Copilasi de iulie-august 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
marcela, ce sa zic, vorbesc din punctul meu de vedere, daca as pati asa cu ilinca. parerea mea, daca nu are nimic in git, as spune ca e de la dinti si nu prea ai ce face, tre` s-o lasi ca pe ea. sfatul meu, nu-i mai da dulciuri.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
alice2004 spune:
Nicole, si multumiri muuulte pentru ideea petrecerii ! Mie mi-a placut tare mult si singurul regret este ca intr-adevar nu am apucat sa stam de vorba intre noi asa cum planuiam ! Vor mai fi si alte ocazii, sint sigura, in care sa ne scoatem pirleala ... Poate o intilneala de mamici de iulie-august, fara de tatici si poznasi ... ca tot vorbeam de citeva zile singure undeva ... macar si citeva ore ar fi bune !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Andries spune:
Nicole FELICITARI pentru organizare si MULTUMESC pentru efort!!!
A fost un super party si ma bucur ca v-am cunoscut personal! Victor a dormit neintors inca de la ora 20 (in loc de 21:30) si azi dimineata tot mai bombanea ceva care aduce cu melodia aia "rata pe lac".
Marcella mami de Bianca plangacioasa: nu vreau sa te sperii dar sa stii ca si eu am avut parte de asa ceva de la al meu si a fost nasol pentru ca facuse saracul otita medie si rosu in gat si chiar il durea la inghitit. Asta a fost imediat dupa ce i-am facut RORul. Si greu i-a mai trecut, deci trebuie dusa la doctor pustoaica. Poate o fi de la dinti, cine stie??
Andries
philip spune:
marcela, pupi nu manca aproape nimic cand a avut sinuzita si din cauza mucusorilor care nu mai conteneau, i se facea greata si vomita si ce manca. a facut tratament cu antibiotic si si-a revenit. vezi sa b=nu fie asa ceva, sau raceala, rosu in gat. mai ales ca spui ca se trezeste plangand din somn. o infectie la urechi? ca atunci plang, cand stau intinsi durerea e mult mai puternica. mergi la medic, numai el te poate lamuri. multa sanatate!
philip&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Si multumesc pentru mail, am primit pozele !
Marcela, au iesit super fotografiile din albumul Zig-Zag !
Eu trebuie sa spun ca m-a uimit moatza ta Nicole, ce cuminte era si cum se plimba printre noi ca un om mare, sigura pe ea si fara nici un fel de eee ... cum sa spun ... frica sau emotie ... trecea dintr-o camera in alta ca si cum supraveghea atenta ca totul sa fie ok ! Toti poznasii erau care mai de care calare pe vreo jucarie sau zburdind dintr-o parte in alta, dar ea ... pe cuvint ca am ramas ... fara cuvinte ! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa, ca virg.cuminte nu mai este problema !
Gizmo pina la un an
alice2004 spune:
Aaaa, si Marcelle, si eu inclin sa cred ca s-ar putea sa fie vorba de ceea ce fetele ti-au spus deja ! In general, lipsa poftei de mincare, in cazul in care este prelungita, ar putea fi un semn de vreo afectiune ! Nu te impacienta insa pina ce nu auzi parerea doctorului pediatru, ca stiu cum sint mamicile de prapastioase !! Pupici si sanatate !
Gizmo pina la un an
amironeanu spune:
Fetele sunt de coma, stau si plang, nici macar nu mai vad bine literele. Azi dimineata cand am vazut prima runda de poze am mai tras un bocet (dar pe ascuns ca eram la servici si ma vedea lumea), acum sunt tot la servici, dar nu ma are cine sa ma vada, asa ca lacrimile curg siroaie . Imi pare atit de bine ca ati reusit sa organizati petrecerea si totul a fost ok, ca piticii s-au simtit bine si s-au bucurat, cine stie, poate la urmatoarea venim si noi. Iar daca voi vreti sa stati mai mult de vorba va sugerez o intalnire numai intre voi, mamicile.
Eu mai am un motiv de plans, Stefi a facut azi noapte febra 39,4, era la soacra mea, pana la urma dupa un novocalmin a mai scazut. Problema nu este ca Stefi are febra (trece ea, nu-mi fac griji), ci faptul ca eu sunt la servici, mai am foarte mult de lucru si probabil voi fi nevoita sa o las si la noapte la soacra mea. Iar fetita mea este bolnavioara si mami nu este cu ea Naiba sa-l ia de servici, dar m-a crescut mama prea responsabila si nu-l pot lasa balta. Si stiu ca Sefi nu are nimic grav si este pe maini bune, dar as vrea tare mult sa fiu cu ea Oricum, ii mai dam antitermice si in aceasta seara si frectii cu otet, iar daca maine are febra in continuare o duc la doctorita. Oricum, am inteles de la soacra mea ca e vesela, are chef de joaca si a mancat bine.
Si noi am avut un week-end plin, cum spunea si Carmen am avut si vreme frumoasa, noi am fost aseara nasi la nunta, a fost o nunta mica si frumoasa. Au avut o muzica super, s-a dansat pe rupte, azi dimineata nu puteam sa pun piciorul in pamant, asa tare ma durea. Nu stiu cind voi primi poze, in schimb am primit o tona de complimente. Nu va spun ce bine m-am simtit. Tot intreba Carmen ce mai facem pentru noi, asa ca am profitat de ocazie si am fost la epilat (cu toate ca la asta nu am renuntat niciodata, o data pe luna tot ajung), pensat, manichiura si coafor. Si m-am si machiat si mi-am lasat ochelarii acasa si lumea nu mai ma recunoastea. Daca voi reusit as vrea sa va pun o poza de zi cu zi si o poza de aseara ca sa vedeti diferenta .
Trebuie sa ma reintorc la treaba, dar va doresc o zi buna in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Andrea, !!! Daca Stefi este vesela si a mincat si bine, nu iti face griji ! Sanatate multa puiului mic si pupici multi mamicii ei grijulii !
Gizmo pina la un an
Adema spune:
vrabiuta, eu nu am reusit sa salvez pozele din albumul tau! Imi apare mesaj ca pot doar printa. Am facut si cum ai spus tu si tot nu a mers!
In alta ordine de idei, cele ce ati trecut copiii pe lapte obisniut, din comert...Spuneti-mi si mie de care luati, cu ce procent de grasime si cum ati facut trecerea de la formula.
Adema&Codrut
philip spune:
andrea, of, pupici multi sa treaca febra fetei si supararea mamei.
adema, noi pana azi (gata formula!) mai beam doar o data formula, doar seara. in rest, lapte de vaca. cel mai gras care se gaseste aici si cu vitamina D. asa ne-a recomandat medicul. tot el ne-a spus sa-i dam la incept de mai multe ori pe zi cate putin, pana se obisnuieste cu el si suntem siguri ca nu exista nici o intoleranta. pupi s-a adaptat f bine, numai ca mai aveam formula si am decis sa i-o dam si pe aia pana o terminam. adica azi.
bafta!
alice, cum de esti asa activa in ultima vreme?
philip&andreea
copilasi dragalasi