Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
Florinini spune:
Draga Dana
Multumesc de ajuto si de se pare ca este ceea ce tu ai spus, dar asta e ma duc dupa mine cu carnatul ala.
Te pupic
Florinini
si
bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
J G spune:
Neatza burtici!
Mira, Diali, La multi ani!! Va doresc multa sanatate, fericire si copii sanatosi!
Am o stare in dimineata asta... luni... la birou... bleah!
Alina, bea Cola ca nu se intampla nimic rau. E mai rau daca stai cu pofta! De ce spui ca ai facut hemoroizi? Ce s-a intamplat?
Ursoaica, stai linistita ca fetele sunt dragute foc, nu o sa ai probleme cu ele.
Cata, ce mai face mama ta?
Denisa, merci dar crede-ma ca e a doua oara cand incerc, atmosfera exista, chef exista, in cap totul e ok dar jos nu se mai intampla nimic. Cred ca renunt si gata. Sau poate imi revine cheful, mai stii? Uite la Monica 70 - felicitari!
J 24+
paula2003 spune:
La multi ani! si din partea noastra.
Am poze noi la 7 luni si 1/2 pe data de 23.10.2005 si 8.10.2005

Paula
cu Paul sau David???? 28+
siAlexandra 
dana_ene spune:
Paula, esti frumusica foc.
Tot in dilema sunteti cu numele?
Imi place foarte mult cum arati tunsa
. Te intinereste mult de tot. Bravo pentru schimbare.
Am adaugat 2 poze: http://www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Ce se intampla cu gravidutzele noastre care n-au mai dat de multa vreme semne:
Ank, Ioana, Paula77 ?
Astery ???????
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
andiaroro spune:
Din cate am inteles,nasterea la 8 luni nu mai este o chiar asa de mare problema acum, fiindca exista niste injectii speciale care se fac daca incepe travaliul si ele produc un fel de maturizare rapida a plamanilor.Important e ca bebe sa mai reziste cateva ore in burtica dupa administrarea injectiilor.dar nu e cazul sa va faceti griji, exista destui bebelusi care sunt sanatosi si nascuti la 8 luni, iar noi oricum vom naste toate
la 9-garantat.
Felicitari sarbatoritelor!
ana 22+
asteryaro spune:
Buna dimineata, burtici. Noi suntem bine, doar mai lenesi la scris...
Vineri am cumparat patutul si ceva hainute de interior, o salopetica da fas pt. exterior, paturici, prosopele, sosetele, caciulite, carusel cantator... termometru baie, un biberon, pompita pt. nasuc, silicoane de protectie pt. sani (ai mei, normal
). Caruciorul ramane printre ultimile. Mai avem hainute de cumparat... dar este timp.
De patut sunt foarte incantata, este mare-mare, cu ursuleti, si se poate transforma si in tarc.
In rest... toate bune. Durerile de spate si mijloc, arhicunoscute de acum... ma terorizeaza, nu altceva. Insomnii... au inceput si ele. Kg.: 70 [:D
.
Va doresc o saptamana linistita si fara probleme.
Kiki super-
24w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Bombonicaaaa, Mira si Diali
sa fiti sanatoase si sa aveti copii frumosi si cuminti!!!
De dim. am fost la dr. de fam. deoarece de vineri ma mananca toata pielea si nu i-am dat importanta pana ieri cand mi s-au umflat mainile si picioarele si am vb. cu mama care a vb. cu un dr. homeopat si mi-a zis sa merg urgent la dr.
Ei bine, aseara tarziu mi-a aparut si un herpes pe buza, deci Cata nu esti singura.
Dr. mi-a zis ca am facut alergie la ceva papa, si cred si eu, ca am bagat la cioco in mine...., asa ca iau calciu maine merg la eco sa vedem ce zice si dr. si daca in 3 zile nu-mi trece din nou la control.
Nu mi-au aparut pete, dar ma mananca ingrozitor palmele, talpile, ce mai toata pielea.
Daniela ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la Bucuresti!!!
Sambata si duminica am fost la Mall, Rali am vazut la Miniblu un patut roz cu comoda de infasat de mori ce frumos si deosebit e. Pacat ca nu au numai asta si e pt. fetite, pt, baietei nimic. Costa 12 mil., dar merita toti banii. De aveam fetitza il luam rapid.
Am gasit mobilierul de la Pali, de unde am si eu catalogul, unde mobila costa 55 mil., dar se vede calitate si diferenta. Dar oricum e mult prea scump, pt. un mobilier de pana la 3 ani.
Am vb. la alte 2 magazine, care aduc sapt. asta catalogul sa vedem ce mobila au si ce se poate comanda.
In rest nu am facut mare lucru, ne-am luat un robot Philips digital, care face de toate, asa ca acum o sapt. numai fructe si legume mananc.
Paula foarte bine arati, are dreptate Dana!!!!
poze
gio
si bb Marco 28+
asteryaro spune:
LA MULTI ANI si sarcini usoare sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase si iubite!
Kiki super-
24w
http://community.webshots.com/user/astery100
dana_ene spune:
Astery
. Ia te uita ce de cumparaturi ai facut pentru bebe ! Bravo ! Nu pui si ceva poze ?![]()
Noi sambata ne-am intalnit cu mamicile, bebeii si burticile forumiste din Buzau (poze aici). Stiam ca tu in weekend nu esti acasa. Am avut dreptate sau ai fi putut veni ?
Giova, pe mine ma cam sperie preturile acelea.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA