Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Buna fetelor...pentru mine sapt. incepe super...maine ii da drumul mamei acasa....URAAAAAAAA! Sunt super fericita! Azi la 15:15 am programare la eco la T. Ieri mi-a priit foarte bine iesirea la curte..am dormit bine noaptea si Bia a fost foarte cumintica...azi vad ca iar joaca, stie ca peste citeva ore mergem la control..o sa intre si Dan cu mine sa o vada, ca maine pleaca in Austria pentru 5 zile...Si eu am probleme cu coloana, daca stau prea mult in picioare sau pe scaun ma cam doare.
Sunt foarte fericita ca vad ca kg nu am mai luat si vad ca nu sunt chiar asa departe de grafic..trebuie cam 9 kg pina la 28 sapt., iar eu am 13 luate pina acum...6 in trim. I si 7 in trim. II...cred si sper sa nu trec de 20 pina la final...om vedea...
Abia astept sa ajung la eco, am mai mult intrebari pentru T! Herpesul mi-a trecut..vad Giova ca si tu ai...eu nu m-am dat cu nimik decit pasta de dinti si spirt in prima zi..atit!Cred ca mie mi s-a tras de la faptul ca de 1 luna am buzele crapate si uscate si, cum zici si tu, oi fi mincat ceva ce nu mi-a priit!BOMBONICA, MIRA si DIALI !La multi ani si sa aveti bebei sanatosi!
Va pupic, va urez o sapt. super si va scriu imediat ce vin de la eco!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
LA multi ani sarbatoritelor, multa sanatate, bebelusi frumosi si sanatosi!
URSOAICA, JANINA, mi-am dat seama ca am hemoroizi pentru ca mi-a iesit intestinul putin, nu mai e asa neted, ferm, nu stiu cum sa zic.
TOANCA, si eu am inceput sa am dureri de spate, mai ales daca stau mult in picioare, dar cred ca e mai bine sa nu luam nimic.
ASTERYARO, sa poarte bebelinul sanatos tot ce i-ai cumparat!
CATA, felicitari pentru vestile bune! Te astept si de la echo tot cu vesti din astea!
Azi o astept pe mama pe la mine si mi-e cam frica de vizita pentru ca are gaini la curte. Sta in Bucuresti, deci n-are nici o legatura cu gripa aviara, dar mi-e frica mie. Dar nici n-am mai vazut-o de mult si vreau s-o vad. Cred ca am luat-o razna.
DENISA, imi place mult sa pap, dar nu si sa gatesc! Doar ca nu am pe cine sa pun sa-mi faca. Mama n-are rabdare in bucatarie, iar socrosenia care gateste foarte bine cred ca m-ar barfi cu toata lumea ca nu sunt in stare sa-mi fac mancare.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
asteryaro spune:
Burtici, am pus poze cu patutul. Alina, saru' mana de urari.
Kiki super-
24w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Asteryaro frumos patut si frumoase hainute. sa le poarte sanatos bebele.
Plec si eu acasa sa pap.
Ne auzim dupa ora 14.
pupici.
poze
gio
si bb Marco 28+
dana_ene spune:
Astery, misto patutul
. Cunosc tipul acesta, e bine ca se transforma si in tarc.
Hainutele sunt foarte dragute. Sa le poarte sanatos bebelinul!
Carusel din acela am ochit si eu. Tot cu Tweety. Caruselul Oanei a fost cu noste veverite, foarte simpatic si el, dar l-a rupt fii-mea de nu s-a vazut.
De altfel mi-e teama ca si pe acesta al Roxanei il va chinui, dar tot ii cumpar.
Pont despre carusel: Cand montati caruselul la patut sa aveti mare grija ca el sa nu fie deasupra capului copilului, ci la celalalt capat al patului. Isi strica ochisorii. Asa mi-a atras atentia mie pediatra la Oana.
Catalina,
ma bucur ca mama ta vine acasa. E minunat !
Alina, ba mie mi se pare ca esti o gospodina foarte buna. Gatesti mult si diversificat.
Hemoroizii sunt specifice sarcinii, nu te speria.
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Buna dimineata burtici,
La multi ani sarbatoritelor de astazi, sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de bebeii care vin

Astery foarte frumos patutul, si hainutele sant
sa le poarte bebelinul sanatos![]()
Alina si eu am hemoroizi, la mine e mai rau ca se cunoaste deja in vasul toaletei
Bine ca ai o faza mai usoara, prietena mea a facut tot pe timpul sarcinii si iesise cam mult in afara, in final a ajuns la operatie in luna a 8-a.Din pacate nu prea putem controla fenomenul
Cu bebeii nascuti la 8 luni am citit si eu ca e mai greu din cauza plamanilor care nu sant bine dezvoltati.
Paula arati super misto
Mai da si tu un semn de viata
La mine au venit socrii ieri, doar el a mancat salata, socrosenia doar m-a ajutat sa le toc, nici nu a vrut sa guste pe motiv ca nu-i place cum arata
Este foarte ciudata la mancare, cred ca vine de la psihic
ieri am pus niste rulouri de sunca cu cascaval pe masa, ma credeti ca nici pe alea nu a vrut sa le manance??? A desfacut un rulou si se uita in scarba, cica nu-i place cum arata cascavalul invelit in sunca![]()
![]()
Eu am invatat sa le fac de la restaurant, e de lux si nu cred ca e ceva scarbos nu?Fetelor am niste greturi, nici nu stiu ce sa mananc sa imi treaca![]()
Giova mai avem o saptamana

Catalina bafta la eco, sa vii cu vesti bune, astept poza cu Bianca ,intreaba si lungimea
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
asteryaro spune:
Giova, Dana, multumesc pt. aprecieri si urari. Am sa tin cont despre locul de montare al caruselului. Te rugam sa ne impartasesti din experienta ta de mamica, avem nevoie. Incep si eu sa ma mai linistesc in privinta cumparaturilor, pe masura ce le fac.
Fetele, cand eram eu mai mica, despre hemoroizi credeam ca sunt ceva, ca un soi de... viermisori ![]()
. Da, intr-adevar, sunt specifici sarcinii, desi eu cunosc persoane care au probleme cu ei (barbati). Nu sunt de neglijat. Se cere o alimentatie echilibrata, bogata in fibre (parca???), evitarea constipatiei, miscare si evitarea statului pe scaun. Sunt niste varice, de fapt, dar cred ca stiati deja. Eu personal nu am aceasta problema (asta-mi mai lipsea!).
Catalina, ma bucur ca mamica ta este mai bine. Salut-o din partea noastra si multa sanatate in continuare.
Maraki? Irina?
Kiki super-
24w
marchplayer spune:
Buna dimineata printese cu burtici!!
La multi ani Bombonica, sper ca te-ai distrat pe masura ieri! Ce face mama ta pana la urma vine la voi de sarbatori sau nu?
Bee, ma bucur ca te simti bine si poti face plimbari asa de lungi...dar cu asa suport moral te cred si eu!
Irina, n-am avut net ieri din acest motiv n-am intrat! Vorbim azi!
Denisa, harnicuta mai esti, toata ziua aspiri si stergi praful si faci mancarica, esti ca o
!!
Ursoaica, asa stiu si eu ca nu este o superstitie nasterea la 8 luni!
Intr-adevar incepand cu luna a 8-a plamanul nu este complet dezvolatat, adica nu produce suficient surfactant, substanta uleioasa care usureaza eforturile facute de copilas in timpul inspirului in atmosfera. Dar daca se intampla totusi sa se nasca la aceasta varsta el poate supravietui in afara uterului desigur cu asistenta medicala si suport respiratoriu.
Mira, vacanta placuta!
Dana multumesc mult pentru suport! Ma bucur ca sunteti alaturi de mine!
Florinini, mie mi-a zis ca am un fibrom subseros perete lateral de 6 cm. Merg cu pacostea asta mai departe desi nu-mi este nici mie foarte usor. Nu stiu prea multe despre acest subiect, o sa-l inteb si eu pe doctor mai multe joi cand ajung la el! Nu ma doare inca nimic si sper ca asa sa ramana! Cat despre durerile de spate eu le-am avut la inceputul sarcinii, la fel ca si tine abia reuseam sa ma dau jos din pat dupa care treceau!
Tanti imi pare rau sa aid ca ai si tu o problema cu rinichii dar ma si bucur sa aud ca se poate trai foarte bine cu asta!
Alina, daca ti-au aparut hemoriozi ai grija ce mananci, trebuie sa elimini toate condimentele daca poti si nu mai folosi deloc hartia igienica, dupa fiecare mers la...sunt recomandate spalaturile!
daniela 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
asteryaro spune:
Saptamana trecuta, cand am fost la ginecolog, i-am spus despre durerile de spate si mijloc. Mi-a prescris 2 No Spa 1 dimineata si 1 seara si 1/2 tableta de Diazepam seara. In afara faptului ca adorm mult mai usor seara si am dormit parca mai profund cateva nopti (desi clasicele drumuri la buda n-au lipsit) n-as putea sa spun ca am vreo ameliorare a durerilor. Nu stiu deloc ce sa mai fac. In plus, cum spuneam, au aparut si insomnii, ma trezesc la 4,5,6 dimineata si adio somn... Uff! Cred ca dau o fuga in Canada
, la Denisa, ea spunea ca acolo au mese de masaj cu gaura pt. burta. Mai, mi-e un dor sa stau pe burta!!! Si sa ma maseze cineva pe spate... Mai are cineva melancolii de-astea?
Maraki, filakia polla!
Kiki super-
24w
dana_ene spune:
Nici eu nu am probleme cu hemoroizii, dar stiu ca pot aparea in sarcina.
Astery, pai daca ma intrebati sau daca-mi amintesc eu lucruri interesante, va povestesc cu placere din experienta mea de mamica de pana acum.
Eu - cred ca am spus-o de mai multe ori - o sa-mi cumpar pompa de san. La Oana am avut si a fost supe-super-super utila.
Si aparatorile cred ca sunt ok, cu toate ca am auzit de mamici care nu le-au putut folosi (nu reusea bebe sa suga bine din cauza lor).
O sa-mi cumpar, in schimb unguentul si sper sa ma ajute.
La Oana am facut ragade, mi-amintesc ca imi venea sa urlu de durere cand incepea ea sa suga, se scurgea sangele din guritza ei. Dar cam intr-o saptamana, fiindca am perseverat si n-am renuntat sa o alaptez, ragadele au trecut si am alaptat-o fara nici un fel de alte probleme.
Pompa de san m-a ajutat insa mult, pentru ca la un moment dat Oana n-a mai vrut sa suga, iar eu inca aveam lapte. Atunci ma mulgeam cu pompa, puneam lapticul in biberoane si Oana il bea asa.
Daniela, eu am citit despre faptul ca sarcina provoaca cresterea fibromilor uterini. Probabil ca asta s-a intamplat in cazul tau.
Daca medicul ti-a spus sa stai linistita... stai linistita.
In grupa mamicilor cu copilasi de varsta Oanei sunt mamici care au nascut copii perfect sanatosi si la termen chiar avand fobromi uterini.
Eu am un chist. La cezariana va vedea doctorul daca mai este acolo si il va opera.
Maraki, daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca eu as fi mancat cu multa placere din salata si rulourile tale
.
Numai bine 
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006