Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBONICA ,la multi ani,sper ca te-ai distrat bine!
Vad ca-i pauza pe aici si deci n-am pierdut mare lucru!
Sunt stoarsa ca o lamaie de oboseala ,dar am reusit cu chiu cu vai sa termin urgentele si maine dimineata am de facut plimbarile de rigoare cu declaratiile:la Finante,la Casa de pensii,la Casa de sanatate, la banca cu ordinele de plata...Noroc ca l-am facut pe fratele meu taximetrist si insotitor!Dupa ce termin, continuarea e la birou,apoi la oftalmologie.Pana seara n-ajung acaaa!
In afara de contbilitate am reusit performanta sa gi gatesc azi! Ceva rapid: supa de conopida cu morcovi si smantana si mai ales paste cu sunca si mazare, o reteta italiana rapida (ca toate celelalte ale lor dealtfel).Pe post de prajitura mi-a trimis mami niste napoltane umplute cu crema de ciocolata.Si oricum am avut portia zilnica de ciocolata.
Am vrut sa si ies la o plimbarica de seara dar s-a facut chiar noapte si am renuntat.Destul voi circula maine!
Vad ca si altele se mai ocupa cu ...prestatul, pe mine m-a apucat acuma cheful! In primul trimestru cu greturile si interdictia am fost aproape de zero prestatii.In al doilea trimestru n-am avut chef deloc, dar deloc!Desi ma simteam bine...Si acum cand n-ar mai prea fi indicat, cred c-am facut-o de mai multe ori decat in primele 6 luni!!!Pana acum vad ca-i in regula, dar cred ca peste maxim 2 saptamani iau o pauza!Ca aproape intru in luna a opta!!!
Voiam sa va intreb ceva, poate creez si un subiect.Ce stiti de superstitia ca nu e bine sa nasti la 8 luni? Ca la 7 sau 9 e bine, numai 8 sa nu fie.Are vreo logica?
Acum va las merg sa ma intind putin, sa poata Dia sa se desfasoare putin, ca atunci incepe show-ul, cat stau pe scaun n-are loc!
pa!

MONICA 29+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bombonica, LA MULTI ANI sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!
Gata am terminat bagajele, Daria e din nou sanatoasa maine plecam in sfarsit pentru cateva zile in vacanta la niste prieteni de-ai sotului in Germania!
va, si numai bine!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA drum bun si distractie placuta! Aveti grija pe drum, eu stiam ca nu-i prea indicat sa calatoresti in ultimele luni!

MONICA 29+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica ai sa vezi ce usor ai sa cresti fetita invatand din mers.
Monica da ai alergat nu gluma plus ca ai mai factu si mancare azi si ce mancare.... suna super bine.In legatura cu nasterea la 8 luni se pare ca nu evorba de o superstitie ci de faptul ca la 8 luni plamanii la bebe sunt in formare si ideal ar fi sa mai stea un pic la mami in burtic sa sa isi termine procesul de formare in mediul ala. Ceva de genul asta insa cred ca poate sa iti dea explicatii mai amanuntite cineva in masura .
Mira distractie placuta si la multi ani pentru maine si tot ce iti doresti.
Irina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, voi cum sunteti cu durerile de spate?
Toanca parca tu ziceai ca te doare spatele, iei ceva sau lasi si rabzi durerea?
Eu am inceput de vreo 2 zile sa am niste dureri de ma tin de pereti cand trebuie sa ma misc, in special cand ma ridic din pat, parca mi se intepeneste mijlocul si durerea radiaza prin piciorul stang. E cumplit. Se pare ca cel mai bun remediu la mine e sa stau in picioare si sa umblu cat mai mult, atunci nu am nimic. E groaznic dimineata cand ma ridic din pat, sotul trebuie sa ma ajute. Sper sa nu ma tina mult....
Bombonica sper ca ai avut un party reusit si pe cinste. Sa fi sanatoasa si fericita.
Irina ce bebe mare ai deja, ce repede trece timpul...Parca tu ziceai ca bebele se misca mai putin sau mai fin acum, tot asa e si acum? Te intreb asta ca si al meu parca dupa ce am intrat in 28 de saptamani a devenit ma lenesut, mai finut, nu mai loveste asa tare, doar de cateva ori pe zi, in schimb in restul zilei(cand nu doarme) ma atinge numai si parca ma tremura cam prin 2-3 locuri prin burtica. Asa e si la tine?
Janina sper sa o duc cat mai mult cu putinta si fibromul ala sa se indure de minunea de bebe si sa nu-mi creeze probleme. Multumesc de gandul tau.
Pupici la toate fetele si sa aveti o saptamana usoara, fara dureri si contractii si cu bebei jucausi,

Florinini si bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor...
Bombonica, Miraklucker si Diali sa fiti iubite si fericite!!!!
Florini, da pe mine ma doare spatele ingrozitor; si la fel ca si tine, durerea se duce in jos pe piciorul stang;
Dr. mi-a zis ca pot lua diclofenac supozitor, dar cand m-am uitat pe prospect am vazut ca scrie: "interzis a se folosi in ultimul trimestru de sarcina" asa ca m-am lasat pagubas.
Rabd durerile astea insuportabile si sa stii ca la mine dureaza de ceva timp.
Voi ce mai faceti si cu ce va mai laudati?

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

[Neataz !

sarbatoritelor:
BOMBONICA, MIRA si DIALI !
Sa fiti sanatoase si fericite, mamicilor !

Flori, hai sa vedem daca functioneaza:
[ url = " http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png " ] DAVID [ / url ]

Fara spatii ar fi cam asa:
DAVID

Ursoaica, cum crestem fetele ? Ei... stai linistita, e frumos !
In privinta personalitatii lor, ce sa facem, bine ca o au, nu ?

Monica, din cate stiu eu nu este chiar vorba de o superstitie faptul ca nu e bine sa se produca nasterea in luna a 8-a. E legat de dezvoltarea copilului.
Mi se pare ca tocmai in acele saptamani se dezvolta plamanii si problemele care pot aparea sunt legate de adaptarea respiratiei lui la mediul exterior.
Daca bebe se naste la 7 luni, dezvoltarea plamanilor se face in incubator, nu are loc o schimbare brusca de mediu.
Cam asta stiu si eu.
Oricum, eu doresc ca toate sa ajungem in saptamana 36, sa nastem cat mai usor si sa avem bebei sanatosi.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Pupicei pe burticei ,am revenit si eu ..nu am prea multe vesti in afara de faptul ca am muncit ca o nebuna zilele astea ,am stat sa impachetez toata vesela si hainele la frate-miu ca se muta in Sfantu Ghe. am avut dureri de spate de credeam ca nu ma mai ridic a doua zi din pat ,bine ca am terminat si azi vor duce o masina ...acum stau acasa sa imi revin
Voi sper ca sunteti bine sanatoase si bebelusi sunt mancaciosi ,eu am reusit sa obtin o programare la Sibiu pe 2 Noe. si atunci am sa vad cat de mancacios e si al meu bebe .Burta incepe sa se ridice si la mine si ma simt tare mandra de ea .Al meu nu se mai satura sa o priveasca si sa ma pupe .Sper sa intru mai des de acum in colo ,va pupic pe toate .
Ma duc sa ma intind in pat ca ma dor toti muschii .
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Flori, intr-adevar, nu functioneaza.
Presupun ca are legatura cu faptul ca DC-ul nu accepta linkuri catre astfel de site-uri (tickers si lilypie).
Imi pare rau !

Catalina, ma bucur ca mama ta e bine.
Bafta la ecograf.

Daniela ma bucur mult ! Eram sigura ca vei primi vesti bune. Ce bineeeeeee !

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata fetelor
Danama bucur pt vestile pe care ni le-ai dat, am sa iti povestesc putin despre mine in legatura cu o problema la rinichi, vad ca este aproximativ la fel cu ce am eu, dar nu iti pierde speranta copilul este in crestere si poate sa nu aibe nici o problema
Eu la 26 ani am inceput sa fac infectii urinare, am fost la medic si inevitabil am ajuns la ecografie si mi-a spus ca am o malformatie la un rinichi si ca din cauza asta fac infectii urinare dese, eu pana at nu am stiut ca am ceva probleme, timp de ~2 ani m-am luptat cu infectii urinare cu antibiotice, norocul meu ca dr mea este si adepta homeopatiei , si m-a trimis la un dr homeopat, am facut un tratament de 10 zile , dupa care am mai facut o infectie urinara o data pe an,chiar vroiam sa ma duc la Inst Cantacuzino sa imi fac un vacin dar am rams in rest nu ma deranjat cu absolut nimic aceasta malformatie,
O saptamana cat mai buna la toate fetele
24+

Mergi la inceput