Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Andita, eu mai astept pana pe 15 ca atunci mi-a zis sa revin cu un telefon - asa ca stau cumintica!

Da, chiar, Raza - cam rarutz - ca si razele de-afara, de altfel

Pe maine, fetele!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Fetelor, viitoare miresici, nu v-am uitat nici eu. Am postat si eu la "Nunti de poveste" pentru cine e interesata si in plus gasiti poze in link-ul din semnatura. Eu vroiam insa sa va dau un sfat. La un moment dat am vazut ca discutati depre crinolina ca voi nu vreti rochie cu crinolina. Ei bine, sfatul meu ar fi sa nu va luati rochie fara crinolina, decat daca e modelul de asa natura. De ce? Pai, eu de exemplu sunt cam impiedicata de felul meu. Si-asa m-am impiedicat de cateva ori de rochie, dar in general crinolina m-a salvat de la a-mi rupe nasul de tot. In plus m-a ajutat sa ma misc mult mai lejer, n-a prea trebuit sa-mi ridic rochia si nici n-am avut probleme de "spatiu" in masina. Eu daca ar fi sa mai fac nunta o data, tot rochie cu crinolina mi-as lua. De asemenea va sfatuiesc ca pentru dans sa aveti o pereche de pantofi gen balerini. Va veti simti super comod si veti putea dansa fara probleme toata noaptea!!!
Si, daca mai acceptati un sfat de la mine...daca puteti, nu inchiriati rochia. E IMPOSIBIL sa n-o murdaresti, patezi, agati, rupi, etc. Pierzi si garantia si...pe mine m-a costat mai ieftin s-o cumpar decat s-o inchiriez. Acum depinde si unde vreti sa va faceti rochita. Dar eu am stat linistita cand mi-am intins sarmalele pe corset, cand mi-am agatat jupa de catarama de la pantof si cand mi-am innegrit rochia pe strazile prafuite ale Bucurestiului. Evident, voi faceti cum va doriti, eu doar am incercat sa va ajut un pic. Bafta in continuare la pregatiri, pupici.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

De acord cu ce a zis si lexi, iar daca tot veni vorba de sfaturi sa va zic si dezavantajele unei crinoline imense. eu una nu m-am multumit cu ce s-a gasit prin oras si am cautat pana am innebunit cea mai mare crinolina ever! Evident, am si gasit-o! Problema mea era rochita mult prea grea, cu nu siu cate jupe si jupoane, care indoiau o crinolina normala si nici nu aratau asa cum imi doream.
Partea buna a lucrurilor este ca m-am simtit ca o printesa! A fost ceva de vis! Partea rea a lucrurilor este ca mi s-a parut incredibil de greu sa fac poze cu diverse persoane findca imi indoiau rochia, adica nu incapeau prea aproape de mine, in masina abia daca am incaput pe bancheta din spate si am riodicat rochia ca sa se "vare" d-ra de onoare respectiv sotul sub ea , imi era greu sa circul printre ,mese caci era cam mic spatiul, si mai greu sa ma asez la masa din nou din motive de spatiu, asa ca nasul si mirele meu au fost nevoiti sa imi faca muuuult loc de fiecare data cand ma ridicam sau ma asezam .

Concluzia mea este ca desi dezavantajele unei crinoline de dimensiuni foarte mari sunt evidente...senzatia pe care o ai purtand-o...e de vis si nu se compara cu nimic altceva ...
Pupici si spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ralule in ce oras te mariti??

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Mie imi e groaza ca ma marit intr-un oras mic si nu am prea multe variante in a alege meseriasi de gen. Cred ca nu am prea multe alternative in cameramani , fotografi si decoratiuni cu baloane si flori.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
A VENIT IUBI ACASA

Lexi spnea sa alegem crinolina. Eu mi-am luat rochie cu crinolina, dar am gasit si o jupa speciala pentru rochii de mireasa. Adevarul e cda si eu sunt cam impiedicata si mi-e frica sa nu cad in nas, dar in acelasi timp nu vreau sa fie un chin asezatul la masa si plimbarea printre mese din cauza crinolinei. Mai am trei luni si 24 de zile sa ma hotarasc ce voi purta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

'Neatza miresici!! Uite ca am si eu timp sa mai scriu...
Apropo de crinolina....eu am probat ceva...un fel de jupa subtire....cu 3 cercuri micutze... nu era foarte larga ....si era super flexibila (presupun ca aia-i crinolina) ...Mie mi-a placut mult, chiar mi s-a pasut si mie ca ofera libertate de miscare...am incercat sa ma si asez....si nu m-a incomodat deloc... Oricum,. eu am de gand sa probez toate variantele posibile....si apoi ma hotarasc :D

Sora mea pana la urma nu face la anu nunta....ca nu mai prea gaseste local...cam tarziu, nu? Asha ca ... o sa fie miresica de 2007. Mai bine asha... Ca deja imi simteam nunta partial neglijata daca facea si ea la cateva luni dupa mine.... Ce rea is

Nunta noastra
Marturii
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu vreau rochie cu crinolina dar,pe deasupra crinolinei, vreau si 2-3 fuste de tulle pentru ca, desi vreau o fusta cat mai infoiata si lejeritatea pe care ti-o da crinolina, nu vreau sa se vada arcurile prin fusta.
Prin urmare mi se pare ideala varianta de mijloc: crinolina si 2-3 jupoane.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Calarasi, mai mult sat decat oras.........

quote:
Originally posted by ralucah

Ralule in ce oras te mariti??
quote:
Originally posted by ralu_trancu

Mie imi e groaza ca ma marit intr-un oras mic si nu am prea multe variante in a alege meseriasi de gen. Cred ca nu am prea multe alternative in cameramani , fotografi si decoratiuni cu baloane si flori.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor
a.cicel ma bucur pentru tine
Krelia de unde fac eu rost de cameraman , unde gasesc ??

Si o alta chestie este ca m-ati pus pe ganduri ca eu vroiam sa-mi inchiriez rochia dar decat sa-mi ceara aia cine stie cat pt ca s-a prafuit putin...cred ca mai bine mi-o cumpar si pot sa o si rup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Mi-a trecut si mie prin cap sa imi inchiriez rochia, dar mi-am amintit cat de mult a suferit mama ca ea a inchiriat rochiat si are un gust tare amar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by jesia

Neata fetelor
a.cicel ma bucur pentru tine
Krelia de unde fac eu rost de cameraman , unde gasesc ??

Si o alta chestie este ca m-ati pus pe ganduri ca eu vroiam sa-mi inchiriez rochia dar decat sa-mi ceara aia cine stie cat pt ca s-a prafuit putin...cred ca mai bine mi-o cumpar si pot sa o si rup

Eu nu am avut prea multi bani (nu ca acuma as avea) pentru o rochie de mireasa care sa fie doar a mea, asa ca am hotarat sa o inchiriez. Pana am fost la o nunta unde rochia miresei a luat foc. Cand au adus tortul miresei, flambat, fratele mirelui a vrut sa-l murdareasca pe acesta cu frisca, dar s miscat tortul, iar una din spirtiere a cazut pe rochia miresei. Va dati seama ce panica a fost acolo. Si atunci am zis ca mai bine caut o rochie draguta si ieftina, decat sa inchiriez una, care e mai scumpa si sa o platesc daca se intampla ceva cu ea.
Va spun sincer ca nu am cautat ceva foarte sofisticat. Am cumparat-o de la Suceava cu 3 milioane jumate. Dar e a mea si imi place.

Mergi la inceput