Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dana, oricum sunt linistita in privinta fibromului, sper doar sa nu o deranjeze pe bebelina ca vad eu cum scap de el dupa! Am vazut ca sunt diverse tehnici acum care nu necesita o operatie in toata regula, mie de asta imi era frica mai ales ca o sa fac cezariana, ma gandeam cu groaza la o alta operatie!
S-a scos soacra-ta Monica, are dreptate biata de ea, ce rost mai are sa cheltuie banii degeaba cand voi ati fost atat de precauti si v-ati luat tot ce va trebuie?!
De care pompa o fi mai buna? Manuala sau electrica?

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki, din cate am tot citit eu nu am vazut ca ceaiul de fenicul sa fie pentru gravide. Eu stiu ca este pentru sugari contra colicilor.
Mai stiu de cel de chimen si anason ca stimuleaza lactatia, dar nu cred ca are rost sa bem inainte de nastere.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Bombonico, LA MULTI ANI ptr ieri, sper ca ati petrecut super!
Mira si Dali , , sa aveti sarcini usoare si sa fiti fericite!

Daniela , super ca nu ai probleme majore cu fetita ta. E bine ca se poate rezolva totul, asa esti si tu mai linistita!

Ursoaico, ai grija de tine , si eu am aceleasi dureri intre picioare, de vreo 4, 5 saptamani. Cu repaus la pat se rezolva si apoi...mult a fost , putin a ramas

Florini, ma bucur ca fibromul nu te deranjeaza prea tare. Eu am chisturi care nu mai stiu in ce stadiu sunt acum (la ecografie nu s-au mai vazut)

Catalina, bafta la eco astazi si asteptam vesti de la tine!

Astery, ce de lucruosare ai cumparat!!! Sa le poarte sanatos bebe ! Si patutul e super! Al nostru va fi de lemn!

Dana , oare ce fel de pompa de san ae fi cea mai utila? Eu nu am folosit la Alex, imi era mai la indemana sa ma mulg, am incercat cu o pompa dar mi s-a parut peste mana. Tu ce ai folosit la Oana?

pupicei

Iulia 24+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Iulia, am avut o pompa MANUALA CHICCO: http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2169

Foarte buna !

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am lipsit si eu o ora jumate si uite cat ati scris.
Canda_H cadite frumoase si fara suport am vazut la Miniblu. Eu inca nu am inceput sa le caut, ma dispera faptul ca nu-mi gasesc mobilierul pt. bebe.
Dar mai mult ca sigur voi lua si suport pt. sustinerea lui bebe, in forma de ursulet, tot de la Miniblu la 800.000 lei. Il pui acolo, nu aluneca in apa, suportul are 4 picioare cu ventuze, care se lipesc de cadita si poti sa speli bebele mult mai usor.
Imi zicea soacra-mea ca , la inceput trebuie sa-i fac baie invelit intr-un cearceaf sa nu se sperie de apa.Mi s-a parut ciudata ideea, dar pe urma am mai vazut si la alte mamici de pe forum, ca tot asa au facut. Dar daca am suportul asta nu voi avea nevoie de asa ceva.
Monica, e teribila soacra asta a ta. doamne dumnezeule ce specimen!!!
Inca o sapt. si gata, acasa!!! Abia astept.
Am vazut si eu ca s-a nascut primul bebe la mamici de nov.- dec.
Abia astept sa inceapa si la noi!!!! Dar nu acum ci peste vreo 2 luni.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Iar am ramas in urma cu scrisul.......
AM mult de lucru si abia daca imi fac timp sa mai intru din cand in cand sa va mai citesc...

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, sa inteleg ca peste o saptamana intri in concediu?
Si acasa ai net?
Cum o sa vorbim cu tine?

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Dana vad ca povestiti de pompa de san ... si eu vreau sa imi iau una.
Totusi am o dilema, poate ma lamuresti si pe mine ...
Ai spus ca laptele se poate pastra la frigider ... cum il incalzesti dup-aia? nu se face branza cand il incalzesti? (eu asa imi imaginez ) Am mai citit pe undeva ca se poate pastra si la congelator ... eu chiar sunt in ceata la capitolul asta.

Angi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, merci de sfaturi in legatura cu hemoroizii . O sa incerc sa ma spal, sa nu mai folosesc hartie igienica. Condimentat nu am papat ca stiu ca se fac contractii de la condimente. Iar constipata nu prea sunt, nu stiu de ce am facut.
CANDA, o sa incerc cu ceaiul de galbenele!
ACINA, te astept si pe tine cu vesti bune de la echo morfologica!
ASTERYARO, e superb patutul! Si hainutele sunt foarte frumoase! Si eu as cumpara in continuu pentru Ayan!
DANA, merci de sfat cu caruselul, si in general pentru toate sfaturile pe care ni le dai . Vroiam sa te mai intreb daca doare operatiunea cu pompa de san.
MARAKI, imi pare rau ca tot ai greturi! Incearca si tu sa papi multe fructe si legume, de la astea nu cred ca iti e greata.
Tocmai a nascut o colega de-a mamei un baietel de 4,2 kg. Are 10 zile. Si ii povestea mamei ca are mult lapte, dar lui nu-i ajunge ca e tare mancacios si deja ii da si supliment de papa. Nu stiam ca se poate sa nu-ti ajunga laptele asa de la inceput. Ce m-a bucurat pe mine este ca a nascut natural, desi bebelinul este asa grasun.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Canda, laptele nu se branzeste, pentru ca doar il incalzesti. De exemplu eu il incalzeam punand biberonul intr-un vas cu apa calda.

Alina, nu doare mulsul. Daca pui bine pompa, nu doare deloc.

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput