Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_ene spune:
Astery, mai bine te sunam azi-noapte si mai vorbeam si noi
... fiindca si eu sunt treaza noapte de noapte intre 3 si 4 jumatate
.![]()
![]()
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
asteryaro spune:
Dana, da, si eu vreau sa-mi cumpar pompita pt. san, la fel am auzit ca este foarte utila. Eu vreau sa-l alaptez pe bebe cat de mult se poate, niciodata nu mi-am pus problema altfel, si de altfel, asta este un vis al meu: eu cu bebe la san, alaptandu-l.
Kiki super-
25w
http://community.webshots.com/user/astery100
irinadum spune:
Astery uau frumoase lucrurile pe care le-ai luat . Deci de asta nu ai mai intrat tu pe net ...erai ocupata cu magazinele
.
Paula arati foarte bine as zice insa cum a zis si Maraki data trecuta aispus ca ai sa intri sa ne mai spui cate ceva ...insa...
Catalina bafta la eco si te asteptam cu vesti.
Alina evita cat poti tot ce este condimentat si trebuie cat mai echilibrat sa mananci astfel incat sa nu fii constipata. Si miscare adica sa eviti sa stai jos cu orele.Si cum a zis cinenva fara hartie ci apa nici fierbinte nici rece ci intre.
Monica da ce soacra mai ai si tu oare cum poti sa o supoti? Mie dc nu imi place ceva spun asa ca saraca dc era soacra mea auzea cate ceva pana acum.
Dana crezi ca pompa trebuie luata dinainte sau dupa ce nasti ? Adica ma refer la faptul ca poate nuu e neaparata nevoie ca esti unul din cazurile fericite cand ai lapte din belsug si vine singuuuuuuuuur fara sa il stimulezi.
Fetelor ati vazut ca la noiembrie - decembrie s-a nascut primul bebe?
Se apropie si timpul nostru . O sa vedeti ce repede o sa ne predea stafeta.
Irina 31+
maraki spune:
Asteraki 

Dana ce pompa este mai buna, manuala sau electrica? Cred ca este foarte utila, eu nu am avut niciodata si imi era foarte greu sa ma mulg deasupra ghiuvetei. Cu pompa te doare cand te mulgi? Pe mine deja au inceput sa ma doara sanii, am citit ca din luna a 7-a incep durerile de sani.
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
canda_h spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI Bombonica, Mira si Diali! 

Vad ca incepeti saptamana cu vesti bune.
Daniela ma bucur ca nu e chiar asa grav cum ti-a spus doctora ta.
Cata ce bine ca iese mama ta din spital.
Giova imi pare rau de alergia ta ... sa ai grija de tine. Voiam sa te intreb daca ai cumparat caditza pentru bebe ... eu m-am tot uitat prin oras si nu am vazut nici una sa imi placa; erau ceva dragutze dar cu forme din-alea care il sustin pe bebe si eu nu vreau asa.
Paula super noul look!
Dana am citit ce ai scris saptamana trecuta despre scutece si am luat notite. 
Alina si eu am hemoroizi, dar se pare ca ceaiul de galbenele ma ajuta. Incearca si tu ...
Fetele noi am profitat de vremea buna de ieri si am mers la plimbare la Padurea Verde. A fost super! Am facut si doua poze cu burtica care a crescut maaaare
.
pup toate burticile 
Angi
26+
burtica
dana_ene spune:
Irina, chiar daca ai avea lapte din belsug pompa este necesara pentru ca atunci cand sanii se umplu si bebe nu are ora de masa e bine ca sa te mulgi cu pompa si sa pastrezi laptele la frigider pana la ora mesei.
In plus, sa stii ca initial e foarte posibil la bebele sa nu poata sa traga mult in primele zile si atunci poti sa faci stimularea cu pompa.
Deci sunt multe situatii in care eu consider ca pompa e foarte utila.
Uite ca mi-am amintit si o alta situatie prin care am trecut chiar eu: a trebuit sa plec de acasa pentru cateva ore (la medic, la control) si m-am muls, am lasat laptele in biberon in frigider si cand Oana s-a trezit, a putut sa fie hranita asa, pana m-am intors eu acasa.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
maraki spune:
Irina obligatoriu trebuie sa ne mulgem, daca avem lapte mult se fac sanii ca piatra si trebuiesc mulsi, oricum in primele 2 saptamanai trebuie sa ne mulgem, ai sa vezi
M-am bucurat si eu cand am citit ca s-a nascut primul bebel la mamici de nov-dec
Asa m-am gandit si eu, cand pleaca ele incepem noi
27+
Monica
marchplayer spune:
La Multi ani Mira si Diali! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o zi cat se poate de speciala!
Astery, foarte frumos patutul si lucrusoarele1 Sa le poarte sanatos bebelinul!
Giova, ai grija ce mananci ca sigur te-ai intoxicat! Sa te faci bine, ai grija de tine!
Cata ma bucur ca vine mama ta acasa, inseamna ca este ok! bafta la aco astazi!
Monica draga eu pe soacra asta ori o dadeam afara ori ii ziceam cateva! Tu rezisti eroic! Auzi sa comenteze la culorile mancarii?! dar ea cam ce culori prefera? Poate are pretentii si la forma?
Irina draga te asteptam pe tine sa ne dai startul
ca de te afli in top!
daniela 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Dana mi-am amintit sa te intreb ceva: este bine sa beau de acum ceai de fenicul? Nu ma afecteaza cu nimic negativ?
March m-am obisnuit cu socrosenia si mofturile ei
Am crezut si eu ca este pretentioasa dar la cate feluri de macare stie sa faca ( 5-6
) nu este asta: o pun pe seama bolii si ma gandesc ca este totul de la cap.Ieri nu mai stiu cum a venit vorba si a spus ceva de genul: cand o sa fie Angelo cu noi in Grecia! " Noi " fiind ea si socra-miu...ha....avea impresia ca o sa il dau in Grecia iar noi sa fim aici? A lamurit-o Giorgos ca nu are sanse
NU mai spun ca ieri cand a vazut cate hainute avem pt. bebelin a spus imediat ca pana la Paste ea nu cumpara nimic ca nu are rost![]()
![]()
![]()
27+
Monica
dana_ene spune:
Maraki, eu am avut pompa manuala si tot dintr-aceasta o sa-mi cumpar si acum. Celelalte sunt prea scumpe pentru bugetul meu, in plus m-am descurcat foarte bine cu cea manuala.
De durut, sa stii ca nu doare mulsul. Daca pozitionezi bine pompa, nu exista nici un fel de durere.
Nu stiu ce sa-ti raspund cu ceaiul de fenicul. Ma voi interesa.
Canda, intr-adevar arati super
. Am adaugat pozele pe site: http://www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA