Copilasi de iulie-august 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, iti mai spun o data ca ricardo e bucatica rupta din tine. poa sa se supere cine vrea. si ce frumos e la tine, imi place designul interior. se vede ca sunt artisti pe acolo.
andruska, si eu zic sa-i dai antitermice. aici nici astea nu se recomanda, decat daca e groasa treaba.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, imi pare rau de stefi, pupici sa-i treaca. ma bucur in schimb ca ai iesit din cotidian cu nasitu`, nu uita ca ai promis poze. sper sa nu fi ajuns tanti depresia si la tine, spor la treba si la invatat.
andreeab, fetele ti-au raspuns deja, antitermine, nu-i face baita si multe lichide.
lia, tonul tau este altul, mai optimist, ma-nsel?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

philip, multumesc pt. raspunsul referitor la lapte.Drept sa spun, insa, astept un raspuns de la fetele care folosesc lapte "din Romanica", sa stiu si eu care e de preferat.
Deci: ce lapte cumparati pt. copilasi ????

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

incerc acum.
andreea,stai ca vorbim,numa putin ca incerc sa fac sa nu-mi mai apara toata adresa de poze si sa fiu al naibii de nu-s batuta in cap

Dana,Serban si Ricardo
http://community.webshots.com/user/doraly105

Mergi la inceput

eu

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adema, eu ii cumpar lapte la punga sau daca ajung in piata, de la tarani.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...am vazut sute de poze..adica toate...ma bucur ca ati avut asa o petrecere frumoasa si regret ca nu am putut fi si noi....Oricum..azi am primit vestea ..cumnatul meu se insoara..asa ca la vara ..Romanika scrie pe noi:)...si poate ca ....poate ne vom cunoaste:)
Aseara Luca pentru prima data ne-a pupat ..la cerere..pina acum pupa doar animalutele din carti...si cind ne-a luat de git ...ne-am topit..amindoi..ca doua luminarele :)
Andrea...sanatate..si tie rabdare...sa treaca curind febra...POZE!
Andrea B...nu ai ce sa faci mai mult...
Marcelle..bine ai mai dat pe la noi...Ai incercat sa-i dai Biancai..in timp ce maninca (in scaunel banuiesc)ceva de jucat...o farfurie si o lingurita, un capacel...la noi merege foarte bine asta cind nu prea vrea sa pape..Si altceva...uneori vrea sa manince singur...brinzica de ex...uneori vrea s-o fac soldatei si sa pape el...bine ca mi-am dat seama...ca sintem la faza de..mhmm...
Cristalina am citit si eu impresiile...foarte dragut ai povestit...
Daria..ce mai face Giulia...
Carmen..pupici pe nasuc de belita....
Dana....Ricardo este copia ta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou gagici cu bebici !

Kim - Giulia azi e asa ... nici nu stiu cum sa zic ... ganditoare si serioasa, ne tot da pupici, mi se pare tare ciudata. Si vorbeste foarte mult

Ema - daaa, Ricardo este leit mamica lui

Amironeanu - pupam pe Stefi sa treaca febra si si pe Alexia a AndreeiB !!!

Marcelle - ce a zis pediatrul ???

Arunc si eu 2 poze in album si revin sunt facute acu` 1 ora :-)
http://community.webshots.com/photo/439300887/485265982XUvoOj

http://community.webshots.com/photo/485266603/485266603tVDBQb

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Va multumesc pentru raspunsuri,...i-a scazut febra,acum doarme,sper doar sa n-o tina mult starea asta...

Vazut Riccopia fidela a mamicii lui si pe Giulia cautatoare a de frunze galbene....frumosi ca de obicei,.

Andrea,multa sanatate lui Stefi si pentru tine si eu am fost in aceeasi stare de kk toata saptamana trecuta,noroc ca trece repede...hai baga pozici sa vedem mamica frumoasa.

Marcelle,ce v-a spus medicul?

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Doamne,rea tare-i prostia asta!!!Daca nu m-am chinuit sa schimp foto astea,noroc ca Marcela e rabdatoare si cumsecade,ca sincer meritam sa dea cu mine de pamint la cit sunt de ingramadita.
am vazut pe Giuliaaaaaaa care frunzareste.un pupic de la soacra-sa
Andreea,ce spui tu acolo?interior de artisti?hm,pina o da copilul cu capul de vreun colt de ala de marmura,ca acolo ramane.e frumos dar nu e indicat ptr. copil mic prin casa,inca am scos multe piese ca erau exact bolovani mariii si neslefuiti pe care statea sticla.jale,noroc ca n-a cazut pina acum,de asta am si pus mocheta,sa n-alunece si sa cada de vreo ceva.

Dana,Serban si Ricardo
foto

Mergi la inceput