Copilasi de iulie-august 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut toate pozele de la Vrabiuta ! Ce i-ar fi placut Giuliei acolo cu atatea jucarii si copii !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

superbe poze ..frumoase impresii..
Nicole , felicitari pentru organizare
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gata, vazut si pozicile de la vrabiuta si cele din albumul comun, se vede ca cupiii s-au simtit tare bine, cu atitea jucarii nici nu se putea altfel. v-am vazut si pe voi frumoaselor, ce sa mai zic, chiar ma bucur ca v-a iesit bine petrecerea si sunt convinsa ca cel putin pentru citeva dintre voi a contat tare mult iesirea asta si v-as sugera si-o cuconiada.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daria
mai uita-te o data ca am mai pus ceva

daca vreti pozele - dati click pe poza care va intereseaza si se va deschide intr-o alta fereastra la dimensiuni mari. dati click dreapta si selectati save picture as. pupici.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uitasem sa va-ntreb: ce-s alea din farfurii, ca numa` la ele-mi sta capu`
si, da, nicole, felicitari pentru organizare!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna Dragelor,
Iata-ma numai cand am probleme pe la voi, dar acum sunt disperata.
Am scris mesajul asta si la Parinti intreaba, dar nu am primit prea multe raspunsuri asa vca poate ma ajutati voi.

Am vazut ultimele pozici sunteti super mamici si super bebei.
Imi pare rau ca nu am intrat pe Net zi;lele trecute sa pot merge si eu la intalnirea DC cu Biencuta mea.

Nu mai stiu ce sa ma fac cu Biencuta mea (1an si 3 luni), care nu mai vrea sa manance aproape deloc si nici sa doarma la amiaza.

Bia era un copilas mancacios, de micuta.
Acum de vreo luna si jumate ( de cand dau semne ca ar iesi caninii)avem tare mari probleme cu mancarea, dar de cateva zile o refuza aproape total. De cateva zile e si un pic racita.Are mucisori in gat care probalil nu o lasa sa mamance. Noroc ca mamanca noaptea prin somn, bea vreo 500 ml lapte, ca in restul zilei nu mamanca mai nimic.

Sa va descriu ziua de azi cu mancarea:
noaptea aprox 400ml lapte.
dimineata: sfert de covrig
pranz: 10 lg de supica de pui
doua farame de frunze de varza murata (le-a vazut pe masa si a cerut)
30 ml lapte
30 ml ceai
seara: 3 bucatele de cartofi pai
1 napolitana ceruta de pe masa

continuare, ca nu am terminat, am apasat ceva din gresala... Scuze

apoi niste cereale, foarte putine, ametite si alea.
Seara: 120 ml lapte si 30 ml ceai.

Nu vrea sa auda de nimica altceva.
Nu mai vrea sa se atinga de iaurturi, cartofi piure, carnita.

Mamanca din cand in cand: cate un cub de branza topita, banane, struguri, porumb,cereale, painica cu salata de vinete sau conopida, supica e masa ei de baza.In rest ma refuza total.
Acu 2 saptamani a puscat primul canin, uremeaza restul.

O alta problema, somnul de la amiaza de la 2-3 ore l-a scurtat la 30,40 minute, dupa care se scoala in planset si nu mai pot sa o adorm. Uneori reusesc sa o culc din nou dupa vreo 2 ore, alteori ramane cu atat.

Noaptea doarme relativ bine de la 8.30-9 pana la 8 uneori chiar la 10.
Se foieste noaptea si mamanca prin somn. Uneori late alteori ceai.
Acu, ca am vazut ca nu mamanca ii dau lapte cand se foieste noaptea si chiar imi cere, ca plange daca ii dau ceai.
Altadata cand manca sanatos, si ceaiul era bun, chiar refuza laptele.

V-as ruga sa ma ajutati cu sfaturi, ati patit careva asa? Oare sa fie de la canini?
Era un bb cu obiceiuri sanatoase de mancare, chiar imi plangea de foame! Acum ce pot face oare???
Pupici si mai revin deseara, acum merg cu ea din nou la medic ca azi mi-a facut febra 38.2 a scazut si acum are din nou 38.

Marcela si Bianca cea cuminte

Marcela si Bianca cea cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna fetelor!!!

admirat mamici frumoase si copilasi superbi, atmosfera de invidiat, e clar ca a fost o intalneala de milioane si ca toata lumea, deci, de la mic la mare s-a simtit bine !

pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marcella, aici ne gasesti si pe noi, oradenii http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60043

Cu Biencuta eu zic ca din cauza dintilor nu papa, la noi cand a fost greva foamei aveam rosu`ingat urat de tot si amigdalele imense.

Multi la voi !!!

Sa ne scrii dupa ce veniti de la medic !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Marcela, bine ai revenit, n-am mai auzit de voi de mult

Ce pot sa-ti spun sa te linistesc? Vei merge la medic, e foarte foarte posibil ca febra mare sa fie de la canini, pediatra noastra a spus ca baietelul ei a facut 4 zile febra 40 de grade, de la canini. Daca raceala nu e complicata, nu ai ce face decat sa-i dai Nurofen, Paracetamol, sirop si supozitoare.
Cu mancarea...daca e doar de putin timp si pe fondul eruptiei dentare si al unei raceli....nu te stresa, las-o mai usor, cu ce accepta ea, da-i doar ce-i place, cate putin, mai des eventual, sau la intervale cat de cat stricte, fara alte rontaieli printre mese. Hidratare cu sucuri si ceaiuri, apa, zeama de compot. Atmosfera destinsa la masa.
Cu somnul, la fel, las-o sa doarma cat vrea, creaza-i conditii sa doarma si nu o forta la somn pana nu o vezi ca se clatina pe picioare si clipeste rar. Eu il las pe Danu sa se plimbe prin casa pana se impleticeste si maraie. Atunci il iau in pat si ii arat sa se intinda pe paturica (el are o paturica preferata pe care doarme), il acopar, il mangai putin pe par si in 5 minute doarme. Am incercat si varianta luatului cu forta, de la joaca, ca e 10 seara, si pus la somn ca "e timpul" si n-am obtinut nimic decat plansete, zbierete, care ar fi durat cine stie cat, ragusise in 15 sau 30 de minute deja si nu dadea semne ca s-ar calma, a trebuit apoi inca o ora sa-l impac, sa-l curat de muci si sa-l schimb de pijama transpirata, deci ce am rezolvat cu impusul? NIMIC, doar mi-am ros unghiile dincolo in camera, navetand la 5 minute sa-l mai linistesc, ieseam din nou, el urla si mai rau, plangea de mama focului singur in dormitor. Nu mai fac asa ceva niciodata. Stiu ca metoda asta la altii functioneaza, la noi insa nu, pt ca el nu cedeaza, se invineteste la fata si-si pierde respiratia dar nu cedeaza, nu adoarme cand vreau eu si gata.

Linisteste-te ca o sa vezi, si pediatra te va sfatui sa ii dai eventual ceva vitamine, doar, daca viroza sau raceala nu e suprainfectata, nu-ti da antibiotic.

sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daria - bravo oradea! vrem si noi poze de la intalneala de pitici!
marcela - tizo, cum zicea si daria, se poate sa fie doar o perioada pasagera. sa intri dupa ce veniti de la doctor. pupici si multa sanatate!
carmen - alea-s cosuri cu crema de vanilie si fructe. au fost DELICIOASE!

foto

Mergi la inceput