Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, Janina si Toanca va tare de tot. Am luat deja un paracetamol fiindca ma durea din ce in ce mai tare. Acum astept sa-si faca efectul.
E primul medicament pe care-l iau in sarcina. Dar nu mai rezistam.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna dimineata burtici,

La multi ani sarbatoritelor de astazi, sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de bebeii care vin
Astery foarte frumos patutul, si hainutele sant sa le poarte bebelinul sanatos
Dana-multumim pt pontul cu caruselul ca si eu l-am luat si astept s ail montez duminica asta, sa speram ca ridicam mobila simbata.Ai grija de voi si sa-si faca paracetamolul efectul!
Eu ieri am fost si am comandat coffee table pt sufragerie, si se apre ca vien si aal de ziau sotului, asa sa fie ca mi-ar prinde tare bine p elinga masa mare, la 20 de musafiri cati avem,azi o sa sun sa comand tortul!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Florini, ma bucur ca fibromul nu te deranjeaza prea tare. Eu nu am chisturi dart stiu ca firbroamel se resorb duap anstere, asa ca poaet scapi de el.
Catalina, bafta la eco astazi si asteptam vesti de la tine!
Dana- aici nu se recoamnda sa te mulgi dc alaptezi, decat dc bebe dupa 5 zile chair nu poate sa suga, ei spun ca dc te mulgi stimulezi prea mult lactatia si sinii trebuie sa se regelze in fctie de cum suge bebe.Nu trebuei sa produca mai mult ca te dor si curg. Dc bebe nu incepe sa suga dupa 3 zile, iti dau un fir subtire prin car eiid ai lapte si el se hraneste cu colostru si e ok, stiu pe cineva care a tinut fetitza 5 zile asa si cu apa, e asa de grasa si frumoasa si sanatoasa, de nu-ti vine sa crezi.

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele,
Am intrat in fiecare zi sa va citesc, dar nu prea am avut timp sa scriu.
Dana, tin pumnii sa iti treaca durerea de cap. Esti o fericita ca nu ai luat pastile pana acum.
March, ma bucur tare ca e totul ok ci tine si cu bebe.
La muuuuuulti ani, sarbatoritelor.
Giova, merci de sfat cu patutul, dar am reusit sa cumparam. Dupa trei zile de cautari impreuna cu Ovi +cateva zile eu singura ne-am hotarat la un patut care se transforma in pat de tineret de la un magazin de bebei(e f practic si masa de infasat se transforma in noptiere, raft) si o mobila de la Mobexpert(dulap, comoda si un raft). A muncit sotul meu trei zile sa le monteze, dar acum sunt aproape gata si ne plac la nebunie. Patutul e lemn natur, iar mobila lemn ff deschis gen par si canturile roz. De pictat ne-am hotarat sa nu mai pictam pe pereti si vom pune niste autocolante cu personaje din Walt Disney (ne-au placut f mult), zugraveala fiind deja roz. Am luat si saltea din iarba de mare, sper sa fie buna, si cadita simpla.
Fetelor, voi ce lenjerie le luati la ebei pentru patut? Eu tot ce am vazut erau f incarcate si nu mi-a palcut nimic in mod deosebit. Oare e nevoie sa aiba si aparatori? Baldachinul e doar de fitze sau e util? Trebuie facut intuneric in camera lui bebe cand doarme ziua? Cam multe intrebari am... Dana poate ma ajuti tu cu un raspuns aici
Am pus si cateva poze in Camera bebita o sa mai adaug pe parcus ce terminam cu aranjatul.
Pupici pe burtici.

