Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fetele!!!
V-ati obisnuit cu noul fus orar???

jesia, scumpa - ce sa-ti spun, cere si tu oferte de pe la agentiile de organizare nunti - intreab-o pe ralucutza noastra, poate te cheama la o vizionare - io am problemu' cu digeiu' si m-am programat la ea - ca in alta parte, nu'sh unde

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Neazza fetele!!!
V-ati obisnuit cu noul fus orar???

Eu ma trezesc dimineata la ora 5 Iar la munca vreau sa plec la 2 jumate acasa. E cam nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

intrebare: daca se intampla ceva (oricat de mic este ceva-ul ala) la rochia inchiriata o platesc de noua sau platesc garantia ...sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noul fus orar e un cosmar.

De trezit ma trezesc , dar pe la 7-8 seara cand eu sunt de obicei inca la munca, ma ia un somn de numai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

intrebare: daca se intampla ceva (oricat de mic este ceva-ul ala) la rochia inchiriata o platesc de noua sau platesc garantia ...sau cum?

pai - garantia o platesti oricum inainte, odata cu chiria pe rokita. Aceasta garantie ti se da inapoi, cand inapoiezi si tu rokita, evident in aceeasi stare .
Daca nu - atunci garantia se opreste
Cel putin, eu asa stiu.

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Salutare fetele!!
Eu nu imi inchiriez rochia sub nici o forma. Moarta-coapta o sa am rochita mea, pe care o sa o pastrez. Poate vine si de la faptul ca mama mea nu a purtat rochie de mireasa cand s-a maritat...Habar nu am, dar oricum vreau rochia mea. Sper sa nu gresesc, dar am auzit ca prin Ardeal este mai des intalnit obiceiul asta cu inchiriatul rochitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

Salutare fetele!!
Eu nu imi inchiriez rochia sub nici o forma. Moarta-coapta o sa am rochita mea, pe care o sa o pastrez. Poate vine si de la faptul ca mama mea nu a purtat rochie de mireasa cand s-a maritat...Habar nu am, dar oricum vreau rochia mea. Sper sa nu gresesc, dar am auzit ca prin Ardeal este mai des intalnit obiceiul asta cu inchiriatul rochitei.

Nu stiu daca prin Ardeal e obiceiul cu inchiriatul, dar eu am fost la multe nunti aici si nici o mireasa nu avea rochia inchiriata. Iti pot spune chiar ca in miercurea ciuc sunt doar doua magazine care si inchiriaza rochii de mireasa si accesorii pt nunta, dar sunt foarte slab dotate. Nici in Bistrita, oras pe care il cunosc foarte bine, nu prea sunt. Asta nu inseamna ca in alte orase mai mari nu gasesti ceva care sa-ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna !!!!!
Iaca mi-au bagat astia netul acasa, dar tare greu incarca pag. de pe forum.
Va citesc mai tarziu, ca imi vine sotiorul acasa si tre sa pun masa. E bine sa fii acasa, dar cred ca ma voi plictisi repede.
Am spalat, calcat si dupa-amiaza merg la dr. de fam. sa-mi dea trimitere ca maine sa-mi fac analizele.
Mess. inca nu l-am instalat, dar urmeaza.
Pupici la toate fetele!!!!

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

super rapizi astia cu netul!!misto

si eu imi voi pune net acasa dar dureaza minim 15 zile lucratoare de cand se semneaza contractul. si cpontractul trebuie sa il semneze titularul de apartament adica tata

Mergi la inceput