Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Ma bucur ca totul e bine Cata!!!
Eu am mai redus din vitamine, din cauza ca bebe Marco e mai mare cu 8 zile.
Neatza Denisa!!!
Deci maine la eco merg eu si Denisa. La ora 14 vin cu rezultatele.
Ralu misto mobila, cat te-a costat asa cu totul? Patut ca al tau la Miniblu e la 14 mil.
Eu i-am comandat 2 seturi de lenjerii: unul din Franta, unul din Italia. Sunt mai scumpe, dar astea de la noi sunt groaznice, si ca material si ca desene, sunt foarte incarcate, vorba ta Raluca.
Ambele lenjerii au tur de patut, una are sac de dormit, cealalta are perna, cearceaf, pilota si paturica pt. vara.
Ii voi lua mai incolo alta, tot din Italia, dar pt. primele 6 luni imi ajung ca au costat enorm, oricum.
poze
gio
si bb Marco 28+
Denisam spune:
Toanca- mersi, sper sa fie bine maine, nu fac eco dar imi da trimitere pt eco morfologica, asa ca o sa vedem ce si cum e cu placenta!
Cata- bune vesti, aia cu cate ziel e mai amre, e cam relativa, ca sunt doar niste marje aproximative!
Irina, Maraki, Astery-unde sunteti?
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
Cata, felicitari pentru grasunica......
Se pare ca toti bebeii sunt mai mari decat stim noi.
Si al meu e mai mare cu cateva zile....
Cred ca unde avem noi grija ce si cum mancam...
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
utocatalina spune:
Ha! Ha! Irina m-ai distrat cu "fumusica ca tine si grasunica ca ..nu stiu cine!"
Super! Cit priveste grasunica nu ma mir de nimik, pentru ca verisoara mea a nascut-o anul trecut pe nepotica mea cu peste 4 kg si natural...acum sa vedem ce si cum, dar ma bucur sa vad ca este mai mare si asa bine dezvoltata...chiar si T a ramas surprins cit de "ca la carte" evolueaza mititica...a si inca o faza..in afara e cristalinul ochilor mi-a aratat fiecare nara..de ce oare?
Giova si de ce ai scos vitaminele? Doar ca Marco era mai mare cu 8 zile? Iti tin pumnii la eco maine si tie si Denisei! Sa veniti cu sper vesti! Ana ai grija la greutati...eu peste 1kg sau 2 nu mai ridic nimik...Dan face tot, pentru ca stie ca este riscant!Toanca cu adevarat conteaza mult ce mincam..eu imi fac sucuri naturale in casa din fructe, mai un strugure, mai o supa...si nu maninc decit foarte rar..cam 1 data/luna in oras...restul numai de ale casei!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Ana_m spune:
Cata, daca ti-a zis dr. ca bebelina e mai dezvoltata cu 10zile, asta ce inseamna ca poti sa nasti teoretic cu 10 zile inainte de termenul stabilit initial ?
Giova, spune-mi si mie un pret la care ai comandat tu lenjeria de pat din Italia. Eu am fost aici la niste magazine de copii si cereau la 100 de euro garnitura. Am zis ca atat nu dau , nici sa ma impuste cineva. Sunt curioasa ce pret imi zici tu.
Maraki, ce dragut din partea voastra ca a-ti scutit-o pe socrela de cheltuieli.
Ana
28+
Ana_m spune:
Of, of , of neuronul asta 
Dana si restul fetelor bebelusii dorm pe perina de la inceput , sau nu au nevoie de perinuta ? si daca nu au nevoie la inceput cand o sa aiba ( de la cate luni ? )
Eu cred ca nu sunt normala
. Am venit acasa, am mancat struguri, pe urma covrigei, apoi aproape jumate de tabla de cioco
. Acum ma tot gandesc ca am racituri in frigider si desi nu mi-e foame salivez de pofta lor
. Ma tacanesc de tot , oare ?
Ana
28+
J G spune:
Catalina, felicitari! Incredibil ca ai vazut cristalinul Biancai. si ce mare e!
Giova, Denisa, multa bafta maine!
J 24+
irinadum spune:
Ana ce intelegi tu prin lenjeria de pat exact? Ca nici aici nu ajungi la pretul asta.Iar de perna eu stiu ca nu au nevoie de perna si cred ac o sa iti spuna si la cursuri daca ai sa mergi( si nici de plapuma).
Irina 31+
Denisam spune:
Fetele, bebeii nu au nevoie de perna pina la cel putin 2 ani, o sa va spun eu ca incep cursuriel prenatale pe 2 sau 3 noiembrie, dar stiu asta clar.
Multumim de urari pt maien la medic, eu merg cand e 10 seara la voi, asa ca o sa intru cu vesti mai tarziu.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Ana eu am comandat la 160 euro.Stiu ca nu au voie pe perna si nici pilota nu se recomanda. Eu vroiam doar turul de patut si lenjeria propriu zisa, dar nu am gasit asa ceva. Pilota si perna pt. mai incolo imi facea cumnata ca au fabrica de asa ceva.
Nu stiu daca in Spania e magazin Prenatal ca si acolo au frumoase si destul de ieftine, adica 35 euro turul si lenjerie 20-40 euro.
Cata nu le-am scos de tot vitaminele, doar ca uin unele zile "uit" sa le mai iau.
poze
gio
si bb Marco 28+