Ralu 29+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Fetelor, abai astept maien sa merg al medic sa aflu ce mai face dulcineea si cand mergem al eco si ce e cu contractziile si durerile de spate.
Am facut 27 de saptamini, deciintram in trim II si luna a 7-a!
Rali- sa stapinitzi sanatosi achizitiile!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Raluca, aparatorile la patut sunt foarte utile. Cand bebe incepe sa se intoarca de pe o parte pe cealalta se poate lovi de laterale. Eu am facut laterale care acopereau si marginea de sus, pentru ca atunci cand copilasul se ridica se zbenguie teribil si se poate lovi de marginea dura a patului (asta daca patul este de lemn; daca patutul este din fâs, atunci nu mai apare pericolul asta).
Ziua nu e bine sa faci intuneric, se obisnuieste asa si nu mai adoarme in orice conditii.
De asemenea, nu trebuie sa tineti seama de agomote, e bine sa se obisnuiasca sa doarma si daca sunt zgomote, noaptea sa nu lasati aprinsa lumina.. Eu am jaluzele verticale, sunt suficiente.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Denisam bafta maine la eco.
Tinem pumnii!!!

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...scuze pentru intirziere, dar am fost cu Dan sa facem cumparaturi ca daca pleaca 5 zile trebuie sa ma lase cu frigiderul plin...vestile de la doctor sunt super bune...Bia are 1265 gr...Giova, Ursoaica sau Daniela sa nu uitati sa ma treceti la graficul cu greutatile bebeilor....e grasunica si mai mare cu, tineti-va bine 10 zile, fata de grafic...tibia este mai mare 9 zile decit virsta ei...153 de batai/minut...mi-a aratat doctorul si cristalinul ochisorilor ei, ea sugea si deschidea gurita...era super scumpica...doctorul mi-a zis ca daca trece de 3.700 gr o sa vedem daca se pune problema sa nasc natural, in functie si de bazin...dar sa ajungem noi intai acolo..analizele de trim. III mi-a zis sa le fac la 28+...am sa le fac sapt. viitoare luni si constau in: hemoleucograma, sumar urina si secretie...nu m-a lasat sa iau calciu din cauza contractiilor, iar fier mi-a zis sa nu iau pina nu vedem cum ies analizele...colul l-a verificat ecografic..este undeva intre 3 si 3,5 cm....este cam ca daca trecuta..nu stiu daca e moale sau tare...se pare ca mi-a priit concediu si am sa continui asa, ca sa stau relaxata si sa nu mai am asa des coontractii...mi-a zis ca herpesul nu este nici o problema...nu necesita vreo analiza in plus...cu T ma voi vedea cam peste 2 sapt. dupa ce o sa am rezultatul si la analize! Suntem super fericiti..nici nu ma asteptam ca Bia sa fie chiar asa grasana si mare, dar se pare ca asimileaza cam tot ce pap eu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina ma bucur ca Bianca e bine si ca e asa grasunica .Sa o tina tot asa.Ma bucur de altfel ca ai vazut si cristalinul ochisorilor. Si ca nu mai ai probleme cu colul si ca totul e ok .Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la sfarsit si vei avea o fetita frumoasa ca tine si grasunica ca ... nu stiu cine ca voi nu sunteti . Dar asa ii sta bine unui copil ...grasunel cel putin mie asa imi place. Inca o data felicittari.
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Am ajuns acas adin oras, dupa ce iar m-am incarcat cu vreo 5kg de cumparaturi. Nu le-am carat decat o distanta mica si le-am urcat pana la etajul 3, dar totusi am simtit burtica cam tare....
Am cumparat o paturica pt beblina . E tare draguta.
La multi ani !!Mira si Diali
Dana, ti-a trecut durerea de cap ?
JG , nu-ti fie teama ca o sa te plictisesti acasa in concediu, ca nici nu o sa iti dai seama cand trece timpul. Eu stau de aproape 2 luni , dar tot timpul am cevade facut , de alergat pe undeva, mi se pare ca acum umblu mai mult decat inainte.
Astery , e tare frumos patutul. Si Tweety e preferatul meu, cred ca o sa ma lupt cu bebelina pe jucariile cu Tweety. Pt durerile de spate , fetelor , e recomandabil sa va puneti ceva cald la spate.
Alina , Toanca, nasol cu hemoroizii . Si mie mi-a iesit un gulugoi mare prin luna a 4-a sau a 3-a. Mi-a dat doctorita o crema , dar nu m-am dat cu ea decat de 2 ori ca nu imi placea ca scria pe ea ca nu e recomandabila in sarcina. S-a retras singur dupa 3 zile.

Ana 28+

Mergi la inceput