Mamici de ianuarie-februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Am reusit in final sa ma mai eliberez si eu.
Am si eu vesti bune..
Am fost la eco azi , bb e bine dezvoltat:
BPD -6.72cm OFD- 7.98 cm HC- 23.98 cm AC- 19.77 cm
FL- 4.01 cm Tibie- 3.78 cm Hum- 3.81 cm TAD- 5.53 cm
Cerebel-2.71 cm CMag-5.30 mm Greutate-667 g lungime-34 cm
Lichid amniotic cantitativ normal
Cordon ombilical componenta normala.
Placenta 28 mm grosime.
Miscari fetale prezente.
deglutitie prezenta.
Craniul fetal contur regulat, sistem ventricular normal, orbite simetrice cu globi oculari, masiv facial normal.
Coloana vertebrala normala, 4 membre a 3 segmente egale, extremitati cu degete.
Torace normal conformat, cu continut normal.
Cord supradiafragmatic, 4 cavitati, ax normal. Activitate cardiaca 138 bpm.
Abdomennormal conformat : ficat, vezicula biliara, stomac, rinichi de dimensiuni normale,fara distensie a sistemului pieloliceal, vezica urinara.
Sex masculin.
Colul meu 40 mm.

E asa dragut cand l-am vazut am inceput sa plang si i-am zis dr ca e asa frumos, la care el zice -Aa ce aveati vrun dubiu ca nu ar fi frumos?

Statea cu piciorusul la gura si cu manuta tot la gura si cand a ajuns la masuratoarea oscioarelor si-a rasfirat degetelele, a facut pipi si a cascat , dupa care s-a intors cu funduletul la noi .

Am fost asa emotionata ...

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Denisa!!! bafta maine la medic!
Am fost vineri la Old Navi ( vezi ce-mi faci, ma bagi la cheltuieli!! ) si i-am luat un body ptr. 6 luni dar nu era in sale, cu "daddy's little princess" si celelalte lucrusoare care erau in sale erau ptr. fetize mai maricele , 2-3 anisori si nu m-am bagat.
In legatura cu banii ptr. maternity leave ai dreptate, eu am crezut ca vorbesti de alocatie, ceea ce este cu totul altceva, statul iti da in functie de salariu si aici, dar daca ai salariu mare este foarte putin, stiu de la colegii mei de servici ca i-am intrebat si primesc in jur de $ 40-50/luna.

Pupicei,
Ina si Rachelina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

acina, felicitari si tie penru baietica....
Si eu am fost tare emotionata cand l-am vazut cascand...
Ce-i drept nu l-am vazut facand pipi........desi as fi vrut

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

March ma bucur ca bb e ok.
Bombonica, Miraklucker, Diali La Multi Ani!
Cata ma bucur ca mama ta e bine , Si felicitari pentru vestile bune despre Bia.
Alina ce harnicuta esti, mereu faci cate cava bun de papa, ai si tu grija cu condimentele .

Am poza cu bb in album.

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anca felicitari pentru baietel si toate cele bune. Impresionanata descrierea ecografiei .
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cata si Anca, felicitari pentru bebei grasunei.
Giova, patutul a costat 10 mil, iar dulapul+comoda+raft alte 17. Dar cel putin le vom folosi si cand va fi Anastasia mare, sunt destul de solide si practice. Cu lenjeria cred ca daca nu gasesc ceva sa imi placa ii vom face ceva, dar din pacate nici materiale mai ca lumea nu am prea vazut.
Denisa bafta maine la eco, te asteptam cu vesti.

Ralu 29+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anca- feliictari si sa fie santos bebele.
Faina ecografie ai avut!
Ina- erau si de 6-12 luni lucruri in magazinul in care am fost eu, dar poate la tine s-au epuizat astea de infant, eu stiu, sorry!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anca ma bucur ca bebele e ok. si eu as vrea sa-l vad maine pe al meu ca face pipi, dar cum nu si-a reparat dr. eco ala meserias, nici o sansa.
Ralu si eu am vrut sa-mi cumpar material ca ieseam moca, le facea cumnata ca ei din astea fac, dar nu pt. bebei, dar nici materiale frumoase n-am vazut. asta e marea problema.
Sa poarte sanatoasa Anastasia mobila. ai dat un ban, dar e de calitate. asta e si principiul meu.
Suntem prea saraci ca sa luam lucruri ieftine si proaste.

Pupici la toate. plec acasa sa calc camasile sotului, si n-am nici un chef.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Denisa, asa cred ca s-a intimplat, eu m-am dus aici in Cambridge, unde lucrez si poate ca magazinul lor este mai micut si de aceea...o sa incerc si in K-W ca este orasul mai mare, desi a trecut we si cred ca lumea a tot cumparat...asa ca nu mai sint sanse sa mai gasesc multe...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina, cred ( ca sigura nu mai sunt, nu bag mana in foc, ca in ziua aia am intrebat de o gramada de lucruri ), dar lenjeria de pat mi se pare ca consta in protector de saltea ( e un cearsaf cu elastic), un alt cearsaf deasupra si un fel de acoperitoare de pat, de fapt un alt cearsaf care e deasupra pe post de invelitoare. Dar cu ce acoperimi bebelusii daca nu au nevoie de plapumioara ? Nu se acopera cu nimic ? Ca eu chiar azi am cumparat o paturica mai groasa
Denisa
Ok deci perina nu ii voi lua.
Giova , magazin chiar cu denum. Prenatal nu sunt sigura ca am vazut, dar stiu 2 care se numesc Planatal. Si cand spui tur , te referi la aparatoare de pat ? Am impresia ca sunt cea mai nestiuotoare de aici, dar ce bine ca va am pe voi sa ma ajutati !

Ana 28+

Mergi la inceput