Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papusika spune:

[Misto idee........ Cum? De unde? Cat?

Am vazut saptamana trecuta, intr-un magazin cu diverse de la Dristor, bucata era 30 de mii...erau pe roz, alb si bleu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

multam de urari!!!! si Krelia cu "motz" mersi de ajutor cu tehnica asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

CU CAT TIMP INAINTE SE "ANGAJEAZA" CAMERAMANUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Mie imi e groaza ca ma marit intr-un oras mic si nu am prea multe variante in a alege meseriasi de gen. Cred ca nu am prea multe alternative in cameramani , fotografi si decoratiuni cu baloane si flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, viitoare miresici, nu v-am uitat nici eu. Am postat si eu la "Nunti de poveste" pentru cine e interesata si in plus gasiti poze in link-ul din semnatura. Eu vroiam insa sa va dau un sfat. La un moment dat am vazut ca discutati depre crinolina ca voi nu vreti rochie cu crinolina. Ei bine, sfatul meu ar fi sa nu va luati rochie fara crinolina, decat daca e modelul de asa natura. De ce? Pai, eu de exemplu sunt cam impiedicata de felul meu. Si-asa m-am impiedicat de cateva ori de rochie, dar in general crinolina m-a salvat de la a-mi rupe nasul de tot. In plus m-a ajutat sa ma misc mult mai lejer, n-a prea trebuit sa-mi ridic rochia si nici n-am avut probleme de "spatiu" in masina. Eu daca ar fi sa mai fac nunta o data, tot rochie cu crinolina mi-as lua. De asemenea va sfatuiesc ca pentru dans sa aveti o pereche de pantofi gen balerini. Va veti simti super comod si veti putea dansa fara probleme toata noaptea!!!
Si, daca mai acceptati un sfat de la mine...daca puteti, nu inchiriati rochia. E IMPOSIBIL sa n-o murdaresti, patezi, agati, rupi, etc. Pierzi si garantia si...pe mine m-a costat mai ieftin s-o cumpar decat s-o inchiriez. Acum depinde si unde vreti sa va faceti rochita. Dar eu am stat linistita cand mi-am intins sarmalele pe corset, cand mi-am agatat jupa de catarama de la pantof si cand mi-am innegrit rochia pe strazile prafuite ale Bucurestiului. Evident, voi faceti cum va doriti, eu doar am incercat sa va ajut un pic. Bafta in continuare la pregatiri, pupici.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

plici
jesia, depinde de agenda lor si de cand incep ei sa-si organizeze tarifele pentru anul viitor...in principiu, daca ti-l gasesti, te poti intalni cu el deja, sa-ti arate casete cu nuntile la care a filmat, cu filmuletele-montaj si daca nu-ti place, te indrepti spre altul..si tot asa, pana il gasesti pe cel potrivit si il "arvunesti"
Eu, pe-al meu, il astept sa termine cu nuntile...sa-i ramana doar jobul de la TV - ca sa-l pot prinde mai liber sa ne vedem odata , ca de vorbit la telefon m-am saturat! - noroc ca-l cunoastem!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

anangel_lexi, am citit povestioara ta! si mi-au placut si pozucile
Mersic pt sfaturile tale!
Iti voi urma exemplul rokitei cumparate, si nu inchiriate - exact din motivele enumerate de tine insa, la treaba cu crinolina, ma abtin...e chestie de gusturi si evident nu se discuta - acum, am senzatia ca voi fi intr-un clopot, nu intr-o fusta....dar, promit ca voi proba si ceva de genul asta, ca sa vaz cum ma voi simti atunci
Inca o data, mersic si casa de piatra!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Eu am probat ambele tipuri de rochite. E misto cu fuste multe dar si crinolina e misto ca avand in vere ca ar trebui sa fie tare cald pe 1 iulie cand am eu nunta..

Mergi la inceput

Eh, la mine va fi sfarsit de august - nu vreau io tot frigu;' sa se adune la mine, dar nici caldura caldurilor nu cred ca va fi ...vom vedea!

V-am pupalit, ma'c acasik la iubi...am facut un pilaaaaaf....cu carnisaaaaa........o nebunie!!
Haidi pa, fetele!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

A mai trecut o zi, pe care am inceput-o porst, si sper sa o termin mai bine...
In week-end am facut mult nani, sambata pana la 11 a dormit fata, ca era cald si bine, si nu ma mai suna nici un telefon in creierasi. Iar duminica ne-am primit parintii in vizite, parinti care au venit cu dasagele pline de merinde..... Am vorbit, fireste, si de nunta, m-a linistit soacra-mea, a zis ca eu o sa fiu responsabila cu CTC-ul.... asa ca stau mai linistita. Problema e ca nici ea nici mama nu-s de acord cu rochita mea de o mie si mai bine de euroi, tot strambau din nas si ziceau ca gasesc si mai ieftina. Oare de ce nu inteleg ca nu conteaza cate lucruri pot sa-mi iau cu banii aia, ci conteaza numai ce si cum o sa fie in ziua respectiva? La urma urmei, nu le cer bani sa-mi iau rochita, asa ca decizia imi apartine. Si maine e 1 noiembrie, asa ca pot sa sun iar la Mariaj Lux pentru programare, ca asa vorbisem cu tipa de acolo.

Fetelor, da' unde-i Raza? Tot va citeam de cateva zile, si am vazut ca ...n-o mia vad....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput