Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca stai linistita ca-mi pun netul acasa.
Nu avea rost sa-l pun pana acum, ca la 6 plecam de la munca si seara o pastram pt. noi, nu pt. calculator.

Eu cu hemoroizii am probleme de mult timp, si ies atunci cand ma astept mai putin si sunt obosita si tensionata.
Mi-e groaza cu nasterea ca vor iesi......

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova am fost la Miniblue dar nu mai aveau decat caditza cu forme (nu mai are nevoie de suport), dar eu prefer caditza simpla + suport separat. Sa sti ca si eu am auzit ceva de cearceaf ... oare de ce se sperie bebele de apa, ca doar sta 9 luni in lichid?

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vin si eu in clubul fetelor care au probleme cu hemoroizii....
Mi i-a descoperit dr. la ultimul control; cica ar fi tot din cauza sarcinii...
Mie mi-a dat Hemorzom crema sa ma ung seara dupa ce ma spal...
Giova, ce bine ca iti pui net acasa..

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deci Dana vrem nu vrem este indicat sa avem o pompa pentru ca nu poate sa ne fie decat de folos. Poate sa existe riscul sa nu ni se potriveasca ca am vazut ca la alte mamici s-a intamplat si ar fi pacat sa cumperi o pompa avent care costa ceva si sa nu o poti folosi.
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda, e drept ca nu le-am vazut acum recent, dar poate mai primesc. Nici eu nu stiu de ce se sperie bebele de apa, habar n-am.

Fetelor in Gio- burtoasa am pus 2 poze de ieri de la deschiderea noul Mall din Timisoara.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, pe mine ma doare teribil capul inca de sambata.
Nu stiu de ce, banuiesc curentul, cu toate ca nu-mi amintesc cand am stat in curent.
Asta-noapte m-a durut foarte rau, acum vad ca din nou incepe tare.

Sa iau ceva ?

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana un paracetamol merge atata timp cat nu e sinus ci simplu sau dc nu ai mai avut probleme si nu ai luat deloc pastile poti lua si un algocalmin. Cel putin asa mi-a spus mie doctorul.
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor e greu de tinut pasul cu voi!
Alina si eu am hemoroizi (deh, mostenire de familie) dar foarte rar mi-au facut probleme, de cand sunt insarcinata nu, e adevarat ca pentru mine este regula sa ma spal cu apa calie. Oricum, imi aduc aminte ca o homeopata mi-a recomandat la inceputul sarcinii sa imi pun supozitoare cu propolis, preventiv. Nu am facut asta, dar cred ca o sa incep de acum incolo ca m-ati speriat.
Cat despre BB care nu se satura - frate-meu de pilda (4200g la nastere) nu se satura desi mama avea lapte de-i tasnea pentru ca nu era bun calitativ. A trebuit sa-i dam suplimente dupa ce a urlat vreo 2 saptamani de nu stiam ce are. Aa, inca ceva - lui frate-meu ii placea la nebunie in apa, nu i-a fost frica si urla cand il scoteam. Deci cred ca depinde de copil.
DAna, multumim pentru sfaturi - mai ales despre cele in legatura cu alaptatul, mie mi-e mai frica de asta decat e nasterea propriu-zisa.
Giova intri in concediu? Ce fericire... de fapt nu stiu, mie mi-e teama ca o sa fac urat cand o sa stau acasa, sunt foarte obisnuita sa vin la job de nici in concediu nu ma relaxez.
Maraki... criminala soacra-ta. Macar bucura-te ca nu face chestii grave cum face bestia mea.

J 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana, ia linistita paracetamol sau algocalmin. masaj ti-ai facut?

J 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana si eu zic ca poti lua linistita un algocalmin....
Si eu am luat unul sambata tot din cauza durerii de cap

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput