzica grecesca si a dansat fata mea intruna, cand incercam sa o iau sa plecat incepea sa planga.Norocul meu ca a oprit muzica , altfel nu stiu cum plecam de acolo fara tipete.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorema la micuta ta dansatoare!Multa sanatate si s-o tina naravul cu pompita!

Crini m-a distrat faza cu flotarile!Acum piticii nostri sunt fix ca niste maimitici!Si Alesio imita tot ce vede!Cand se incalta Ovi sa mearga la lucru vine si-mi arata cu manutele cum face tati!Sau cand se piaptana isi duce si el manutele la cap sa-mi arate cum face tati!Sunt tare haiosi!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Azi am fost la chirurgul la care am fost trimisi de pediatru si i-a decalotat putza lui Dami. A zis ca e mai bine s-o facem acum decat sa asteptam sa se infecteze. A decalotat-o manual, Dami e ok dar cand trebuie sa faca pipi....Doamne, nu va doresc sa auziti urlete ca ale lui, si se strange mititelul de picioare si nu vrea numa la mine in brate si eu plang odata cu el si Ioana pe langa el plange si ea ca zice ca-i mila de fratiorul ei. Noroc ca am convins-o sa doarma la mama ca altfel cred ca-l vechea toata noaptea iar maine la scoala era chiauna.

Nature mare ghinion cu bonele tale! Sanatate Ilincai si la toti copii bolnaviori.

Ana eram sigura ca nu rezisti si azi fara Stefan. Ti-am raspuns la PM, daca mai e ceva intreaba-ma!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragele mele...

am pus si eu poze cu Lia de la petrecere...va invit sa le vedeti...
la multi ani
Elena
Irina Georgiana
Alexia

eu am avut ceva probleme cu bebe3, ieri ne-a cam speriat ca vrea sa vina mai devreme asa ca azi Lia e la cumnata mea. A trebuit sa-l las si pe Alex cu ea, ca nu sta nici ea singura doar cu cumnata, dar atata timp cat e Alex acolo nu are nici o treaba. cand vine sotul de la servici o va aduce acasa...
oricum la mine e acum straniu, de cata liniste...

ana-am citit povestea ta. ma bucur ca se mai linisti soacra...Ma bucur ca e bine puiutul, reactia lui e perfect normala la aceasta varsta...dar pe de o parte -sa nu dati cu rosii in mine, ca n-am rabdare sa fac suc de rosii acum- e bine ca se invata si cu altcineva, alta casa...ai nevoie-e o urgenta medicala sau de alta natura, stai linistita ca e invatat cu persoana respectiva si ca ea-i cunoaste obiceiurile, gusturile, limbajul...opinia mea e ca e bine ca va sta acolo fie si cateva ore pe zi pentru 2-3 zile, si daca mai ai ocazia mai trimte-l o ora, doua-iti faci si tu treburile in casa fara stress...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am vazut si eu pozele cu Alma si Elena la 1 an...sa va traiasca...frumoase fete. Si elena are un zambet de te topeste...Alma e super-isteata, se vede...
Danyce-torturile acelea mi-au facut o pofta.

am vazut poze cu puiutii de pe albumul de 1 an...zisei eu ca s-au facut mari.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-33

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Anamari-am vazut pozele cu ingerashul de Lia. Bine ca s-a cumintit si bebe3, iar tu bucura-te de liniste.
Geo-uff..saracutzul Dami ..spersa-i treaca cat mai repede durerea.

Ina e iar racita..iar eu sunt cu moralul la pamant..avem deja o luna de cand suntem tot asa..ba tuseste, ba ii curge nasul...simt ca cedez psihic

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salutare
La multi ani! celor care se sarbatoresc azi de Sf Dumitru si celor care nu le-am urat zilele trecutebnoua ni s-a stricat computerul, asa de rau a fost, parca nu aveam stare, oricum de abia apuc sa stau si eu, mai mult cand doarme ca altfel vine si il opreste de 100 de ori.
Ania am vazut pozele de ziua Inutei e o dulce si are niste ochi supewrbi, i-am vazut si pe frumoasa Adela si printisorul Andrei
Sa va traisca!
sanatate Iunutei! acum ce ii dai de raceala?
noi maine mergem la vaccin , la Priorix, sper sa fie bine
Patricia ce a facut cu bona, cum ai rezolvat?
va pup ca nu ma lasa sa stau

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput