Copilasi de iulie-august 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEABANICA spune:
Ema,sorry,dar ma niste guguloaie pe teava da net,inca ma mai chinui,dar cum reusesc te anunt...oricum pana diseara fac eu ceva,sper,cred...
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
gata, o prima selectie am facut, astea sint pozele facute cu aparatul nostru ...
http://community.webshots.com/album/484914848ToHIWe
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Vad ca nu numai noi, ci toata lumea s-a simtit bine la party-ul de simbata! Nicole, multumim mult pentru poze - si multi pupici si alte multumiri pentru organizare - daca nu insistai tu cu ideea, cine stie daca ajungeam sa ne vedem...
Pe la mine pe la birou e liniste - mama mi-a raportat ca piticul a mincat tot si supa de legume si chiftelutele marinate cu piure de legume asa ca acum se pregatea sa-l puna la culcare.
Am uitat sa va spun ca eu sunt disperata cu laptele - lui Stefan ii dau Parmalat Prima Crestere care din nu stiu ce motive nu se mai gaseste nicaieri in Bucuresti! Nu va spun pe la cite magazine am alergat fara sa gasesc nimic... Intr-un tirziu mi-a gasit sora mea la un Mega un ultim bax uitat prin magazie - dar ce ma fac dupa ce se termina si asta??? Va trebui probabil sa-l trec pe lapte normal desi eu as fi vrut sa-i dau din asta macar pina la 2 ani...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Doamna Bibi spune:
Buna,m-am eliberat si eu putin,la mine e nebunie mare in perioada asta,deshidem un mare depozit si organizam eveniment mare cu presa si alte nebunii etc,etc...
Vroiam doar sa va spun ca petrecerea a fost SUPER,multumim Nicole pentru organizare,chiar mi-a placut,chiar daca as fi vrut sa stam si noi mamiciile mai mult de vorba,dar faptul ca piticii nostri s-au sintit atat de bine m-a bucurat nespus. Bogdan a picat mort aseara,abia am apucat sa-i fac baie si a picat,a dormit neintors toata noaptea.
Abia astept si alte petreceri!!!!
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
pako spune:
Fetelor, am vazut muuuulteee, multe pozici....inca nu am terminat din ele.O minune de piticuti avem....sa ne traiasca!
Nicole, vreau si eu pozele...felicia.nedelea@gmail.com...te rog frumos...
Leeloo eu zic ca Stefanutz o sa bea cu placere si laptele normal...e destul de mare acum ca sa il poata accepta.
Poate la urmatoare petrecere suntem si noi in tara
ema spune:
salut!
fetelor de la distanta mai mare sau mai mica,eu una m-am umflat de plins rasfoind pozele de la petrecere!!!!cit mi-as dori sa se joace si Ricardo putin cu camarazii si domnisoarele astea superbe.Atit de acut simt departarea!!!ce pacat!!!
Dana,Serban si Ricardo
Doamna Bibi spune:
Va rog frumos pe fetele care au facut poze sa mi le dati si mie pe mail monicaotelea@yahoo.com, as vrea sa le am la rezolutie mare.
ahhh...si inca ceva, cum fac ca la adresa de webshots sa nu mai apara tot carnatul, ci doar de exemplu "petrecere poznasi 2004"????? Please....
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
szivarvany spune:
Si mie mi-au dat lacrimile ... am vazut si cele de la albumul comun ... as fi vrut sa fim cu voi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
sal`tare. moldova felicita petrecaretii pentru super intilneala si va marturiseste ca taaare i-ar fi placut sa fie acolo, da`, deh, altadata cu alta ocazie. si, apropos de reusita, ar fi bine ca intilnelile voastre sa fie mai dese
vazut pozele de la andreeab, acu` dupa ce termin aici le iau pe cele de la rain... copiii vostri sunt niste frumushai, minca-i-ar mama pi ei, ca-i un deliciu sa-i privesti.
la noi in ieshi a fost super cald, raportez trei zile de plecat de-acasa non stop si bashca va scrie un bucata fimeie epilata si pensata, a mai ramas manichiura si pedichiura, da` vaz ca nu se mai poarta asa ca nu ma grabesc sa le fac
a, si mai raportez si una bucata belita cu adevarat, adecalea nu numa` la figurat ci si la propriu, si-a belit nasu` in cadere libera cind a uitat sa scoata miinile din buzunar, fac poza cind s-o scula si v-o arat.
hai ca fug la poze cit mai pot.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei