Copilasi de iulie-august 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut,
Andreea(philip) ce costum frumos,am sa-i i-au si eu lui Ric pentru carnaval in februarie.Vad ca noi facem petreceri cu costume pe acasa.Decit deloc!!!!
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Felicia,mi s-o pus pata.Auzi,hai s-o punem si noi de o intilneala,venim la jumatatea drumului si petrecem o dupa amiaza impreuna.Ce zici?vorbeste cu sotul tau,poate ne vedem intr-un weekend daca e vreme buna!!!!
papa nu stiu pe unde sta ca ne intilneam si cu ea.Tu stii pe unde sta?
aici e sfirsitul lumii:furtuna ploaie torentiala continua,e jale,nu pot scoate nasul afara.
ne-am plictisit:
http://community.webshots.com/user/doraly105

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai imi dorm barbatii ambii amindoi si io bintui pe net ... ma chinuiesc sa downloadez pozele Marcelei !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

adema - mai incearca asa:
intri in album
faci click pe poza care te intereseaza
dupa ce se deschide poza (de dimensiune medie), dai click dreapta pe ea si alegi "save target as"
o sa ti se salveze pozele cu denumirea view photo, le modifici tu.
sa-mi spui daca merge, la mine functioneaza, dar nu stiu daca nu cumva doar pentru ca sunt "proprietarul" albumului.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

fetele,,putin ajutor va rog!
noi am facut miercurea trecuta vaccinul ROR,ne-a spus asistenta ca s-a r putea sa faca febra,intre a 5-a si a14-a zi,acum are febra,nu stiu cat,inca nu i-am luat-o....ce sa-i dau inafara de antitermice?
la voi cum a fost dupa vaccinul asta?La ce sa ma mai astept?

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

daca nu merge, imi dati pe mail titlurile pozelor si vi le trimit. au cam 2 mega una asa ca goliti conturile...

foto

Mergi la inceput

sau imi scrieti pe messenger si va dau send file

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, merge asa cum ai scris, doar ca le salveaza in format html si nu jpg ...
Cit despre ROR, la noi nu a fost nici o reactie, cel putin pina acum ! De spus ne-a spus ca s-ar putea sa apara ceva febra si o usoara eruptie pe fata, si daca se intimpla, sa ii dam nurofen si sa nu facem baie in ziua aceea ! Dar, din fericire, nu a fost cazul !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Andreea banica,nu-i da altceva decit antitermice.Noua ne-a zis de pina la 10 zile,exact in a 10-a a facut 38,i-am pus un paracetamol si asta a fost tot.Stai linistita ca nu e nici o problema.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Ai dreptate Alice,si noua ne-a spus de eruptie pe git si fata,nu am facut insa numai un pic de febra dar a trecut repede.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

hai ca m-am chinuit sa downloadez pozele proprii dupa ce m-am delogat de pe site... nu prea am avut succes...
pentru fetele care au messenger - eu am id-ul vrabiuta9@yahoo.com imi spuneti ce poze vreti si eu va dau send file. se descarca in cateva secunde.

foto

Mergi la inceput